AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CONCEPT VTE4008

Zobraziť katalóg
CONCEPT VTE4008
5 1 hodnotení
Vínotéka – energetická trieda G, samostatne stojaca, na chladenie slúži termočlánok, 1 zóna chladenia, 3 police, objem 21 l, s displejom, čierna farba
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  CONVI003 Produktové číslo:  VTE4008 Stránky výrobcu

CONCEPT VTE4008

Urobte si pohodlie po práci a vychutnajte si svoje obľúbené víno s ideálnou teplotou. Vinotéka Concept VTE4008 poskytne vínu tú najlepšiu možnú starostlivosť. Vnútorný priestor vinotéky pojme až 8 fliaš, ktoré sú umiestnené na nerezových policiach s dreveným držadlom. Vinotéka Concept disponuje modernou termoelektrickou technológiou chladenia, ktorá je veľmi účinná a úsporná. Zaiste vás poteší extrémne tichá prevádzka a kvalitné LED osvetlenie vnútorného priestoru, ktoré vám poskytne úplný prehľad o aktuálnom stave vnútri vinotéky. Pomocou dotykového displeja si môžete u vinotéky Concept VTE4008 regulovať teplotu, prepínať medzi jednotkami stupňov Celzia a Fahrenheita či ovládať vnútorné svetlo.

8 fliaš

Hlučnosť 33 dB

Osvetlenie vnútorného priestoru


Kľúčové vlastnosti vinotéky Concept VTE4008

  • Vnútorný priestor vinotéky pojme až 8 fliaš
  • Kvalitné LED osvetlenie sa postará o perfektný prehľad vnútri vinotéky
  • Nastavenie teploty v rozmedzí od 8 do 18 °C
  • Vkusné a moderné vyhotovenie
  • Kompaktné rozmery vinotéky
  • Účinná termoelektrická technológia chladenia
  • Veľmi tichá prevádzka
  • Nerezové police s dreveným držadlom
  • Pohodlné a intuitívne ovládanie pomocou dotykového displeja
  • Povrch dverí - číre plexisklo
  • Energetická trieda A+


Najlepšia starostlivosť o vaše víno

Viete o tom, že zlé skladovanie vína môže výrazne ovplyvniť výslednú chuť? A presne preto si pre vás firma Concept pripravila túto atraktívnu vinotéku VTE4008, ktorá sa postará o vaše fľaše tým najlepším možným spôsobom. Vinotéka si vás zaiste získa svojím moderným vyhotovením, ktoré je vkusné a hodí sa naozaj kamkoľvek. Atraktívny vzhľad dopĺňajú 3 nerezové police s dreveným držadlom. Veľkou výhodou vinotéky sú tiež kompaktné rozmery, vďaka ktorým ju môžete umiestniť kdekoľvek vo vašej domácnosti. Concept VTE4008 pojme až 8 fliaš vína či iného chutného nápoja. Vnútornú teplotu je možné regulovať pomocou prehľadného dotykového panela v rozmedzí 8 – 18 °C.

Účinná termoelektrická technológia chladenia

Vinotéka Concept VTE4008 sa pýši modernou termoelektrickou technológiou chladenia, ktorá je veľmi účinná a mimoriadne spoľahlivá. Vďaka tejto inovatívnej technológii výrazne šetríte energiu a vašu peňaženku. Navyše je vinotéka Concept tiež veľmi tichá, takže vás nebude nijako rušiť.

Veľmi tichý chod vinotéky Concept VTE4008

Veľkou výhodou vinotéky Concept VTE4008 je absencia kompresora, vďaka ktorej vám sľúbi extra tichý chod, ktorý nepresiahne 33 dB. Vinotéka sa tak skvele hodí aj do kuchyne spojenej s obývacou izbou.

Pohodlné a intuitívne ovládanie vinotéky Concept VTE4008

Vinotéka Concept VTE4008 sa veľmi jednoducho ovláda pomocou dotykového ovládania, ktoré nájdete na čelnej strane. Vnútornú teplotu možno pohodlne regulovať jednoduchým stlačením. Dokonca možno tiež prepínať medzi jednotkami stupňov Celzia a Fahrenheita či ovládať vnútorné svetlo. Prehľadný displej vám tak umožní jasný prehľad o nastavenej teplote vo vnútri vinotéky Concept VTE4008.

Vinotéka Concept VTE4008 disponuje kvalitným LED osvetlením

Vinotéka Concept VTE4008 je vybavená kvalitným LED osvetlením, ktoré má príjemnú bielu farbu. Dokonale nasvieti vnútorný priestor tak, aby ste mali svoje nápoje pod úplnou kontrolou. Vďaka praktickému osvetleniu tak nebudete musieť otvárať dvere. LED osvetlenie je navyše oveľa úspornejšie než bežné žiarovky.

Doplňujúce informácie:

Hlučnosť: 33 dB
Vnútorné LED osvetlenie
Typ chladenia: termoelektrické
Spotreba 0,27 kWh/deň, 100 kWh/rok
Výška: 450 mm
Šírka: 252 mm
Hĺbka: 500 mm
Netto hmotnosť: 9,5 kg
Napätie: 220 – 240 V ~ 50 Hz
Príkon: 65 W
Vinotéka je vrátane prípojného kábla


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Hmotnosť
9,5 kg Hotovo!
Energetická trieda
G Hotovo!
Spôsob chladenia
Termočlánok Hotovo!
Počet zón
1 × Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
9,5 kg Hotovo!

Energetické parametre vínoték 2021

Energetická trieda
G Hotovo!

Typ

Spôsob chladenia
Termočlánok Hotovo!
Počet zón
1 × Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!

Vnútorné usporiadanie

Počet políc
3 Hotovo!
Materiál políc
Kov Hotovo!
Vnútorný objem
21 l Hotovo!

Funkcie

Vybavenie
Displej Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Výška
45 cm Hotovo!
Šírka
25,2 cm Hotovo!
Hĺbka
50 cm Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Poznámka:
» Všetky domáce vinotéky, vstavané vinotéky
» Tento spotrebič je určený výhradne na uchovávanie vína.
» Všetky malé vinotéky
» Všetky domáce vinotéky
» Všetky voľne stojace vinotéky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CONCEPT VTE4008 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT VTE4008. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONCEPT VTE4008.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií