Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

CONCEPT VTE6012

Zobraziť katalóg
CONCEPT VTE6012
5 1 hodnotení
Vínotéka – energetická trieda A, samostatne stojaca, na 12 fliaš, na chladenie slúži termočlánok, 1 zóna chladenia, 5 políc, objem 32 l, s displejom, strieborná farba
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  CONVI001 Produktové číslo:  VTE6012 Stránky výrobcu
CONCEPT VTE6012 158,90 € Momentálne nedostupné

CONCEPT VTE6012

Urobte si pohodlie po práci a vychutnajte si svoje obľúbené víno s ideálnou teplotou. Vinotéka Concept VTE6012 poskytne vínu tú najlepšiu možnú starostlivosť. Vnútorný priestor vinotéky pojme až 12 fliaš, ktoré sú umiestnené na kvalitnom bukovom dreve, ktoré vyniká schopnosťou udržať optimálnu vlhkosť. Vinotéka je vybavená modernou termoelektrickou technológiou chladenia, ktorá je veľmi účinná a úsporná. Zaiste vás poteší extrémne tichá prevádzka a kvalitné LED osvetlenie vnútorného priestoru, ktoré vám poskytne úplný prehľad o aktuálnom stave. Pomocou dotykového displeja si môžete regulovať teplotu, prepínať medzi jednotkami stupňov Celzia a Fahrenheita či ovládať vnútorné svetlo.

12 fliaš

Drevené zásuvky

Osvetlenie vnútorného priestoru


Kľúčové vlastnosti vinotéky Concept VTE6012

  • Vnútorný priestor vinotéky pojme až 12 fliaš
  • Kvalitné LED osvetlenie
  • Nastavenie teploty v rozmedzí od 10 do 18 °C
  • Vkusné a moderné vyhotovenie
  • Kompaktné rozmery vinotéky
  • Účinná termoelektrická technológia chladenia
  • Veľmi tichá prevádzka
  • Drevené police z kvalitného bukového dreva
  • Pohodlné a intuitívne ovládanie pomocou dotykového displeja
  • Povrch dverí - nehrdzavejúca oceľ a tvrdené sklo
  • Energetická trieda A


Najlepšia starostlivosť o vaše víno

Viete o tom, že zlé skladovanie vína môže výrazne ovplyvniť výslednú chuť? A presne preto si pre vás firma Concept pripravila túto atraktívnu vinotéku VTE6012, ktorá sa postará o vaše fľaše tým najlepším možným spôsobom. Zaiste si vás získa svojím moderným vyhotovením, ktoré je vkusné a hodí sa naozaj kamkoľvek. Veľkou výhodou sú tiež kompaktné rozmery vinotéky, vďaka ktorým ju môžete umiestniť kdekoľvek vo vašej domácnosti. Vinotéka Concept VTE6012 pojme až 12 fliaš vína či iného chutného nápoja. Vnútorná teplota sa dá regulovať pomocou prehľadného dotykového panela v rozmedzí od 10 do 18 °C.

Účinná termoelektrická technológia chladenia

Vinotéka Concept VTE6012 sa pýši modernou termoelektrickou technológiou chladenia, ktorá je veľmi účinná a mimoriadne spoľahlivá. Vďaka tejto inovatívnej technológii výrazne šetríte energiu a vašu peňaženku. Navyše je vinotéka tiež veľmi tichá, takže vás nebude nijako rušiť.

Veľmi tichý chod vinotéky Concept VTE6012

Veľkou výhodou vinotéky Concept VTE6012 je absencia kompresora, vďaka ktorej vám sľúbi extra tichý chod, ktorý nepresiahne 33 dB. Vinotéka sa tak skvele hodí aj do kuchyne spojenej s obývacou izbou.

Drevené police z kvalitného bukového dreva

Atraktívny vzhľad vinotéky Concept VTE6012 je doplnený o 5 elegantných políc z kvalitného bukového dreva, ktoré je vysoko odolné, stálofarebné a navyše vyniká schopnosťou udržať optimálnu vlhkosť. Vďaka tomu dostane víno tú najlepšiu možnú starostlivosť.

Pohodlné a intuitívne ovládanie vinotéky Concept VTE6012

Vinotéka Concept VTE6012 sa veľmi jednoducho ovláda pomocou dotykového ovládania na čelnej strane. Vnútornú teplotu vinotéky možno pohodlne regulovať jednoduchým stlačením. Dokonca možno tiež prepínať medzi jednotkami stupňov Celzia a Fahrenheita či ovládať vnútorné svetlo. Prehľadný displej vám tak umožní jasný prehľad o nastavenej teplote vo vnútri vinotéky Concept VTE6012.

Vinotéka Concept VTE6012 s kvalitným LED osvetlením

Vinotéka Concept VTE6012 je vybavená kvalitným LED osvetlením, ktoré má príjemnú bielu farbu. Dokonale nasvieti vnútorný priestor tak, aby ste mali svoje nápoje pod úplnou kontrolou. Vďaka praktickému osvetleniu tak nebudete musieť otvárať dvere. LED osvetlenie je navyše oveľa úspornejšie než pri použití bežných žiaroviek.

Doplňujúce informácie:

Hlučnosť: 33 dB
Vnútorné LED osvetlenie
Typ chladenia: termoelektrické
Spotreba 0,33 kWh/deň, 121 kWh/rok
Výška: 635 mm
Šírka: 252 mm
Hĺbka: 500 mm
Netto hmotnosť: 13,5 kg
Napätie: 220 – 240 V ~ 50 Hz
Príkon: 65 W
Vinotéka je vrátane prípojného kábla


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Hmotnosť
13,5 kg Hotovo!
Energetická trieda
A Hotovo!
Ročná spotreba energie
121 kWh/annum Hotovo!
Počet fliaš
12 Hotovo!
Spôsob chladenia
Termočlánok Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
13,5 kg Hotovo!

Energetické parametre vínoték 2021

Energetická trieda
A Hotovo!
Ročná spotreba energie
121 kWh/annum Hotovo!
Počet fliaš
12 Hotovo!

Typ

Spôsob chladenia
Termočlánok Hotovo!
Počet zón
1 × Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!

Vnútorné usporiadanie

Počet políc
5 Hotovo!
Materiál políc
Drevo Hotovo!
Vnútorný objem
32 l Hotovo!

Funkcie

Vybavenie
Displej Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Rozmery

Výška
63,5 cm Hotovo!
Šírka
25,2 cm Hotovo!
Hĺbka
50 cm Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Poznámka:
» Všetky domáce vinotéky, vstavané vinotéky
» Tento spotrebič je určený výhradne na uchovávanie vína.
» Všetky malé vinotéky
» Všetky domáce vinotéky
» Všetky voľne stojace vinotéky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CONCEPT VTE6012 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT VTE6012. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONCEPT VTE6012.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií