Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Dell OptiPlex 3040 MT

Zobraziť katalóg
Dell OptiPlex 3040 MT
Počítač - Intel CPU, RAM až 16GB DDR3L, Intel HD Graphics, SSD až 256GB, DVD, USB klávesnica a myš, Windows 10
Kód:  ADG413f05NAD Stránky výrobcu

Dell OptiPlex 3040 MT

Dell OptiPlex 3040 prináša vysoký výkon a flexibilné použitie s pokročilým hardvérom. Je vhodný pre obchodné a kancelárske firmy, kde poskytuje hospodárnu prevádzku a výkon, aby zvládol všetky náročné aplikácie . Takže nebude mať žiaden problém s prístupom k internetu, kancelárskymi aplikáciami, komunikačnými programami alebo audiovizuálnym používaním. Pokročilé chladenie a vynikajúca kvalita sú osvedčené aj v náročných podmienkach. Všetko je skryté v malej skrinke Mini Tower s prakticky pripojenými konektormi na prednom paneli.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktný kancelársky počítač
  • Výkonný procesor Intel Pentium G4400
  • Predinštalovaný overený systém Windows 10
  • Dostatok úložného priestoru pre vaše dáta
  • Klávesnica a myš v balíku
  • Spoľahlivá trojročná záruka s každodennou opravou

Pripravené na náročné nasadenie

Výpočtový výkon je v plnej miere v procese modernej architektúry procesorov Intel. Výhody procesora sú integrovaný čip Intel HD Graphics , ktorý dokáže ľahko zvládnuť bežné kancelárske práce a prehrávanie HD videa. S dvoma grafickými výstupmi môžete jednoducho pripojiť dva monitory. Sú k dispozícii populárne porty HDMI a zobrazenie.

Overený systém

Najnovší systém Windows 10 nájdete v počítači. Mluvící systém ponúka nové funkcie, intuitívne ovládacie prvky a množstvo vylepšení, ktoré z neho robia obľúbenú základňu pre všetky moderné súpravy. Značkový výrobca ponúka aj rozšírenú záruku vo forme služby na pracovisku Nasledujúci pracovný deň (NBD), ktorá zaručuje celkovú bezstarostnú prevádzku po dobu 36 mesiacov.

Rozšírená bezpečnosť

Spoločnosť Dell ponúka vo svojej triede aj bezkonkurenčnú bezpečnosť. Chráňte svoje dôležité obchodné údaje pomocou komplexného šifrovania, rozšírenej autentifikácie a ochrany pred škodlivým softvérom. Ústredná správa spoločnosti Dell Data Protection sa o ňu postará.

Parametre a špecifikácia

Rad počítača
Dell Optiplex Hotovo!

Produktový rad

Rad počítača
Dell Optiplex Hotovo!

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dell OptiPlex 3040 MT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell OptiPlex 3040 MT.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií