AP+ nový vizuál PET

Dell Precision 5720

Zobraziť katalóg
Dell Precision 5720
All In One PC - 27" 4K 3840 x 2160 LED, procesor až Intel Xeon E3-1200 Kaby Lake, RAM až 64 GB DDR4, až AMD Radeon Pro WX 7100 8 GB, WiFi, webkamera, čítačka kariet, USB 3.0, USB klávesnica a myš, reproduktory, Windows 10
Kód:  ADK526 Stránky výrobcu

Dell Precision 5720

Privítajte výkonnú pracovnú stanicu AiO Dell Precision 5720. Jej obrovský výkon je ukrytý v tele monitora, takže ušetrí drahocenné miesto na stole. Vďaka modernému hardvéru na čele s výkonnými procesormi Intel Xeon siedmej generácie Kaby Lake a dedikovanej grafike AMD Radeon Pro, si poradí s náročnými úlohami, využívaných v grafických aplikáciách alebo pri 3D modelovaní.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlový dizajn s overenou kvalitou spracovania
  • Vysoký výkon pre náročné aplikácie a úlohy
  • Kvalitný 27" displej so 4K rozlíšením
  • ISV certifikácia
  • Ohromujúci zvuk vďaka šiestim predným reproduktorom
  • Pripravený pre zážitky vo VR

Profesionálne zobrazenie

Maximálne kvalitný obraz vám sprostredkuje 27" IPS displej s extra jemným 4K rozlíšením (3 840 × 2 160 px). Ten okrem iného disponuje 100 % Adobe RGB farebným gamutom, čo ocenia najmä profesionáli v oblasti grafiky. Voliteľne potom budú k dispozícii modely s dotykovým aj klasickým displejom. Navyše drží certifikáciu ISV, ktorá overuje spoľahlivý chod viac ako 100 aplikácií.

Šikovné funkcie

Pod obrím displejom je umiestnených šesť reproduktorov s technológiou Waves MaxxAudio. Tie sa postarajú o kvalitný zvukový zážitok pri sledovaní filmov či počúvaní hudby. Elegantný dizajn s overenou kvalitou spracovania ponúkne sklopný stojan, ktorý umožní celý displej položiť a lepšie tak využiť dotykové funkcie systému Windows 10.

Najvýkonnejší počítač All in One

V tele monitora je uložený maximálny výkon na plynulý chood na prácu i zábavu. Tešiť sa môžete na nové procesory Intel Xeon siedmej generácie, výkonnú grafiku AMD Radeon Pro či rýchle operačné pamäte DDR4 s kapacitou až 64 GB. Počítač je tak pripravený pre náročné úlohy, ale zvládne aj moderné hry, vrátane virtuálnej reality.

 
  • Pokiaľ chcete, aby sme vám nastavili počítač už pri prvom spustení, využite spoločne so zakúpeným zariadením našu službu „Prvé spustenie počítača“.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Xeon Hotovo!
Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!
Typ zostavy
All-in-one PC Hotovo!
Uhlopriečka displeja
27" (68,58 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!

Použitie

Typ zostavy
All-in-one PC Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
27" (68,58 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Xeon Hotovo!
Model procesora
Intel Xeon E3-1200 Kaby Lake Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Webová kamera, Wi-Fi Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Čierna Hotovo!

Príslušenstvo

Základné príslušenstvo
Myš, Klávesnica Hotovo!

Produktový rad

Rad počítača
Dell Precision Hotovo!
Viac parametrov

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

kdy předpokládáte prodej?

aká je veľkosť disku ???

Dobrý den. Chtěl bych se zepta jestli už máte nějaký termín. Děkuji

už máte termín naskladnění ?

Diskusia a poradňa k Dell Precision 5720
Príslušenstvo pre Dell Precision 5720 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Precision 5720.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií