Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

EATON SMART Xcomfort Svetlá a Spotrebiče na diaľku zo smartfónu

Zobraziť katalóg
EATON SMART Xcomfort Svetlá a Spotrebiče na diaľku zo smartfónu
Sada pre inteligentné ovládanie štyroch svetiel, zásuviek alebo spotrebičov zo smarttelefónu, tabletu, SMART-TV alebo PC
Kód:  NZE201a Produktové číslo:  SMART OVL
EATON SMART Xcomfort Svetlá a Spotrebiče na diaľku zo smartfónu Predaj skončil

EATON SMART Xcomfort Svetlá a Spotrebiče na diaľku zo smartfónu

 

Ovládajte svetlá a celé spotrebiče komfortne odkiaľkoľvek z domácnosti aj mimo nej. Sledujte televízor, čítajte, relaxujte alebo stolujte. Svetelnú scénu môžete kedykoľvek zmeniť. V prípade, že si po vašom odchode z domu uvedomíte, že ste nechali niektorí zo spotrebičov zapnutý, nemusíte sa vracať späť domov. Pomocou telefónu môžete spotrebič zo siete odpojiť. Pri odchode alebo príchode využijete centrálne vypnutie alebo zapnutie všetkých prvkov naraz jednoduchým stlačením jedného tlačidla. Každý SMART balíček môžete rozšíriť o mnoho ďalších funkcií pridaním ďalšieho balíka, a tým získať kompletné výhody inteligentného domu.

Kľúčové vlastnosti

  • Inteligentné, komfortné riadenie el. spotrebičov alebo svetiel
  • Pripojenie pre 2 zariadenia s odberom až 3800 W a 1 zariadenie až 2300 W
  • Stmievací aktor pre halogénky a žiarovky (až 125 W) alebo stmievateľné úsporné žiarovky (až 25 W)
  • Časové funkcie a astrohodiny pre automatické riadenie
  • Simulácia prítomnosti náhodným chodom
  • Riadenie a nastavenie zo smarttelefónu, tabletu, Smart TV alebo počítača
  • Systém je možné rozšíriť o ďalšie balíčky pre zriadenie domácnosti

Efektívne riadenie

Balíček obsahuje celkom 4 RF spínacie aktory, ktoré sa montujú do inštalačnej krabice pod vypínač alebo zásuvku 230 V, prípadne k spotrebiču alebo ku svietidlu tak, ako umožní existujúca elektroinštalácia. Pre spínanie energeticky náročných spotrebičov alebo osvetlenie sú v sade 2 RF spínacie aktory, ktoré zvládnu zaťaženie až 16 A (3680 W), merajú spotrebu el. energie a možno ich ovládať klasickým vypínačom. Menej náročné prístroje obstará 10 A (2300 W) RF spínací aktor s možnosťou ovládania klasickým vypínačom. RF stmievač slúži pre stmievanie halogénok a žiaroviek do 125 W, alebo stmievateľných úsporných žiaroviek do výkonu 25 W.

Bez zložitej inštalácie

Systém bol navrhnutý pre inštaláciu, ktorú zvládne naozaj každý. Pretože medzi sebou jednotlivé prvky komunikujú bezdrôtovo, montáž sa zaobíde bez stavebných úprav a nutnosti pokladať nové káble. Inteligentnú jednotku zapojíte do WiFi routera s internetovým pripojením a do smartfónup či tabletu si stiahnite aplikáciu EATON Smart Home Xcomfort. Aplikáciu je možné nainštalovať pre neobmedzený počet používateľov. Dom môžete ovládať aj cez webový prehliadač z počítača alebo Smart TV.

Balenie:
1× RF Smart Manager (riadiaca jednotka Xcomfort pre smartfóny a tablety, vzdialený prístup)
2× RF Spínací aktor 16 A (pre spínanie osvetlenia alebo spotrebičov, s meraním spotreby el. energie do 3680 W, binárny vstup pre ovládanie klasickým vypínačom)
1× RF Spínací aktor 10 A (pre spínanie osvetlenia, binárny vstup pre ovládanie klasickým vypínačom)
1× RF Stmievací aktor (pre halogénky a žiarovky 125 W a stmievateľné úsporné žiarovky do výkonu 25 W)
1× RF 4 body alebo viac tlačidiel (pre lokálne ovládanie spínacích aktorov a stmievače, biele)
1× RF 2 bodové tlačidlo (pre centrálne ovládanie ZAP./VYP., biele)

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Elektroinštalácia Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Elektroinštalácia Hotovo!
Poznámka:


» Všetko príslušenstvo pre domáce alarmy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EATON SMART Xcomfort Svetlá a Spotrebiče na diaľku zo smartfónu Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EATON SMART xComfort Světla a Spotřebiče na dálku ze smartphonu. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EATON SMART xComfort Beleuchtung und Verbraucher für vom Smartphone ferngesteuert. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EATON SMART xComfort Beleuchtung und Verbraucher für vom Smartphone ferngesteuert. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EATON SMART Xcomfort világítás és elektronikai berendezések távvezérlése okoseszközről.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií