Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Electrolux ESL 5330 LO

Zobraziť katalóg
Electrolux ESL 5330 LO
5 2 hodnotení
Vstavaná umývačka riadu vstavaná, plne integrovaná, 13 súprav riadu, A++/A/A, hlučnosť 45 dB, 5 programov, 4 teploty, Multitab, TimeManager, FuzzyLogic, odložený štart 1 - 24 hod.
Kód:  FBM7102h Produktové číslo:  ESL5330LO Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Electrolux ESL 5330 LO

Úsporná a funkčne vybavená umývačka riadu je pripravená prevziať za vás nepríjemnú povinnosť, ktorej sa bohužiaľ nevyhne žiadna domácnosť. Vaša peňaženka určite ocení príslušnosť k energetickej triede A++ a tiež funkciu AutoOff, kedy dôjde k úplnému vypnutiu pri nečinnosti. Pohodlne pojme 13 súprav riadu a špecialitou tohto modelu je funkcia AutoFlex, ktorá upravuje teplotu a spotrebu vody a energie v závislosti od veľkosti náplne a stupňa zašpinenia. Tým je zaistené dôkladné umývanie s ohľadom na úspornosť.

Tŕne z mäkkej gumy

Aby sa poháre a hrnčeky neprevrátili a vzájomne nezrazili, je horný kôš vybavený tŕňmi z mäkkej gumy. V hornom koši nechýbajú skladacie poličky na šálky, špeciálne držiaky na pivové poháre a košík na dlhé nože. Dolný kôš je vybavený plastovým držiakom a dvoma rozložiteľnými poličkami na taniere. Dovnútra pohodlne naskladáte aj veľký riad, a keď potrebujete viac miesta, môžete zmeniť výšku horného koša.

Hotovo za polovičnú dobu

Umývačka umožňuje výber jedného z piatich umývacích programov a štvorice rozdielnych teplôt, aby ste mali možnosť čo najlepšie prispôsobiť štýl a intenzitu umývania. Program Rýchly plus 60 °C zvládne všetko za 30 minút a intenzívny 70 °C nedá šancu ani zaschnutým zvyškom jedla. Funkcia riadenia času TimeManager umožňuje skrátiť dĺžku programu o polovicu, aby bol váš riad pripravený, kedykoľvek ho budete potrebovať. Skvelé, keď máte hostí.

Svetelný bod na podlahe

Odložte si cyklus až o 24 hodín, aby boli čisté riady pripravené napríklad pri vašom príchode z práce. Funkcia Multitab slúži pri použití viacerých tabliet v jednom, umývačka si s tabletou lepšie poradí a dôkladne ju rozpustí. Nechýba efektné premietanie dvojfarebného svetelného bodu na podlahu, aby ste mali prehľad o priebehu umývania.

Doplňujúce informácie:

Umývacie programy:
Opláchnutie a čakanie
AutoFlex 45° - 70°
Eco 50 °C
Intenzívny 70 °C
Rýchly plus 60 °C

Indikácia funkcií:
Indikácia funkcií - svetelný bod na podlahe - dvojfarebná, budík, koniec, oneskorený štart 1 - 24 h, Multitab, vybraný program, soľ, TimeManager, indikátor pre leštidlo

Rozmery:
Rozmery spotrebiča V x Š x H: 818 x 596 x 555 mm
Vstavané rozmery V (min./max.) x Š x H: 820/880 x 600 x 570 mm

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
56 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

J předchozí otázce. .. Takže myčku odpojit. Zabalit. Odvézt na kteroukoli pobočku?

Dobrý den, pokud se mi myčka pokazí, budu ji muset někam odvézt, nebo přijede servisman ke mě? Už jsem se jednou spálil... Díky za info.

Dobrý deň, má tento model PERFECT FIT systém pántov dvierok? Mám kuchyňu Ikea Metod, a obávam sa narážania dvierok do sokla pri ich úplnom otvorení. Krycie dvierka majú rozmer 800x600. Za odpoveď vopred ďakujem.

Dobry den, aka je dlzka hadic na vodu a odpad? Daju sa tieto pripadne vymenit za dlhsie?

mám zakúpené dvierka na vstavanú umývačku riadu rozmer v 800 x 600 neviem či si môžem kúpiť túto, lebo má rozmery 645-720 ďakujem

Diskusia a poradňa k Electrolux ESL 5330 LO
Príslušenstvo pre Electrolux ESL 5330 LO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX ESL5330LO.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií