AD homeoffice AD homeoffice

Energy Sistem Smart Speaker 7 Tower

Zobraziť katalóg
Energy Sistem Smart Speaker 7 Tower
Bluetooth reproduktor – 40W, frekvenčný rozsah 30Hz – 19kHz, Bluetooth 2.1, WiFi, hlasové ovládanie Alexa, USB, MicroSD, 1× AUX vstup, ovládanie cez mobilnú aplikáciu, Multiroom, Spotify, TuneIn, AirPlay, DLNA
Kód:  GK446u3 Produktové číslo:  446704
Energy Sistem Smart Speaker 7 Tower Predaj skončil

Energy Sistem Smart Speaker 7 Tower

Bluetooth reproduktor Energy Sistem Smart Speaker 7 Tower vám konečne prinesie parádne hĺbky rovnako ako jemné výšky, o ktorých sa vám ani nesnívalo. A káble môžete nechať v šuplíku! Všetko totiž hravo zvládne moderná technológia Bluetooth, ktorá dovolí hrať hudbu z kompatibilného tabletu či telefónu. Bluetooth reproduktor Energy Sistem Smart Speaker 7 Tower je schopný prehrať každý tón s frekvenciou od 30 Hz až do 19 000 Hz. Absolútny výkon 40 W vykúzli optimálne ozvučenie celej miestnosti. 

  • Streamovanie zvuku cez WiFi a Bluetooth 
  • Pomocou vstavaného mikrofónu možno aj telefonovať 
  • Ďalšiu možnosť pripojenia prináša 3,5 mm Jack, USB a microSD 
  • Celkový rozsah frekvencií 30 Hz až 19 000 Hz 
  • Výkon: 40 W 
  • Rozmery (š × v × h): 156 mm × 840 mm × 156 mm 
  • Hmotnosť: 4 210 g 

Bluetooth reproduktor Energy Sistem Smart Speaker 7 Tower ponúka dokonalý sound a bezdrôtovo 

Zabudovaný mikrofón taktiež dovolí používať Bluetooth reproduktor ako hands-free. Bluetooth reproduktor Energy Sistem Smart Speaker 7 Tower máte možnosť prepojiť aj s využitím obvyklého 3,5 mm Jack konektora. A naozaj na záver vyzdvihneme zaujímavý vzhľad, s ktorým sa stane ozdobou každého večierka. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Energy Sistem Smart Speaker 7 Tower. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Energy Sistem Smart Speaker 7 Tower. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Energy Sistem Smart Speaker 7 Tower. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Energy Sistem Smart Speaker 7 Tower.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií