AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Eve Energy Smart Plug & Power Meter – Thread compatible – 2 PACK

Zobraziť katalóg
Eve Energy Smart Plug & Power Meter – Thread compatible – 2 PACK
4,2 31 hodnotení
Smart zásuvka ovládaná cez Bluetooth, kompatibilná s Apple HomeKit, ovládanie: na diaľkové ovládanie, male konektory: 1× vidlica typu E/F, female konektory: 1× zásuvka typu E/F, meranie spotreby energie, aplikácia v angličtine a v nemčine pre iOS,
Kód:  ELGHK1h1 Produktové číslo:  10EBO8301-2X Stránky výrobcu
Eve Energy Smart Plug & Power Meter – Thread compatible – 2 PACK Predaj skončil

Eve Energy Smart Plug & Power Meter – Thread compatible – 2 PACK

Apple HomeKit

Moderný ekosystém

Apple HomeKit je platforma budúcnosti. Umožňuje totiž vytvárať ekosystém plný chytrých zariadení a ich jednoduchú spoluprácu so Siri. Senzor Elgato Eve Energy EU sa ľahko zaradí do chytrej domácnosti.

Elgato Eve

Múdra domácnosť

Rodina produktov Elgato Eve využíva práve vyspelé technológie Apple HomeKit a ponúka mimoriadne ľahké ovládanie aj pokročilé zabezpečenie pre celú vašu domácnosť.

Zlepšite svoj životný komfort

Vaša domácnosť je miesto, kde trávite veľa času. Aj preto je nutné sledovať jednotlivé ukazovatele. Či už ide o teplotu vzduchu i jeho kvalitu, spotrebu elektrickej energie alebo frekvenciu otvárania vchodových dverí alebo okien. To všetko vám dovolí sledovať rodina produktov Elgato Eve. Tieto chytré hračky dokážu neuveriteľné veci a dokonca sa už dostávajú do rozumnej cenovej hladiny. 


Prehľad spotreby elektriny

Získajte prehľad nad spotrebou elektrickej energie

Dvojica senzorov Elgato Eve Energy EU sú priechodné elektrické zásuvky vybavené radom senzorov, ktoré okrem merania aktuálnej a dlhodobej spotreby zvládnu aj zapínanie pripojených zariadení. Stačí vydať pokyn cez asistentku Siri. Všetka spotreba sa prenáša do krásnych a prehľadných grafov. K samotnému prenosu dát do mobilnej aplikácie slúži rozhranie Bluetooth 4.0 Smart.

Jednoducho elegantný

Celý ekosystém Elgato Eve bol starostlivo navrhnutý pre čo najjednoduchšie začlenenie do vašej domácnosti. Úplne bezdrôtová prevádzka vás zbaví inštalácie nepotrebnej kabeláže a výmenné batérie sa vyznačujú dlhou životnosťou. Technológia Apple HomeKit tiež poskytuje pokročilé šifrovanie a maximálne zabezpečenie nameraných dát. Vaša osobná asistentka Siri je navyše kedykoľvek pripravená  podrobne vás o všetkom informovať.


Parametre špecifikácie:

Rozsah merania:
Vstup: AC 100 - 240 V, 50/60 Hz
Výstup: AC 100 - 240 V
Max. 11 A/2 500 W

Typ bezdrôtového rozhrania:
Bluetooth 4.0 Smart

Podporované zariadenia:
iPhone, iPad alebo iPod so systémom iOS 8.4 a novším
Apple TV 3. generácie

Rozmery:
49 × 49 × 73 mm

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Podporované OS
iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Apple HomeKit Hotovo!
Napájanie
Do siete Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V nemčine Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Elektroinštalácia, Ovládanie domácnosti Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
meranie spotreby energie Hotovo!
Max. záťaž
2 500 W Hotovo!
Počet zásuviek
1 ks Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky inteligentné zásuvky pre Apple HomeKit

Viac informácií o prepojení s Apple HomeKit nájdete v našom článku.



» Všetko príslušenstvo pre domáce alarmy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V popisku uvádíte OPĚT "baterie AA". To je nesmysl. Žádné se tam nevkládají.....

Je potřeba k tomu něco dokupavat, aby to fungovalo jako třeba u Philips Hue ten bridge nebo to funguje samostatně?

Dobrý den, bude Thread přístupný u Eve Energy Smart Plug, zakoupené před několika lety např. po nějakou aktualizací firmwaru, nebo se musí zakoupit nová zásuvka od EVE aby Thread podporovala. Děkuji

Dobry den podporuje tato zásuvky aj Thread dakujem

Dobrý den, utáhne zásuvka i větší spotřebu (Televize 65" OLED)? A když se telefon vzdálí od zásuvky (tzv ztratí kontakt BT) zůstane zapnutá? Děkuji za odpovéď.

Nikde tu nečtu o tom jak řešíte, že je to Schuko zásuvka. Jak řešíte zemnění? Máte někdo redukci kolíkové zástrčky? Díky

Dobrý den, umí nastavit zapnutí od-do?

Dobrý den, jak daleko může být umístěna zásuvka od Apple TV, aby byla zajištěna funkčnost? Popř. existuje nějaká možnost jak vzdálenost prodloužit (Repeater, HUB ....)? Děkuji

Dobrý den, je na zásuvce vypínač on/off? Pokud ano, lze vypínačem zásuvku vypnout a dálkově opět zapnout? Děkuji.

Dobrý den,jak se nastavuje cena za energii ?? Děkuji

12
Diskusia a poradňa k Eve Energy Smart Plug & Power Meter – Thread compatible – 2 PACK
Príslušenstvo pre Eve Energy Smart Plug & Power Meter – Thread compatible – 2 PACK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Eve Energy Smart Plug & Power Meter - Thread compatible - 2 PACK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Eve Energy Smart Plug & Power Meter - Thread compatible - 2 Stück Packung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Eve Energy Smart Plug & Power Meter - Thread compatible - 2 Stück Packung. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Eve Energy Smart Plug & Power Meter - Thread compatible - 2 PACK.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií