Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Florium – rast 5 l

Zobraziť katalóg
Florium – rast 5 l
Hnojivo – určené na špeciálnu výživu rastlín. Unikátny širokospektrálny pomocný rastlinný prípravok, ktorý vzniká prirodzeným rozkladom rastlinného a špecifického humusu s pomocou viacerých druhov dážďoviek. rozmery – š.175×v.232×135mm, váha 5kg
Kód:  GROW015 Produktové číslo:  8595666300011 Stránky výrobcu
Florium – rast 5 l Predaj skončil

Florium – rast 5 l

Florium rast je unikátny pomocný prípravok s objemom 5 litrov na špeciálnu výživu rastlín, ktorý vzniká prirodzeným procesom rozkladu rastlinného a špecifického bio odpadu s pomocou niekoľkých druhov dážďoviek. Prípravok Florium rast zvyšuje pH pôdy a tým zabraňuje jej prekysleniu a zároveň pomáha udržať stabilnú pH, čím napomáha dosiahnutiu optimálnej revitalizácie pôdy. Florium rast je vhodný najmä na korenenie rastlín a ich množenie. 

Kľúčové vlastnosti hnojiva Florium – rast 5 litrov

  • Hnojivo vzniká prirodzeným rozkladom humusu s pomocou dážďoviek
  • Prípravok Florium rast je vhodná pre všetky druhy rastlín
  • Ideálne na zeleninu, ovocie, bylinky, kríky, stromy, obilniny, sukulenty a aj izbové rastliny
  • Dokáže znížiť kyslosť pôdy a napomáha tak k jej revitalizácii

Jedinečné zloženie hnojiva Florium

Rastlinný prípravok Florium rast je výluh z vermikompostu, ktorý je vyrobený bez použitia živočíšnej výroby a obsahuje vyvážený pomer živín, mikro prvkov a iných prírodných substancií dôležitých na správny vývoj rastlín od semienka po plod a kvet. Obsahuje napríklad enzýmy a voľné aminokyseliny, ktoré priaznivo pôsobia na vývoj koreňového systému a rast rastlín, alebo látky, ako sú vápnik, horčík, sodík, meď, zinok, mangán a bór. Navyše sa hnojivo Florium skladá aj z niekoľkých druhov symbiotických húb, ktoré pomáhajú rastline absorbovať živiny a účinne sa brániť plesniam. 

Rozmery:
175 × 232 × 135 mm

Hmotnosť:
5 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Florium – rast 5 l Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Florium - růst 5 l.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií