Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

GogoGate 2

Zobraziť katalóg
GogoGate 2
5 1 hodnotení
Diaľkový ovládač - garážových brán a brán, WiFi pripojenie, mobilné aplikácie na ovládanie až 3 brán, bez senzorov polohy brány
Kód:  VD900a Produktové číslo:  GG2 Stránky výrobcu

GogoGate 2

 

Dálkové ovládání GogoGate 2Urobte svoje garážové brány alebo bránu modernými s týmto bezdrôtovým diaľkovým ovládaním. Jednoduchý, šikovný a lepší spôsob vzdialeného otvárania, zatvárania a sledovania garážových dverí alebo brán priamo z vášho smartphonu, tabletu alebo PC. Diaľkové ovládanie funguje prostredníctvom bezdrôtovej technológie WiFi a zvládne operovať až s tromi bránami súčasne. Pomocou mobilnej aplikácie tak môžete ovládať garážové brány, aj keď ste na míle ďaleko od svojho domova. Ak na ovládanie zakúpite podporovanú IP kameru, možno sa do garáže pripojiť v reálnom čase a mať všetko pod absolútnou kontrolou.

Dálkové ovládání GogoGate 2

Kľúčové vlastnosti

  • Schopnosť kedykoľvek zdieľať prístup napríklad so svojimi hosťami
  • Zasielanie upozornení pri otvorení / zatvorení garážových dverí
  • Možnosť video monitorovania
  • Vzdialený prístup
  • Multiplatformový

Prístup pod kontrolou

Zariadenie dokáže komunikovať s vašim smartphonom a zasielať naň správy pri otvorení, zatvorení alebo ak zabudnete zatvoriť brány. V aplikácii si tiež môžete ľahko nastaviť iných užívateľov a udeliť im povolenie na manipulovanie s vrátami. Udeliť možno dočasný alebo úplný prístup, prípadne ho úplne zamietnuť, a to z akéhokoľvek miesta jednoduchým nastavením v združenej aplikácii.

 

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GogoGate 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GogoGate 2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GogoGate 2.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií