Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

GORENJE GV65160

Zobraziť katalóg
GORENJE GV65160
Vstavaná umývačka riadu – plne integrovaná, A++, 13 súprav riadu, Aqua Stop, TotalDry, (š×v×h): 59.6×81.7×55.6cm
Kód:  GORMY13 Produktové číslo:  568248 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GORENJE GV65160

Chcete mať vždy dokonale čistý riad, bez toho aby ste museli jeho umývaním tráviť drahocenný čas? Kúpte si plne integrovanú umývačku Gorenje GV65160, ktorá túto prácu urobí za vás. Umývačka patrí do energetickej triedy A++ a jej hlučnosť sa pohybuje na hranici iba 45 dB. Veľa skvelých funkcií a programov poteší celú rodinu a maximálne efektívne sa postará o váš riad.

Kľúčové vlastnosti umývačky Gorenje GV65160

  • Cenovo dostupná, plne integrovaná umývačka
  • Pojme až 13 súprav riadu
  • Úsporná energetická trieda A++ a tichá prevádzka
  • Rýchly 15 minútový program
  • Funkcia TotalDry pootvorenie dverí po ukončení cyklu
  • Nastaviteľné koše
  • Senzor čistoty vody
  • Prívod horúcej vody – max. 70 °C

Praktické programy a funkcie umývačky Gorenje

Nemusíte si robiť starosti s rýchlym upratovaním riadu. Po dokončení umývacieho cyklu sa dvere umývačky vďaka technológii TotalDry samy pootvoria. Dochádza tak k prirodzenej regulácii vzduchu a všetok riad dokonale oschne zo všetkých strán.

Vybrať si môžete hneď z piatich programov: Auto program, Intenzívne umývanie, ECO program, Oplachovanie a Rýchly program SpeedWash, ktorý zvládne riad kvalitne umyť do 20 minút. Vy tak máte čas na svoju rodinu a blízkych, zatiaľ čo umývačka robí všetku prácu za vás.

Umývačka Gorenje GV65160 ponúka aj ďalšie vymoženosti, medzi ktorými nechýba napríklad senzor čistoty vody, ktorý po celý čas stráži jej znečistenie a kladne tak prispieva k nižšej spotrebe. 

Veľkou prednosťou tohto modelu je však možnosť pripojenia horúcej vody (s teplotou max. 70 °C), vďaka čomu dôjde k celkovému skráteniu času programu a predovšetkým znížite spotrebu energie, pretože umývačka nebude musieť vodu zvlášť ohrievať.

Umývačka Gorenje sa prispôsobí vo všetkých ohľadoch

Umývačka Gorenje sa vám vo všetkom dokonale prispôsobí. Do nastavených košov pohodlne naskladáte až 13 obedových súprav. Intuitívne a jednoduché ovládanie zvládne úplne každý a vďaka funkcii Total AquaStop, ktorá v prípade vytečenia zastaví prívod vody, sa nemusíte báť nechať umývačku bez dozoru. Samozrejmosťou sú potom nastaviteľné koše, ktoré sú vybavené farebnými pohyblivými prvkami a prispôsobiteľným rozložením pre ľahké nakladanie. Systém nastavenia v troch úrovniach umožní vloženie aj tých najväčších hrncov a tanierov. Príbory sú potom uložené v špeciálnom zásobníku, aby nedošlo k poškriabaniu a mohli dokonale vyschnúť.

 

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Funkcie umývačky

Vlastnosti

Uloženie príborov
Kôš Hotovo!
Vlastnosti
Nastaviteľné koše, Možnosť pripojenia na prívod teplej vody Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
56 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GORENJE GV65160 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE GV65160.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií