AD homeoffice PET

Guzzanti GZ 209

Zobraziť katalóg
Guzzanti GZ 209
3,3 3 hodnotení
Rýchlovarná kanvica – s reguláciou teploty, antikorová, objem 2 l, čierna farba, príkon 2200 W, dotykové ovládanie, dvojitý plášť, konektor Strix, LCD displej, otočná základňa, skrytá špirála a úložný priestor na kábel, automatické otváranie veka, automatické vypnutie, kontrolka chodu, ochrana proti prehriatiu, zvuková signalizácia, tepelná poistka, ukazovateľ teploty vody, upozornenie pri dosiahnutí varu, trvalý filter
37,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  GUZRK372 Produktové číslo:  GZ 209 Stránky výrobcu

Guzzanti GZ 209

Dnes už si bez rýchlovarnej kanvice nikto nedokáže predstaviť svoj deň. Varná kanvica GUZZANTI prináša objem 2 l a jednoduchú aj rýchlu obsluhu. Bola vyrobená z kvalitného materiálu, akým je nerez. Nielenže skvele vyzerá, ale sa aj ľahko udržuje, neobsahuje látky, ktoré by škodili zdraviu, neprenáša žiadne nepríjemné pachy ani chute, a to dokonca aj pri dlhotrvajúcom používaní. Antikorové vyhotovenie kombinuje eleganciu s praktickosťou a skvele zapadne do každej kuchyne. Rýchlovarná kanvica GUZZANTI disponuje príkonom 2200 W. Trvalý filter sa postará o vodu bez nečistôt či prípadného vodného kameňa. Dokonalý štýl umocní čierna farba. Rýchlovarná kanvica GUZZANTI má vlastnosti a funkcie, ktoré z nej robia spoľahlivého a štýlového pomocníka.

Rýchlovarná kanvica Guzzanti GZ 209 ...
Rýchlovarná kanvica Guzzanti GZ 209 ...

Hlavné prednosti rýchlovarnej kanvice Guzzanti GZ 209

  • Varná kanvica GUZZANTI umožňuje jednoduchú a rýchlu obsluhu
  • Objem kanvice dosahuje 2 l
  • Výrobným materiálom kanvice je nerez
  • Rýchlovarná kanvica GUZZANTI s príkonom 2200 W
  • K jej výhodám patrí trvalý filter
  • Rýchlovarná kanvica čierna
  • Kanvicu vybavil výrobca špeciálnym dvojitým plášťom
  • Otočná základňa a úložný priestor na kábel umožňujú jednoduchú manipuláciu
  • Určite tiež oceníte precízny britský STRIX konektor
  • Vykurovacia špirála je umiestnená pod dnom
  • Výhodou je možnosť nastaviť teplotu podľa potreby
  • Vďaka dotykovým ovládacím tlačidlám bude obsluha intuitívna a jednoduchá
  • Zvuková signalizácia vám poskytne informáciu o tom, že je voda už pripravená
  • LED osvetlenie signalizuje prevádzku prístroja
  • LCD displej uľahčuje používanie a zvyšuje pohodlie
  • Moderný displej poskytuje informácie o teplote vody
  • Príjemnou novinkou je aj automatické otváranie veka

Rýchla a predovšetkým bezpečná kanvica

Výrobca kládol dôraz na to, aby používanie kanvice bolo úplne bezpečné. Vybavil ju preto špeciálnym dvojitým plášťom, vďaka ktorému je kanvica bezpečná na dotyk. Jej povrch nedosahuje vysoké teploty, a tak sa nestane, aby ste sa vy alebo vaše deti o kanvicu popálili. Varnej kanvici samozrejme chýbajú bezpečnostné prvky, napríklad tepelná poistka, automatické vypnutie pri odobratí kanvice počas varu, pri dosiahnutí bodu varu. Vykurovacia špirála na ohrev tekutín sa nachádza pod dnom, takže je chránená pred usadzovaním vodného kameňa.

Spĺňa požiadavky na spoľahlivosť a dlhú životnosť

Rýchlovarná kanvica GUZZANTI sa pýši nielen odolnými materiálmi, z ktorých je vyrobená, ale aj veľmi praktickou otočnou základňou a úložným priestorom na kábel. Kanvicu tak na ňu môžete umiestňovať z akéhokoľvek uhla. Za zmienku rozhodne tiež stojí precízny britský STRIX konektor, s ktorým získa kanvica veľmi dlhú životnosť a spoľahlivosť. Výhodou je možnosť nastavovania teploty podľa potreby, môžete si tak vychutnať všetky svoje obľúbené nápoje, od kávy po rôzne druhy čajov. Dotykové ovládacie tlačidlá pomôžu s jednoduchou obsluhou, nastavenie vykonáte iba svojím prstom. Určite vás tiež poteší príjemná zvuková signalizácia, ktorá vám poskytne informáciu o tom, že je voda už pripravená. Pri zapnutí prístroja sa rozsvieti LED kontrolka, informuje o tom, že je kanvica zapnutá. Pre maximálny komfort pri používaní je rýchlovarná kanvica vybavená prehľadným LCD displejom. S moderným displejom budete mať neustály prehľad o teplote vody v kanvici. Samozrejmosťou je aj automatické otváranie veka, ktoré umožní ľahké a bezproblémové naplnenie kanvice.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Materiál
Nerez Hotovo!
Objem
2 l Hotovo!
Vlastnosti
Dotykové ovládanie, Dvojitý plášť, Konektor Strix, LCD displej, Otočná základňa, Skrytá špirála, Úložný priestor na kábel Hotovo!
Funkcie
Automatické otváranie veka, Automatické vypnutie, Ochrana proti prehriatiu, Regulácia teploty, Ukazovateľ teploty vody, Upozornenie pri dosiahnutí varu, Zvuková signalizácia, Kontrolka chodu, Tepelná poistka Hotovo!
Príkon
2 200 W Hotovo!

Materiál

Materiál
Nerez Hotovo!

Vlastnosti

Objem
2 l Hotovo!
Vlastnosti
Dotykové ovládanie, Dvojitý plášť, Konektor Strix, LCD displej, Otočná základňa, Skrytá špirála, Úložný priestor na kábel Hotovo!
Funkcie
Automatické otváranie veka, Automatické vypnutie, Ochrana proti prehriatiu, Regulácia teploty, Ukazovateľ teploty vody, Upozornenie pri dosiahnutí varu, Zvuková signalizácia, Kontrolka chodu, Tepelná poistka Hotovo!
Príkon
2 200 W Hotovo!
Typ filtra
Trvalý Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, rada bych se zeptala na regulaci teploty, jakou nejnizsi teplotu je mozne nastavit? Je mozne nastavit na 40 stupnu? Dekuji, martina

Diskusia a poradňa k Guzzanti GZ 209
Príslušenstvo pre Guzzanti GZ 209 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Guzzanti GZ 209.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií