PET AD homeoffice

Scheppach DECO-FLEX

Zobraziť katalóg
Scheppach DECO-FLEX
4,0 1 hodnotení
Lupienková píla – príkon 90W, 230V/50Hz, indukčné, otáčky 1650-4950ot /min., počet kmitov 550-1650min., systém FlexiDrive, hmotnosť 12.4kg
Kód:  GAR355l Produktové číslo:  4901402901 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Scheppach DECO-FLEX Predaj skončil

Scheppach DECO-FLEX

Vylepšite si svoju dielňu alebo učebňu pre modelárov unikátnou lupienkovou pílou Scheppach DECO - FLEX, ktorá spája dva prístroje do jedného. Lupienková píla je tvorená klasickou lupienkovou pílou, ktorá zaistí presné rezy rôznych tvarov. Špeciálny systém FlexiDrive, ktorý je tvorený rotujúcim hriadeľom nahrádza bežnú priamu brúsku. 

Silný indukčný motor s príkonom 90 W s nastavovacími otáčkami od 1 650 - 4 950 otáčok za minútu zabezpečuje presné vedenie rezu rôznymi materiálmi - drevo, plast, kovy atď. Regulovať je možné aj počet kmitov od 550 do 1 650 kmitov za minútu.

Bezpečnosť pri rezaní zabezpečuje priehľadný kryt pílového listu. Pre prípad potreby lepšieho osvetlenia je k dispozícii nastavovacia pracovná lampa. Iste oceníte aj systém na odsávanie pilín z rezania a nastavovací uhol pracovného stolíka až na 45°.

Výmena pílového listu je veľmi jednoduchá vďaka rýchloupínaciemu gombíku. Ak chcete prístroj zabezpečiť na pracovnej doske, môžete využiť pripravené montážne otvory v podstavci prístroja.

Hlavné prednosti

  • Vhodná do dielne i školskej učebne
  • Lupienková píla a priama brúska v jednom
  • Regulácia otáčok aj kmitov
  • Možnosť odsávania pilín
  • Priehľadný kryt a samostatné osvetlenie pracovnej plochy
  • Jednoduchá výmena pílového listu
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

ake príslušenstvo obsahuje tento tovar :vopred dakujem

Diskusia a poradňa k Scheppach DECO-FLEX
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Scheppach DECO-FLEX.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií