Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Hoover HOT3161BI

Zobraziť katalóg
Hoover HOT3161BI
Vstavaná rúra – rozmery 59,5 × 59,5 × 56,8 cm (V׊×H), objem 70 l, vybavená ventilátorom, disponuje teleskopickým vysúvaním plechu, príkon 2300 W, časovač a vnútorné osvetlenie, parné čistenie rúry, energetická trieda A+
Kód:  CNDYvstr2 Produktové číslo:  33702213 Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hoover HOT3161BI

Pokiaľ hľadáte spôsob, ako si uľahčiť svoju kuchynskú prácu, neváhajte investovať do vstavanej rúry, ktorá vám umožní pripravovať jedlá ako profesionál. Vstavaná rúra HOOVER je moderné a praktické riešenie na prípravu jedál v kuchyni, ktoré zároveň ponúka efektivitu a hospodárnosť. Na prípravu všetkých vašich obľúbených jedál ponúka rúra objem 70 l. Jej príkon je 2300 W. Vstavaná elektrická rúra HOOVER spadá do energetickej triedy A+.

Vstavaná rúra Hoover HOT3161BI ...

Kľúčové vlastnosti vstavanej rúry Hoover HOT3161BI

  • Vstavaná rúra HOOVER dokonale splní vaše požiadavky na funkčnosť a vzhľad
  • Celkovo pojme až 70 l
  • Jej príkon dosahuje 2300 W
  • Vstavaná rúra HOOVER sa zaraďuje do energetickej triedy A+
  • Vynikajúcou vychytávkou sú teleskopické výsuvné koľajničky
  • Čistenie rúry: parné
  • Ventilátor umožní rýchlejšiu a efektívnejšiu prípravu jedál vďaka cirkulácii horúceho vzduchu

Uľahčite si pečenie

Vstavaná rúra Hoover HOT3161BI sa postará o to, že čas strávený pečením nebudete ľutovať. Teleskopické vysúvanie plechu sa postará o to, aby plech počas kontroly pečenia nevykĺzol z rúry. Budete mať voľné ruky, aby ste mohli pokrm dochutiť k dokonalosti. Celkom určite sa vám zapáči program na čistenie, ktorý pracuje na báze vodnej pary. Stačí do rúry vložiť nádobu s vodou a program spustiť. Vysoká teplota aj para uvoľnia nečistoty z povrchu rúry. Tie sa potom dajú jednoducho zotrieť vlhkou hubkou.

Efektívna príprava jedál a majstrovské stolovanie s Hoover HOT3161BI

Vstavaná rúra HOOVER umožňuje rýchlejšiu a jednoduchšiu prípravu jedál a prináša dokonalé stolovanie. Navyše ponúka ventilátor, ktorý podporuje dôkladnú cirkuláciu horúceho vzduchu, takže vaše jedlo bude rovnomerne prepečené za podstatne kratšiu dobu.

Hoover HOT3161BI – jej výbava vám urobí radosť

Vstavaná rúra HOOVER vám umožní maximálne pohodlie a variabilitu pri príprave vašich obľúbených jedál. S osvetlením si môžete byť istí, že nezmeškáte žiadny moment procesu pečenia. Vďaka časovaču môžete jednoducho nastaviť požadovanú dobu pečenia, aby vaše jedlo bolo vždy dokonale pripravené.

Údaje uvádzané na energetickom štítku rúr a sporákov:

  • V záhlaví je uvedený výrobca a model vstavanej rúry
  • Piktogram v ľavej hornej časti udáva, či ide o spotrebič plynový alebo elektrický
  • Škála energetických tried (vľavo), konkrétna energetická trieda spotrebiča (vpravo)
  • Litre: objem priestoru na pečenie (pre štvorčlennú a väčšiu rodinu je vhodná rúra s objemom 70 l a viac)
  • kWh/cycle: spotreba energie na cyklus pri klasickom ohreve/pri ohreve s ventilátorom

__________________________________________________________________

Za prípustné odchýlky od uvedených hodnôt pre rúry sú v rámci hmotnosti, objemu a spotreby energie (plynu) na jeden cyklus považované hodnoty o 5 % vyššie ako je uvedené na štítku. Maximálna hlučnosť musí byť rovnaká alebo nižšia.

Programy:

ventilátor

Farba:

čierna

Rozmery:

59,5 × 59,5 × 56,8 cm (v × š × h)

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hoover HOT3161BI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hoover HOT3161BI. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HOOVER HOT3161BI.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií