Lego Gabby dollhouse zábavné stavanie

Postavte a preskúmajte LEGO® Gabinin kúzelný domček

LEGO® Gabinin kúzelný domček ponúka množstvo farebných dielikov a figúrok, vďaka ktorým môžete vytvárať fascinujúce scény plné života a radosti. Malí stavitelia sa môžu tešiť na originálny domček pre Gabi a jej roztomilé mačacie kamarátky. Domček skrýva tajné izby a zákutia, ktoré čakajú, kým ich spoločne s Gabi objavíte. Každá izba v domčeku je navrhnutá tak, aby zodpovedala charakteru a záujmom jednotlivých mačiek.

Zoznámte sa so všetkými mačacími priateľmi aj parádnymi izbami

Malé dievča Gabi prežíva v kúzelnom domčeku dobrodružstvo so svojimi mačacími kamarátkami: Rybomačkou milujúcou kúpeľný svet, roztomilou záhradníčkou Vílou mačičkou, lenivou Pandou Ťapkou a skvelou kuchárkou – mačkou Dorte. Zábavu poskytne herňa, ale aj kúpeľňa, Gabinina izba či umelecká a hudobná miestnosť. A do každého poschodia vrátane strešnej párty zóny vás vyvezie štýlový výťah.

LEGO Gabi a ďalšie figúrky a izby
LEGO Gabinin kúzelný domček s detailmi

LEGO® Gabinin kúzelný domček vás očarí každým detailom

Stavebnica LEGO® Gabinin kúzelný domček ponúka množatvo detailov a prekvapení. Každá izba má svoje jedinečné čaro a je plná rôznych hračiek, nábytku a ďalšieho príslušenstva, ktoré malých staviteľov inšpirujú k vytváraniu najrôznejších scenárov. Od kuchyne s lahodnými dobrotami až po žiarivo farebnú spálňu s útulným lôžkom pre Gabi. Všetko je navrhnuté s cieľom povzbudiť detskú fantáziu a kreativitu.

Lego Gabby dollhouse pre najmenších

Gabinin domček je určený pre tých najmenších

Tento magický rad je navrhnutý pre malých staviteľov, vekovo cielený na deti od 4 rokov, ale určite zaujme aj starších fanúšikov LEGO®.

Lego Gabby dollhouse a ďalšie sady

Rozšírte si hru o ďalšie tematické sety

LEGO® Gabinin kúzelný domček je len začiatok – známe tváre stretnete aj v ďalších LEGO® sadách. Vyskúšať môžete napríklad Zábavné pečenie s Dortetom.

Lego Gabby dollhouse spoločná hra

Kúzelné stavanie pre spoločné chvíle

Stavebnica LEGO® Gabinin kúzelný domček je skvelý spôsob, ako stráviť viac času s vašimi deťmi, a to spoločnou hrou.