AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Klarstein Bella Elegance biely

Zobraziť katalóg
Klarstein Bella Elegance biely
1,0 1 hodnotení
Kuchynský robot Klarstein Bella – planetárne hnetenie, príkon 1300 W, plastové vnútorné prevody, plastový plášť, objem misy 5 l, 6 rýchlostí, súčasťou balónová metla, hmotnosť 6,2 kg, rozmery 38 × 22,5 × 34 cm (V׊×H), biela farba
Kód:  KLAKR305 Produktové číslo:  10034365 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Klarstein Bella Elegance biely

Rozvíjajte svoju kulinársku kreativitu a vymýšľajte nové recepty s novým kuchynským robotom Klarstein Bella Elegance biely. Je vybavený motorom s príkonom 1300 W, ktorý je schopný zaistiť spoľahlivý výkon aj pre náročné spracovanie surovín. Sila motora sa dá účelovo nastavovať podľa potreby v rozsahu 6 dostupných rýchlostí, a tak pripravíte akékoľvek ingrediencie. Vďaka planetárnemu pohybu, kedy sa hlava robota a miešací nadstavec pohybujú proti sebe v opačnom smere, vám robot prinesie skvelé výsledky. Pre pohodlné spracovanie cesta je kuchynský robot vybavený trvanlivou misou s objemom 5 l., ktorá je dostatočná aj pre viacčlennú domácnosť. Vzhľad kuchynského robota Klarstein dopĺňa biela farba.

Zásadné vlastnosti kuchynského robota Klarstein Bella Elegance biely

  • Kuchynský robot Klarstein zjednoduší prípravu slaných či sladkých pokrmov
  • Je osadený motorom s príkonom 1300 W
  • Voliť môžete zo 6 rýchlostí
  • Planetárne miešanie zaistí perfektné spracovanie
  • Objem misy zodpovedá 5 l
  • Výrobkový rad: Klarstein Bella
  • Zaujímavé stvárnenie navyše dopĺňa biela farba

Vychytávky kuchynského robota Klarstein Bella Elegance biely

Vďaka kuchynskému robotovi Klarstein sa stanete majstrom v pečení rôznych druhov sladkých i slaných pokrmov. Dokážete s ním ľahko šľahať vajcia, bielky, šľahačku alebo penu.

Príslušenstvo kuchynského robota Klarstein

K príslušenstvu robota patrí balónová metla. Vďaka tejto peknej výbave kuchynský robot Klarstein Bella Elegance biely úplne nahradí niekoľko samostatných spotrebičov, vy tak šetríte čas, financie aj priestor v kuchyni.

Materiál plášťa:

plast

Materiál vnútorných prevodov:

plast

Rozmery:

38 × 22,5 × 34 cm (vך×h)

Hmotnosť:

6,2 kg

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,prosím vás je klarstein-bella-ellegance také na hnětení, jaké má funkce?Děkuji.

Dobrý den, jak Alza postupuje při pokažení robota? Jak postupuje Alza při reklamaci či vrácení výrobku ? V robotu se opotřebují převodové kolečka a to vždy po 50 hodinách provozu. Vracíte peníze nebo výrobek opravujete ?? Pokud vracíte peníze, za jakých podmínek. Děkuji za odpověď. S pozdravem váš pravidelný a spokojený zákazník.

Jsou vnitřní převody opravdu kovové? Nemají kovové jen výrobky s "metal" v názvu?

Je súčasťou balenia aj hnetací hák?

Diskusia a poradňa k Klarstein Bella Elegance biely
Príslušenstvo pre Klarstein Bella Elegance biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Klarstein Bella Elegance bílý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Klarstein Bella Elegance fehér.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií