AP+ nový vizuál Vyhraj lístky na EURO 2024

KRK KNS 8400

Zobraziť katalóg
KRK KNS 8400
4,5 2 hodnotení
Slúchadlá – Uzavretá konštrukcia obklopujúca celé ucho. Vystuženie z pamäťovej peny - pohodlné, presne padnúce a dokonale izolujúce od okolia. Nadpriemerný, prirodzený a široký frekvenčný rozsah. Transparentná reprodukcia výšok. Neodymový 40mm driver. 2,5 m kábel z bezkyslíkatej medi s vysokou životnosťou. Pozlátený 1/8" jack konektor s redukciou na 1/4" jack. Nastaviteľné mušle prinášajú komfort a mobilitu
Kód:  KRK006 Produktové číslo:  KNS 8400 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KRK KNS 8400

KRK KNS 8400 sú slúchadlá s uzavretou konštrukciou, ktorá obklopí celé ucho a nedovolí vnímať okolité rušivé zvuky. Neodymiové 40 mm drivery poskytujú vynikajúcu zvukovú kulisu s prirodzeným a širokým frekvenčným rozsahom. Verné podanie hlbokých aj vysokých tónov s minimálnym skreslením si okamžite obľúbite a uspokoja aj veľmi náročného poslucháča. Dostatočnú slobodu pohybu poskytuje 2,5 m kábel s vysokou životnosťou, ktorý je zakončený 3,5 mm pozláteným konektorom jack.

Odpojiteľný kábel a otočné mušle umožnia jednoduchý transport alebo uloženie. Pohodlie pri celodennom počúvaní zaistí vystuženie z pamäťovej peny, vďaka ktorému vás nebudú slúchadlá nepríjemne tlačiť do hlavy. Tieto, rovnako ako ušné vankúšiky, možno jednoducho vymeniť. Ľahký, ale kvalitný materiál dokáže odolať pádom a nárazom, ktoré by pre iné modely znamenali koniec. Tieto slúchadlá sú perfektnou voľbou pre hráčov hier, DJs aj skutočných hudobných znalcov.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KRK KNS 8400 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KRK KNS 8400. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KRK KNS 8400. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KRK KNS 8400. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KRK KNS 8400.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií