MIELE H 2860 B Obsidian čierna

Zobraziť katalóg
MIELE H 2860 B Obsidian čierna
Vstavaná rúra – rozmery 59,6 × 59,5 × 56,8 cm (V׊×H), objem 76 l, vybavená programom rýchleho predhriatia, grilom, horným, spodným ohrevom, rozmrazovaním, statickým pečením, ventilátorom, disponuje teleskopickým vysúvaním plechu, príkon 3500 W, 3-vrstvové sklo dvierok, časovač, detská poistka, displej, dotykové ovládanie, elektronická regulácia teploty, studené dvere rúry, termostat, tlmené zatváranie dvierok, veľkoplošný gril a vnútorné osvetlenie, katalytické čistenie rúry, energetická trieda A+, sieťový kábel so zástrčkou súčasťou balenia, klasický dizajn, čierna farba
Kód:  MIETR010 Produktové číslo:  22286024D Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIELE H 2860 B Obsidian čierna

Pokiaľ si chcete uľahčiť prácu v kuchyni, vstavaná rúra je pre vás nevyhnutným pomocníkom pri príprave pokrmov ako od profesionála. Vstavaná rúra s grilom MIELE H 2860 B Obsidian čierna je nielen praktickou, ale aj modernou voľbou pre vašu kuchyňu, ktorá umožní efektívnu a hospodárnu prípravu jedál. Rúra ponúka klasický a všestranný štýl, ktorý sa dokonale hodí do akéhokoľvek interiéru. Pre všetky vaše obľúbené pokrmy má rúra k dispozícii objem 76 l. Jej príkon je 3500 W. Vstavaná rúra Miele sa pýši energetickou triedou A+.

Vstavaná rúra MIELE H 2860 B Obsidian čierna Energetický štítok
Vstavaná rúra MIELE H 2860 B Obsidian čierna Vlastnosti/technológia

Hlavné prednosti vstavanej rúry MIELE H 2860 B Obsidian čierna

  • Vstavaná rúra Miele vás zaujme svojím vzhľadom aj výkonom
  • Celkový objem dosahuje 76 l
  • Jej príkon dosahuje 3500 W
  • Vstavaná rúra Miele sa zaraďuje do energetickej triedy A+
  • Plechy ľahko vytiahnete vďaka teleskopickým výsuvom na koľajniciach
  • Čistenie rúry: katalytické
  • Umožňuje rýchle a jednoduché rozmrazovanie pečiva a iných pokrmov
  • Bez námahy pripravíte chutné grilované pokrmy
  • Rýchle predhriatie umožňuje rýchlu a jednoduchú prípravu jedál
  • Prepojením spodného a horného ohrevu možno pohodlne pripravovať všetky druhy pokrmov vrátane možnosti grilovania
  • S ventilátorom vás čaká jednoduchá a efektívna príprava jedál vďaka cirkulácii horúceho vzduchu
  • S funkciou statického pečenia môžete ľahko pripraviť pizzu či piškótovú tortu

Uľahčí vám prípravu jedla

Vstavaná rúra MIELE H 2860 B Obsidian čierna vytvorí z prípravy jedla príjemne strávený čas. Teleskopické vysúvanie plechu sa postará o to, aby plech počas kontroly pečenia nevykĺzol z rúry. Budete tak mať voľné ruky na perfektné dochutenie pokrmu. Použitý špeciálny katalytický povrch pomáha odstraňovať nečistoty a tuk zo stien rúry. Smaltovaný povrch vnútrajška rúry chráni pred usadzovaním nečistôt a uľahčuje údržbu. Smalt je taktiež veľmi odolný proti pôsobeniu rastlinných a živočíšnych tukov a kyselín.

Vstavaná rúra Miele je vybavená širokou škálou funkcií

Či už sa venujete pečeniu obeda alebo sladkého pohostenia, vstavaná rúra MIELE H 2860 B Obsidian čierna vám vždy umožní vybrať optimálny program. Umožňuje rýchle rozmrazovanie pečiva a iných potravín. Táto rúra s grilom vám poskytne všetku potrebnú pomoc pri príprave jedál a rýchlo sa stane vaším nenahraditeľným pomocníkom.

Rýchlejšia príprava jedál a dokonalé stolovanie s MIELE H 2860 B Obsidian čierna

Vstavaná rúra Miele umožňuje rýchlejšiu a jednoduchšiu prípravu jedál a prináša dokonalé stolovanie. Vstavaná rúra disponuje funkciou rýchleho predhriatia, ktorá vám umožní začať piecť čo najskôr. Rúra s funkciou kombinovaného ohrevu dovoľuje pohodlnú prípravu jedál s dokonalou kôrkou aj správnym prepečením. Navyše ponúka ventilátor, ktorý sa stará o perfektnú cirkuláciu horúceho vzduchu, takže vaše pokrmy budú za kratšiu dobu rovnomerne prepečené. Ak plánujete piecť pizzu, focacciu, piškótové torty, chlieb alebo napríklad pusinky, potom vám bude užitočná funkcia statického pečenia, kedy sa bez použitia ventilátora teplo v rúre rovnomerne šíri do všetkých strán.

Vstavaná rúra je bezpečná a ľahko sa udržiava

Vstavaná rúra Miele sa ľahko udržiava v čistote a zároveň ponúka vysokú úroveň bezpečnosti. Súčasťou rúry sú kvalitné sklenené vnútorné dvierka, ktoré sú vyrobené z trojvrstvového bezpečnostného skla. K výhodám dvierok sa zaraďuje ich ľahká údržba. Rúra disponuje špeciálnymi pántami, ktoré si zakladajú na ľahkom a tichom zatváraní, čo značne zvyšuje komfort používania. Detský zámok ochráni aj malých šéfkuchárov. Rúra disponuje dodatočnou ochranou v podobe blokácie ovládacieho panela. Aby bola zaistená úplná bezpečnosť, zostávajú dvierka rúry zvonku chladné, aj keď je vnútri nastavená maximálna teplota.

MIELE H 2860 B Obsidian čierna vás prekvapí svojou výbavou

Vstavaná rúra Miele ponúka maximálny komfort a flexibilitu pri varení. Svetlo vnútri rúry vám poskytne jasný obraz pri pečení vašich obľúbených pokrmov. S moderným a intuitívnym displejom budete v každom okamihu podrobne informovaní o procese prípravy pokrmu. Ak chcete nastaviť presný čas, počas ktorého sa budú potraviny pripravovať, stačí spustiť časovač. Moderné dotykové ovládanie rúry ponúka prehľadné rozhranie s minimom tlačidiel na jednoduchú a intuitívnu obsluhu. Disponuje termostatom, ktorý umožňuje jednoduchú a presnú reguláciu teploty vo vašej rúre. Využite výhody elektronickej regulácie teploty a budete mať istotu, že vaše jedlo sa vždy perfektne pripraví. Radosť vám urobí veľkoplošný gril, s ktorým môžete grilovať toasty, steaky aj ryby. V balení nájdete aj sieťový kábel so zástrčkou.

Programy:

funkcia rýchleho predhriatia, gril, horný ohrev, rozmrazovanie, spodný ohrev, ventilátor a statické pečenie

Farba:

čierna

Rozmery:

59,6 × 59,5 × 56,8 cm (v × š × h)

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,6 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
56,8 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Čierna Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Elektronická regulácia teploty, Studené dvere rúry, Termostat, Tlmené zatváranie dvierok, Veľkoplošný gril, Vnútorné osvetlenie Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, so zástrčkou Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
76 l Hotovo!

Rúry na pečenie Miele

Rozmery výklenku výška × šírka
60 × 60 cm Hotovo!
Dizajn
VitroLine Hotovo!
Farebné vyhotovenie
Obsidian čierna Hotovo!
Displej
EasyControl Hotovo!
Komfort pri obsluhe
SoftOpen & SoftClose, Výsuvné pojazdy FlexiClip Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MIELE H 2860 B Obsidian čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIELE H 2860 B Obsidian černá.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií