Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MORA VDI 641 X

Zobraziť katalóg
MORA VDI 641 X
4,5 2 hodnotení
Varná doska vstavaná, indukčná, 4 varné zóny, funkcia šprint, dotykové ovládanie, časovač, detská bezpečnostná poistka do 1 minúty sa doska vypne, antikorový rámik, 5,6 x 60 x 51 cm
Kód:  FBV4001s Produktové číslo:  VDI641X Stránky výrobcu

MORA VDI 641 X

MORA VDI 641 X je vstavaná indukčná varná doska so štyrmi varnými zónami, ktorá vám umožňuje presné ovládanie jednoduchým dotykom prsta a okamžité nastavenie požadovanej teploty. Vďaka dômyselnej indukčnej technológii sa varné zóny zahrejú len, keď je na nich postavená varná nádoba. Akonáhle túto nádobu odstránite, bezpečnostná poistka zabezpečí, že zóna sa do 1 minúty automaticky vypne. 

Kľúčové vlastnosti

  • Automatické vypnutie
  • Funkcia Sprint na rýchle ohriatie
  • Dotykové ovládanie
  • Ukazovateľ zvyškového tepla
  • Detská bezpečnostná poistka (uzamknutie dosky)
  • Automatické vypnutie indukčnej zóny po 1 minúte (po odobratí nádoby z dosky)
  • Elektrické napätie: 230/400 V (32 A), alebo 230 V (16 A)
  • Možnosť zapojiť dosku na 230V, elektronická regulácia výkonu

Šetrite energiu i čas

Funkcia signalizácie prispieva k vysokej bezpečnosti variča, ku ktorej prispieva aj zámok blokujúci ovládacie prvky. Časovač a ukazovateľ zvyškového tepla vám umožňujú ušetriť energiu využitím zvyškového tepla varnej dosky v priebehu posledných minút varenia. Doska disponuje tiež užitočnou funkciou Sprint pri každej zóne, ktorá varnú zónu automaticky a predovšetkým rýchlo rozohreje. Doska je  v modernom čiernom dizajne s antikorovým rámčekom, ktorý sa hodí do každej kuchyne. 

Indukčný varič výrazne zrýchľuje tepelnú prípravu pokrmov, to všetko pri nižšej spotrebe energie oproti iným typom varičov.

Doplňujúce informácie:

Varné zóny:
165 mm - 1,2/1,4 kW
165 mm - 1,2/1,4 kW
180 mm - 1,4/1,9 kW
205 mm - 1,9/2,1 kW

Rozmery:
600 × 510 × 56 mm

Menovitý príkon:
6,8 kW

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou o radu při výběru nové indukční desky. Dnes se nám rozbila indukční deska MORA VDI 641X a potřebujeme sehnat náhradu, která by měla stejné parametry a rozměry, abychom pouze tuto starou desku mohli vyndat a nemuseli předělávat otvor v kuchyňské lince. Nejraději bychom nyní měli nějakou od značky Whirpool, ale pokud žádná nebude mít stejné rozměry a parametry, tak si od Vás rádi necháme poradit i jinou značku. Mockrát děkuji za Váš čas a radu. Děkuji, Jitka Veselá

Diskusia a poradňa k MORA VDI 641 X
Príslušenstvo pre MORA VDI 641 X
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MORA VDI 641 X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MORA VDI 641 X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MORA VDI 641 X. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MORA VDI 641 X.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií