Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál AD homeoffice

MORA VDIT 656 FF

Zobraziť katalóg
MORA VDIT 656 FF
Varná doska – indukčná, počet platničiek 4, booster, skosená predná hrana, s rámikom, vzhľad čierne sklo, povrch sklo, pripojenie 400V, V׊×H: 5.4×60×52cm, farba čierna
Kód:  MORVD048 Produktové číslo:  731818 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MORA VDIT 656 FF

Indukčná varná doska MORA VDIT 656 FF je skvelý dizajnový kúsok, ktorý štýlovo a funkčne doplní každú kuchyňu. Varnú dosku MORA chráni antikorový rámik. MORA VDIT 656 FF disponuje celkom 4 indukčnými zónami, ktoré vám vytvoria dostatočný priestor na prípravu vašich obľúbených pokrmov. Indukčná varná doska sa veľmi jednoducho čistí, pretože sa zahrieva len dno nádoby, takže nedochádza k pripaľovaniu. Oktagonové zóny AreaFlex vám umožnia spojiť dve vertikálne zóny do jednej, takto rýchlo získate ešte väčší priestor pre rozmernejší kuchynský riad. Výkonná indukčná varná doska MORA VDIT 656 FF vám zaručí rýchly ohrev a rovnomerné varenie či grilovanie. Výkon sa dá plynule regulovať od 0 do 9. Využiť môžete hneď niekoľko funkcií, ktoré indukčná platňa MORA VDIT 656 FF ponúka. O vašu bezpečnosť sa postará bezpečnostné zamknutie ovládania varnej dosky alebo automatické vypnutie indukčnej zóny po 1 minúte.


Kľúčové vlastnosti varnej dosky MORA VDIT 656 FF indukčnej

  • Elegantné čierne vyhotovenie s antikorovým rámikom
  • 4 indukčné varné zóny
  • Varná doska sa veľmi jednoducho čistí
  • Oktagonové zóny AreaFlex vám umožnia spojiť dve vertikálne zóny do jednej
  • Úsporná a zároveň rýchla prevádzka
  • Varná doska MORA VDIT 656 FF je vybavená extra výkonom
  • Funkcia PowerBoost (extra výkon pri všetkých varných zónach)
  • Bezpečnostné zamknutie ovládania varnej dosky
  • Automatické vypnutie indukčnej zóny po 1 minúte
  • Detská poistka
  • Možnosť personalizácie nastavenia
  • Plynulá regulácia výkonu 0 – 9
  • Funkcia StopGo, StayWarm, SoftMelt, Recall, Timer, TimeAssist a EggTimer

Mnoho užitočných funkcií pre perfektné výsledky varenia

Indukčná vstavaná platňa MORA VDIT 656 FF je vybavená antikorovým rámikom a mnohými užitočnými funkciami, ako sú udržiavanie konštantnej teploty 70 °C, funkcia SoftMelt na šetrné rozpúšťanie pri 42 °C a funkcia Recall, ktorá slúži ako pamäťová funkcia na obnovenie nastavenia. Funkcia StopGo dočasne pozastaví varenie bez straty nastavenia a funkcia Timer slúži ako časový spínač varných zón s automatickým vypnutím. Zaiste oceníte aj praktickú funkciu EggTimer, ktorá slúži ako kuchynská minútka. Funkciu TimeAssist využijete ako automatický časovač doby varenia.

Oktagonové zóny indukčnej varnej dosky MORA VDIT 656 FF spoja dve vertikálne varné zóny do jednej

Indukčná varná doska MORA VDIT 656 FF vás zaujme nielen svojím moderným vzhľadom, ale aj úspornou a zároveň rýchlou prevádzkou, ktorý vám šetrí energiu a čas. Varná doska disponuje tiež oktagonovými zónami AreaFlex, vďaka ktorým môžete spojiť dve vertikálne varné zóny do jednej. Vznikne vám tak jedna veľká varná plocha, ktorú môžete využiť na prípravu väčších pokrmov, ktoré si vyžadujú väčšie kuchynské náčinie. Tieto zóny umožňujú varnej doske MORA VDIT 656 FF rovnomerné varenie alebo grilovanie.

Bezpečnosť na prvom mieste

Indukčná varná doska MORA VDIT 656 FF je vybavená extra výkonom, ktorý vám zaručí rýchle nahriatie. Výrazne sa vám tak skráti doba ohrevu. O bezpečnosť vašich detí sa postará zabudovaná detská poistka, ktorá zabráni nechcenému zapnutiu a ovládaniu dosky MORA VDIT 656 FF. Po odobratí nádoby z indukčnej platne MORA sa po určitom čase bez prerušenia prevádzky varná doska sama automaticky vypne. Nebudete sa tak musieť obávať toho, že by ste nechali platničku zapnutú.



Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek
4 Hotovo!
Funkcie a vlastnosti
Booster Hotovo!

Rozmery varnej dosky

Výška
5,4 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Hĺbka
52 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany
Skosená predná hrana Hotovo!
Rámik
Bez rámika Hotovo!
Vzhľad
Čierne sklo Hotovo!
Vyhotovenie
Vstavaná Hotovo!
Povrch
Sklo Hotovo!

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie
400 V Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V popise uvádzate že je varná doska s rámikom, ale nie je to pravda.

Diskusia a poradňa k MORA VDIT 656 FF
Príslušenstvo pre MORA VDIT 656 FF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MORA VDIT 656 FF.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií