Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Head Supershape Team SLR2 + SLR 4.5 AC

Zobraziť katalóg
Head Supershape Team SLR2 + SLR 4.5 AC
Zjazdové lyže – s viazaním SLR 4.5 AC, na stredný oblúk, typ lyžiarov: rekreačný, typ lyže: na zjazdovku, rádius: 8m/127cm, sidecut: 111/67/96, sezóna: 2018/2019, jadro: Syntetické jadro
Kód:  SPThead0259nad Produktové číslo:  SPThead0259nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Head Supershape Team SLR2 + SLR 4.5 AC Predaj skončil

Head Supershape Team SLR2 + SLR 4.5 AC

Head Supershape Team SLR2 + SLR 4.5 AC predstavujú detské zjazdové lyže pre všetkých malých lyžiarov začiatočníkov. Sú určené pre deti, ktoré sa učia základným lyžiarskym zručnostiam. Vynikajú skutočne veľmi jednoduchým ovládaním, čo pomáha k jednoduchšiemu zdokonaľovaniu lyžiarskych schopností, a svojou veľmi nízkou hmotnosťou. Vďaka vysokej stabilite zaistia lyže rovnováhu a úplnú kontrolu pri každom oblúku. Sú vybavené viazaním SLR 4.5 AC, ktoré je veľmi bezpečné, spoľahlivé a neuveriteľne ľahké, so systémom pre uvoľnenie lyžiarskych topánok Full Diagonal. Zjazdové lyže Head Supershape Team SLR2 sú skvelou voľbou pre všetkých malých lyžiarov, ktorým umožnia rýchle a jednoduché učenie základných lyžiarskych zručností.

Kľúčové vlastnosti zjazdových lyží Head Supershape Team SLR2 + SLR 4.5 AC

  • Detské zjazdové lyže
  • Určené pre lyžiarov začiatočníkov
  • Veľmi ľahko ovládateľné
  • Skvelá rovnováha a kontrola v každom oblúku
  • Jednoduchý prechod z hrany na hranu
  • Head Supershape Team SLR2 s konštrukciou Jr. Power Frame
  • Súčasťou je viazanie SLR 4.5 AC
  • Farebné vyhotovenie: žlto-čierno-biele

Jednoduchý prechod z hrany na hranu

Rovnako ako dospelé modely sú aj detské lyže Head Supershape Team SLR2 vybavené špičkovými technológiami. Sú opatrené konštrukciou Jr. Power Frame, ktorá zaisťuje veľmi jednoduchý prechod z hrany na hranu. Technológia ERA 2.0 bola navrhnutá pre lepšiu ovládateľnosť a skvelý rádius. Vďaka tomu predstavujú lyže úplne ideálny model pre učenie sa základom lyžovania. Technológia Junior Rocker naproti tomu slúži pre úplne jednoduché začatie oblúka a maximálnu kontrolu nad lyžami. Detské zjazdové lyže Head sú naozaj vynikajúcim modelom, ktorý ponúka všetko pre ľahké naučenie sa lyžiarskym zručnostiam.

Veľkosti:
67, 77, 87, 97 a 107 cm


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Head Supershape Team SLR2 + SLR 4.5 AC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Head Supershape Team SLR2 + SLR 4.5 AC.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií