Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

KetoMix DailyMix koktail – 45 porcií, 3510 g

Zobraziť katalóg
KetoMix DailyMix koktail – 45 porcií, 3510 g
Trvanlivé jedlo v prášku, energetická hodnota 552,58 kcal na 100 g, príchuť čokoláda, jahoda, kokos, lesné plody a vanilka
Kód:  SPTket036nad Produktové číslo:  SPTket036nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KetoMix DailyMix koktail – 45 porcií, 3510 g Predaj skončil

KetoMix DailyMix koktail – 45 porcií, 3510 g

Zmena farebného štýlu šablóny pre športovú výživu

Koktail KetoMix DailyMix

45 porcií, 3 510 g

KetoMix DailyMix je vhodný pre vegetariánov, športovcov, aktívnych ľudí, seniorov i študentov. Koktail plnohodnotne nahradí jedlo, vďaka čomu je skvelý, keď nemáte čas na prichystanie raňajok, desiaty či iného hlavného pokrmu alebo keď sa vám jednoducho nechce variť. Sám o sebe je neochutený, ale stačí ho zmiešať s jednou z 5 príchutí a lahodný kokteil je na svete. Jeho príprava je dokonale ľahká a rýchla, zaberie vámasi 30 sekúnd, a tak si ho možno vziať do práce, školy, na cesty, výlety i dovolenku. KetoMix DailyMix obsahuje v jednej porcii 14 g bielkovín a 4 g vlákniny, okrem toho sú jeho súčasťou vitamíny A, D, E, K, C, B1, B2, B6 i B12. Môžete ním pritom nahradiť niektoré jedlá alebo ho jesť pokojne celý deň.

Kľúčové vlastnosti koktailu KetoMix DailyMix

  • Vysoko kvalitný neochutený koktail
  • Plnohodnotne nahradí jedlo
  • V balení je 45 porcií
  • Na výber z 5 lahodných príchutí
  • Ideálny do práce, školy aj na cesty
  • Vhodný pre športovcov, aktívnych ľudí aj seniorov
  • KetoMix DailyMix veľmi rýchlo pripravíte
  • Jedna porcia obsahuje 14 g bielkovín a 4 g vlákniny aj množstvo vitamínov
  • Koktail môžete mať na raňajky, desiatu i večeru

Keďže nám súčasné legislatívne opatrenia EÚ neumožňujú podať vám detailnejší popis výhod tohto produktu, tak ako to bolo možné skôr, odporúčame nahliadnuť do odbornej literatúry či na internetové stránky. Oba zdroje ponúkajú dostatok dostupných informácií o aktívnych látkach v tomto produkte.

Zloženie – KetoMix DailyMix

Maltodextrín, sušené mlieko, slnečnicový olej, sójový proteín, čakanková vláknina, srvátkový proteín, ryžová múka, guarová guma, oxid kremičitý, zmes vitamínov a minerálov: draslík (chlorid draselný), vápnik (fosforečnan vápenatý), vitamín A (retinol acetát), vitamín D (cholekalciferol), vitamín E (D-alfa-tokoferyl acetát), vitamín C (fyllochinon), vitamín C (kyselina askorbová), vitamín B1 (tiamín), vitamín B2(riboflavín), niacín, vitamín B6 (pyridoxín HCl) , kyselina listová, vitamín B12, D-biotín, kyselina pantoténová (pantothenát vápenatý), draslík (citran draselný), horčík (oxid horečnatý), železo (fosforečnan sodno-železnatý), zinok (citran zinočnatý), meď (glukonát meďnatý), mangán (glukónan manganitého), selén (seleničitan sodný), chróm (chlorid chromitý), jód (jodičnan draselný).

Výživové údaje

Energetická hodnota: 1 734 Kj/413 Kcal
Tuky: 14 g
– z toho nasýtené mastné kyseliny: 2 g
Sacharidy: 49 g
– z toho cukry: 11 g
Bielkoviny: 19 g

Vláknina: 5 g
Soľ: 0,3 g

Zloženie – príchute

Sušené mlieko, beta karotén, prírodná aróma, sladidlo: sukralóza, protihrudkujúca látka: oxid kremičitý.

Výživové údaje

Energetická hodnota: 1 231 Kj/294 Kcal
Tuky: 1 g
– z toho nasýtené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 44 g
– z toho cukry: 44 g
Bielkoviny: 27 g
Soľ: 0 g

Príprava a dávkovanie

Nalejte 350 ml vody do šejkra, pridajte 2 a pol odmerky (75 g) zmesi a jednu lyžičku príchute. Miešajte minimálne 10 sekúnd.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KetoMix DailyMix koktail – 45 porcií, 3510 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DailyMix koktejl - 45 porcí, 3510 g.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií