Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ sport AP+ plus nový vizuál

Loap Halsa 3+1

Zobraziť katalóg
Loap Halsa 3+1
Stan rodinný a outdoorový, tvar: tunel s apsidou a s predsienkou, pre max. počet osôb: 4, durawrapová konštrukcia, dvojplášťový, vodný stĺpec 3000 mm, hmotnosť 4.35kg
Kód:  SPTloa0080 Produktové číslo:  8592946942787

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Loap Halsa 3+1

Rodinný outdoorový stan Loap Halsa 3 + 1 vám umožní schovať sa pred rozmarmi počasia. Ide o typ s tunelovým tvarom, ktorý je priestorovo veľkorysý. Priestor vstupu kryje rozľahlá predsieň, využiteľná ako ďalší obstojný úložný priestor. Ďalej kryje tento priestor apsida, tá zároveň zastane funkciu menšieho úložného priestoru. Stan Loap Halsa 3 + 1 pohodlne vystačí pre 4 osoby. Ochranu pred vodou vám zaistí spoľahlivý plášť s hodnotou vodného stĺpca 3 000 mm. Na výrobu plášťa stanu Loap Halsa 3 + 1 poslúžil polyester. Konštrukciu stanu Loap tvorí durawrap, teda fóliou spevnený laminát. Či už je stanovanie vaším koníčkom, či len potrebujete novú turistickú výbavu, outdoorový stan Loap Halsa je perfektnou voľbou na akýkoľvek výlet.


Kľúčové vlastnosti rodinného outdoorového stanu Loap Halsa 3 + 1

  • Stan je vhodný až pre 4 osoby
  • Apsida nad vchodom ochráni proti dažďu a vetru
  • Predsienka zväčšuje úložný priestor
  • Konštrukcia stanu Loap Halsa bola vyrobená z materiálu durawrap, čo je vylepšený, spevnený laminát
  • Vodný stĺpec tropika (teda vodoodolného vonkajšieho plášťa) je 3 000 mm
  • Podlaha má hodnotu vodného stĺpca 5 000 mm
  • Dva plášte zaisťujú efektívnu cirkuláciu vzduchu, navyše je stan Loap Halsa 3 + 1 vybavený vetracími sieťovými otvormi
  • Rozmery rozbaleného stanu: 130 × 210 × 220 cm
  • Zbalený meria iba 21 × 45 × 21 cm
  • Celková hmotnosť 4,35 kg aj s obalom

Do stanu Loap Halsa sa zmestí celá rodina

Vyrazte s celou rodinou kamkoľvek do prírody. O prístrešie sa vám postará priestorný outdoorový stan Loap Halsa, v ktorom nájdu miesto až štyri osoby. Tento stan s tunelovým tvarom vám poslúži ako spálňa na prečkanie noci, ale využijete aj rozľahlú predsieň nielen ako úložný priestor, ale napr. na schádzanie sa s členmi vašej výpravy pri nepriazni počasia. Apsidu, ktorá pokrýva priestor vstupu, zase budete môcť použiť aj ako ďalšiu možnosť úložného priestoru. Do rodinného stanu Loap Halsa môžete vojsť tromi vstupmi.

Pohodlie a sucho aj pri nepriazni počasia

So stanom Loap Halsa 3 + 1 sa môžete vydať kamkoľvek do prírody bez obáv z toho, aké počasie práve bude. Pred vodou vás totiž v stane chráni spoľahlivý vodoodolný plášť a nepriepustná podlaha. Stan bol vyrobený z polyesteru a lepené švy sú istené veľmi kvalitným polyuretánovým záterom Drytech, ktorý zaisťuje odolnosť proti pretrhnutiu. Vďaka takejto výbave vás stan Loap Halsa 3 + 1 dokáže udržať v suchu aj vo veľmi nepriaznivých klimatických či poveternostných podmienkach. Oproti klasickému sklolaminátu je konštrukcia outdoorového stanu Loap Halsa 3 + 1 z durawrapu, čo je vylepšený laminát. Tento materiál ponúka oveľa väčšiu pevnosť a pritom neváži ani o gram viac. Povrch tyčiek je navyše obalený bužírkou a na ich koncoch nájdete kovové spojky.

Na cesty so stanom Loap Halsa 3 + 1

Môžete byť len občasní výletníci alebo veľkí fanúšikovia turistiky, tak či tak vám určite rodinný stan Loap Halsa 3 + 1 výborne poslúži. Na cesty si ho môžete pribaliť do prenosného sivého obalu s červenými detailmi s rozmermi 21 × 45 × 21 cm a celkovej váhe so zloženým stanom 4,35 kg.




Parametre a špecifikácia

Maximálny počet osôb
4 Hotovo!
Tvar
Tunelový Hotovo!
Kompozícia stanu
S apsidou, S predsienkou Hotovo!
Vodný stĺpec tropika
3 000 mm Hotovo!
Vodný stĺpec podlážky
5 000 mm Hotovo!

Rozloženie stanu

Maximálny počet osôb
4 Hotovo!
Tvar
Tunelový Hotovo!
Kompozícia stanu
S apsidou, S predsienkou Hotovo!

Vlastnosti

Vodný stĺpec tropika
3 000 mm Hotovo!
Vodný stĺpec podlážky
5 000 mm Hotovo!
Materiál konštrukcie
Durawrap Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!
Hmotnosť
4,35 kg Hotovo!
Počet plášťov
Dvojplášťové Hotovo!
Materiál plášťa
Polyester Hotovo!
Odvetrávanie
Sieťové otvory Hotovo!

Typ

Typ
Rodinný, Outdoorový Hotovo!

Rozmery - rozbalené

Hĺbka
220 cm Hotovo!
Šírka
210 cm Hotovo!
Výška
130 cm Hotovo!

Rozmery - zbalené

Hĺbka
21 cm Hotovo!
Šírka
45 cm Hotovo!
Výška
21 cm Hotovo!

Výbava

Výbava
Sieť proti hmyzu Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Loap Halsa 3+1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Loap Halsa 3+1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Loap Halsa 3+1.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií