AP+ nový vizuál Aplikace

Optimus Polaris

Zobraziť katalóg
Optimus Polaris
Kempingový varič cestovné hybridný, výkon 3300W plyn / 4200W tekuté palivo, doba horenia až 105min, hmotnosť 475g, čerpadlo a puzdro súčasťou balenia
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SPT15784 Produktové číslo:  7612013192295 Stránky výrobcu
Optimus Polaris 250,34 € Momentálne nedostupné

Optimus Polaris

Chystáte sa na výpravu do prírody a potrebujete praktický varič, ktorý vám pomôže s prípravou jedla takmer kdekoľvek? Hybridné varič Polaris s rozmermi 140 × 80 × 60 mm a hmotnosťou 475 gramov od spoločnosti Optimus sa môže pochváliť výkonom 3300 W v prípade využitia plynu (propán, bután, izobután) alebo 4200 W u tekutých palív (technický benzín, petrolej, nafta). Díky tomu dokážete uvést litr vody k varu během 3 až 4 minut. Pri plnom výkone sa priemerná doba horenia pohybuje okolo 100 minút v závislosti na použitom palive.

Optimus Polaris sa môže pochváliť patentovaným horákom vysokej kvality s funkciou rýchleho vznietenia, samočistiaci hliníkovou pumpou a vstavanou magnetickú čistiacu ihlou. V prípade využívania plynu ako paliva je možné voliť medzi rôznymi módy účinnosťou podľa individuálnej potreby. Konštrukcia tohto produktu je vyvedená z kvalitného a odolného materiálu so stabilnou základňou. Čerpadlo a praktické puzdro je súčasťou balenia. 

kľúčové vlastnosti

  • Kompaktný hybridný varič
  • Doba uvedení 1 l vody k varu: 3 - 4 minúty
  • Výkon (plyn): 3300 W
  • Výkon (tekuté palivá): 4200 W
  • Rozmery: 140 × 80 × 60 mm
  • Hmotnosť: 475 gramov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je součástí balení také láhev na palivo? Děkuji, Petr

Diskusia a poradňa k Optimus Polaris
Príslušenstvo pre Optimus Polaris Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Optimus Polaris. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Optimus Polaris. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Optimus Polaris. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Optimus Polaris.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií