Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Palice na bežky – cenové bomby, akcie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Swix
(1)
Určené pre
Mužov
(1)
Ženy
(1)
Filtrovať
V tejto kategórii nájdete výhodné palice na bežky. Cenových hitov v kategórii palice na bežky máme v súčasnej dobe 1. Hľadáte najlacnejší palice na bežky? Potom sa pozrite do kategórie lacné palice na bežky.
1 položka
Swix Elite Basic veľ. 125 cm - Palice na bežky
Varianty
Swix Elite Basic veľ. 125 cm
Palice na bežky – pre mužov a ženy, dĺžka 125 cm, materiál palice hliník, ergonomické, mäkčené držadlo, materiál držadla umelý korok, nastaviteľné pútko, čierna farba
Zľavnené -20 %
27,90 € 34,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: SPTswi431
snowboardingLyžiarske prilby a chrániče chrbtice Stormred znížia riziko zranenia Chránič chrbtice a prilba je nutným minimom na bezpečnosť na lyžiach alebo snowboarde. A tieto produkty ponúka vo vysokej kvalite spoločnosť Stormred. Na výrobu používa moderné materiály a nezabúda ani na dizajn.
Zima klope na dvere a milovníci zimných športov hľadajú ten nejeefektivnější spôsob, ako prevážať svoju lyžiarsku výbavu. Využijete strešný box (autobox) alebo vám postačí jednoduchý magnetický nosič lyží?
V dnešnom záverečnom diele nášho cestovateľského seriálu sa pozrieme do francúzskych a švajčiarskych Álp. Už tradične si povieme, ako sa do týchto miest čo najlepšie dostať, aké sú špecifiká tamojšej legislatívy a kde si najlepšie zalyžovať!
Autom na lyže do Krušných hôr V dnešnom diele si prezradíme, ako sa čo najpohodlnejšie dopraviť autom do Krušných hôr a aké miesta či lyžiarske strediská rozhodne stoja za navštívenie. Viete napríklad, ako vyzerá dutá priehrada alebo kam na najlepšie pivo v okolí?
V dnešnom diele navštívime malebné Beskydy. Vyzdvihneme nielen tie najlepšie lyžiarske strediská, ale aj poradíme ideálnu trasu, ako sa do Beskýd dopraviť autom. V závere priložíme pár tipov, kde si urobiť zastávku počas cesty aj pobytu.
Prinášame vám podrobné informácie, ako sa čo najpohodlnejšie dopraviť autom do Krkonôš a Jizerských hôr. Poradíme vám, akú zvoliť trasu a kde cestou dávať pozor na policajné hliadky či plánované uzávierky. Tiež ponúkneme niekoľko zaujímavých voľnočasových tipov.
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií