Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BRANDT BT 550 BE

Zobraziť katalóg
BRANDT BT 550 BE
4,6 10 hodnotení
Práčka plnená zhora - A +++ / A / C, 5.5kg, 1000ot./min., Hlučnosť 57/78dB, Odložený štart, VxŠxH 85x40x60cm, long life 3D tlmiče, Automatické váženie náplne, 9 programov vrátane OPTI 39min. a rýchlo 25min., dotykové ovládanie, nerezový bubon
Kód:  FAB1022b Produktové číslo:  BT550BE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BRANDT BT 550 BE

vypnuté
Brandt BT 550 BE
 

PRÁČKA S intelektom

Práčky BRANDT Intellect patria medzi najúspornejšie zariadenia na trhu. Vynikajúcim spojením systému váhovej automatizácie s presným dávkovaním vody dosahujú práčky Intellect najvyššiu účinnosť a skutočnú úsporu energie. Vďaka tomu sú zaradené do energetickej triedy A +++. Prinášajú tiež patentovanú technológiu nastavenia pracieho cyklu v závislosti na tvrdosti vody. 

Šikovná funkcia EASY START zaznamenáva vaše najčastejšie pracie návyky a ihneď po spustení automaticky navrhne najčastejšie používaný program, vrátane jeho obvyklých (alebo posledných) nastavení. Funkcia nazvaná opti4 komplexne kontroluje štvoricu vstupných parametrov, ktorým sama prispôsobí svoju spotrebu vody, elektrickej energie aj dĺžku cyklu tak, aby bol zaručený ako maximálny účinok prania, tak úspora prostriedkov a času.


PRANIE NASTAVENÉ jediným dotykom

Vďaka technológii Easy Štart budete môcť spustiť nový prací cyklus jediným dotykom. Práčka Intellect si vždy zapamätá najpoužívanejší program, vrátane nastavenia teploty, rýchlosti, otáčok odstredenia a prídavných funkcií a vašu voľbu vám vždy ponúkne ihneď po jej zapnutí do siete. Ak si však želáte nastavenie parametrov pracieho programu zmeniť, nie je nič jednoduchšie! Formou plne dotykového panela úplne intuitívne nastavíte všetky parametre prania vrátane odloženého štartu.

vypnuté
Brandt BT 550 BE
 

vypnuté
Brandt BT 550 BE
 

OPTIMALIZÁCIA PRACIEHO CYKLU

Vďaka vyhodnoteniu týchto vstupných parametrov systém opti4 zaistí vždy perfektné výsledky prania pri dosiahnutí úspory energie, vody, pracieho prostriedku a času. 

  • Typ bielizne
  • Množstvo bielizne
  • Stupeň zašpinenia bielizne
  • Nastavenie tvrdosti vody

Či už bývate v oblasti s tvrdou vodou alebo extrémne mäkkou vodou, periete jeansy alebo bavlnu, zrovna ponáhľate alebo je vaša bielizeň naozaj veľmi špinavá, práčka BT 550 BE vyhodnotí situáciu a vykoná nastavenia pre dosiahnutie najefektívnejšieho výsledku. 


STAROSTLIVOSŤ O VŠETKY TYPY LÁTOK

Nemusíte sa báť do práčky vložiť bielizeň zo saténu či hodvábu, určeného na ručné pranie. Presne pre tieto materály bol totiž navrhnutý program pre jemnú bielizeň s miernym kolísaním pracieho kúpeľa a nízkou teplotou napodobňujúci ručné pranie.

S funkciou Easy Ironing (ľahké žehlenie) je zabránené skrčeniu a polámaniu vlákien a prádlo je po vybratí z práčky ,,predžehlené''.

vypnuté
Brandt BT 550 BE
 

vypnuté
Brandt BT 550 BE
 

NEREZOVÝ BUBON

 

Konštrukcia s vrchným plnením a jedinečné prevedenie bubna ponúka užívateľovi nielen jednoduchý prístup k bielizni, ale taktiež prispieva k účinnejšej distribúcii vody a dokonalému výsledku prania a pláchania aj pri plnej náplni. Systém kovových 3D tlmičov odolá aj pohybom práce jednotky do strán a chráni ložiska práčky pred nadmerným zaťažením. 

Vďaka funkcii POSISTOP zastaví práčka na konci programu bubon vždy dvierkami nahor. Stlačením zámku sa dvierka bubna s pomalým brzdením SESAM otvoria ľahko. Robustná LONG - LIFE konštrukcia je synonymom spoľahlivosti a bezporuchového chodu. 

 

Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
57 kg Hotovo!
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
C Hotovo!
Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Zhora Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
57 kg Hotovo!

Energetické parametre práčky 2021

Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
C Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Zhora Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
9 Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
60 cm Hotovo!
Šírka
40 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,dnes nám přišla pračka.Objednávali jsme s domněním že menu je české tak jak uvádíte ve fotogalerii u produktu.Byli jsme zaskočeni anglickým menu.

Dobrý den, chci se zeptat, jestli je u této pračky normální, že po doprání nesměřuje otvor bubnu vzhůru ale je nutné jej manuálně otočit.

Jde o to zda reklamace neco vyresi, pracka jinak funguje a posilat ji z depa do Alzy.... Mate ji nekdo prosim o reakce.

Pozor, NENI DODAVANA s českými popisky...!

Dobrý den mám dva dotazy. 1, je pračka koupena na internetu dne 30.12.2017 a není možné ji vrátit do 14 dní od zakoupení ( zboží nelze vrátit ) 2, dotaz zní proč pračka nebere vodu z uzávěru a displei ukazuje, že není voda ( vše z mé strany je v pořádku ) Nemá náhodou pračka ještě pojistku na vodu. Předem děkuji moc za odpověď.

Dobrý den, nemáte někdo stejnou zkušenost že pračka pere asi dvě minuty a pak je konec? Nevíme si rady co s ní dělat... Děkuji

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak je myšlená prodloužená záruka o dva roky a v objednávce se mi nabízí další prodloužení záruky za úplatu (1 rok cca 778,- Kč 2 roky 1169,- Kč a 3 roky 1555 Kč). Selským rozumem bych to chápal dva roky ze zákona, plus dva roky prodloužená, celkem tedy čtyři roky. Chápu to dobře? Máte někdo zkušenost? Aby to nebylo dva roky prodloužená, ale zaplať si to. :-) Děkuji za reakce. Petr

Uvádění roční spotřeby vody nechápu a je zavádějící. Je možné sdělit, jaká je skutečná spotřeba vody na jeden prací cyklus?

Máte někdo tuto pračku? Jak funguje atd....?

Dobry den, mam pracku kratce zatim, ale pri ždímání a zvysovani otáček bzučí az neprijemne píská, to je v poradku...? Diky za vaše reakce.

12
Diskusia a poradňa k BRANDT BT 550 BE
Príslušenstvo pre BRANDT BT 550 BE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRANDT BT 550 BE .
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií