Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

CANDY FCP 602X E0E/E

Zobraziť katalóg
CANDY FCP 602X E0E/E
Vstavaná rúra farba: nerez, čistenie rúry: parné, gril, spodný ohrev a ventilátor, 2-vrstvové sklo dvierok a detská poistka, energetická trieda A+, objem 65l, sieťový kábel bez zástrčky, V׊×H: 59.5×59.5×56.8cm
Kód:  CANTR031 Produktové číslo:  33702280 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CANDY FCP 602X E0E/E

Vybavte vašu domácnosť spotrebičmi s atraktívnym dizajnom a prepracovanými detailmi. Takým je aj vstavaná rúra FCP 602X E0E/E od spoločnosti Candy. Predstavovaný model zaujme hneď na prvý pohľad svojim nerezovým povrchom a s praktickým objemom 65 litrov obstojí v každej modernej kuchyni, aj v početnejšej rodine. Maximálne uľahčenie pečenia zabezpečí 9 praktických funkcií, medzi ktorými nechýba napr. rozmrazovanie, super gril alebo pečenie s ventilátorom. Rozhodne nie je núdza ani o bezpečnostné prvky alebo technológie na jednoduché čistenie.Vychutnajte si vynikajúce kulinárske výsledky s novou vstavanou rúrou Candy FCP 602X E0E/E.

Kľúčové vlastnosti rúry Candy FCP 602X E0E/E

  • Vstavaná rúra od spoločnosti Candy v energetickej triede A+
  • Celkový objem 65 litrov
  • 9 praktických funkcií
  • Jednoduché čistenie - parou Aquactiva
  • Digitálny dotykový displej s ovládacími gombíkmi
  • V balení nájdete 1× hlboký plech, 1× plytký plech a rošt
  • Záruka 5 rokov

Možnosť bezdrôtového pripojenia

Rúru Candy FCP 602X E0E/E je možné pripojiť k aplikácii Simply Fi a následne spárovať s vaším mobilným telefónom pomocou Bluetoothu alebo WiFi bezdrôtovej siete. V aplikácii budete môcť ovládať rúru Candy úplne pohodlne a bez starostí. Okrem toho nájdete v aplikácii viac ako 200 výborných receptov a rôznych tipov a trikov, ktoré vám pomôžu vyzdvihnúť vaše varenie na vyššiu úroveň.

Recepty, tipy a triky na prípravu pokrmov

V aplikácii Candy Simply-Fi získate prístup k nespočetnému množstvu chutných receptov a množstvu tipov a trikov do vašej kuchyne. Nebojte sa experimentovať a pustite sa do varenia a pečenia originálnych jedál a sladkých dezertov.

Praktické vymoženosti rúry FCP 602X E0E/E

Vstavaná rúra Candy FCP 602X E0E/E patrí do energetickej triedy A+, a preto nie je vôbec neekonomická. O ľahké vysúvanie plechov sa postará  praktické teleskopické vysúvanie. Nemusíte si dokonca lámať hlavu ani s otravným čistením vnútorného priestoru. Rúra totiž disponuje technológiou Aquactiva - čistenie parou. Všetko je hotové v priebehu niekoľko krátkych okamihov. Dokonca aj ovládanie a nastavenie jednotlivých teplôt a funkcií je veľmi jednoduché. Všetky voľby prebiehajú dvomi otočnými voličmi a dotykovým displejom. Užívateľov určite poteší, že v balení nájdu jeden hlboký plech, jeden plytký plech a rošt.

Bezpečnostné prvky rúry Candy FCP 602X E0E/E

Rúra Candy FCP 602X E0E/E je vybavená dvomi vysoko izolačnými bezpečnostnými sklami, takže budete chránení pred nepríjemným popálením. Ďalším bezpečnostným prvkom je tangenciálne ochladzovanie rúry a praktická detská poistka. Tá zablokuje tlačidlá ovládania, takže nemôže dôjsť k nechcenému prepnutiu programov či zapnutiu rúry.

Programy rúry Candy FCP 602X E0E/E

  • Statický
  • Rozmrazovanie
  • Pizza
  • Gril
  • Spodný ohrev + dolný ohrev + ventilátor
  • Spodný ohrev + ventilátor
  • Cook Light
  • Wifi On
  • Wifi Reset

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, v popise produktu sa uvádza, že po jeho registrácii na stránkach výrobcu je možné získať predĺženú záruku (5 rokov) a plech zadarmo. Ani v jednom pri´´ipade sa však produkt nenachádza v zozname vybraných modelov Candy (Odkaz do neznáma Odkaz do neznáma Prosím o vysvetlenie a návod na ďalší postup. Ďakujem

Dobry den, mohl bych mit dotaz ohledne velikosti? A to konkretne, vejde se mi tato trouba do IKEA systemu METOD, do skrinky pro vestavne trouby? Dekuji Vam mnohokrat za Vas cas. Cermak

Dobrý den chtěl bych se zeptat, trouba je klasicky připojitelná na 220v?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat , koupila jsem si tuto troubu , trouba je bez koncovky k zapojeni do elektriny, Muj dotaz zni ,je problem kdyz si troubu zapojime sami ? nebo je nutna odborna instalace , aby nám byla případně uznána reklamace,kdyby se s troubou něco stalo. Děkuji.

Žádám Vás o zaslání návodu pouze na tuto troubu ne na více tipů děkuji Pincová.

Diskusia a poradňa k CANDY FCP 602X E0E/E
Príslušenstvo pre CANDY FCP 602X E0E/E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY FCP 602X E0E/E.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií