PET AlzaBoxy Q1

CONCEPT IDV1430

Zobraziť katalóg
CONCEPT IDV1430
3,6 5 hodnotení
Varná doska – indukčná, 2 platničky, Booster, časovač, detská poistka, dotykové ovládanie a ukazovateľ zvyškového tepla, kolmé zabrúsené hrany, bez rámika, vstavaná, vzhľad čierne sklo, povrch sklo, pripojenie 230 V, rozmery 5 × 27 × 49 cm (V׊×H), na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  CONVD023 Produktové číslo:  IDV1430 Stránky výrobcu

CONCEPT IDV1430

CONCEPT IDV1430 je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.
  • .

Hľadáte skvele vyzerajúcu a kvalitnú indukčnú varnú dosku? Potom je pre vás varná doska Concept IDV1430 jasná voľba. Elegantný dizajn v čiernom vyhotovení sa hodí do každej kuchyne. Na doske nájdete 2 varné zóny, ktoré bohato vystačia na bežné varenie. Varná doska Concept sa pýši technológiou úsporného varenia, vďaka ktorej bude príprava vašich obľúbených pokrmov úplne jedinečná. Skvelou funkciou je aj PowerBooster, ktorá zaistí maximálne rýchly ohrev. Po dovarení stačí dosku ľahko utrieť namočenou hubkou. Všetko si nastavíte jednoducho pomocou dotykového ovládania. 

Dotykové ovládanie

Bezpečnosť

2× PowerBooster


Kľúčové vlastnosti indukčnej varnej dosky Concept IDV1430

  • Elegantný dizajn v čiernom vyhotovení
  • 2 varné zóny
  • Varná doska Concept IDV1430 s technológiou úsporného varenia
  • 2× PowerBooster pre maximálny výkon 
  • Vyrobená z kvalitného a hladkého povrchu
  • Stačí jednoducho utrieť povrch pomocou mäkkej hubky
  • Ukazovateľ zvyškového tepla 
  • Dotykové ovládanie 
  • Varné zóny sa po dovarení veľmi rýchlo ochladia
  • Detská poistka proti nechcenému zapnutiu
  • Bez rámu, kolmé zabrúsené hrany
  • Funkcia oneskoreného vypnutia
  • Automatické vypnutie 

Indukčná doska Concept IDV1430 s technológiou úsporného varenia

Indukčná doska Concept IDV1430 je kombináciou moderného vzhľadu a mnohých užitočných funkcií, ktoré vám pomôžu pripraviť vaše obľúbené pokrmy. Veľkou výhodou indukčnej varnej dosky je moderná technológia úsporného varenia, vďaka ktorej bude príprava na úplne inej úrovni. Počas varenia sa totiž neohrieva doska, ale varná nádoba. 

Zabudujte varnú dosku Concept IDV1430 do roviny s pracovnou doskou

Varnú dosku Concept IDV1430 môžete veľmi jednoducho zabudovať do roviny s pracovnou doskou. Je to veľmi praktický spôsob inštalácie, ktorý krásne podčiarkne interiér vašej kuchyne. Zapustená varná doska so sebou nesie množstvo výhod, pretože nemá žiadne záhyby a hrany, do ktorých by sa zachytávali nečistoty. Plocha varnej dosky Concept IDV1430 sa ľahko udržuje a čistí. 

Praktické dotykové ovládanie

Na indukčnej doske Concept IDV1430 sú umiestnené dotykové senzory, ktoré vám pomôžu s ľahkým a intuitívnym ovládaním. Pomocou dotyku si sami nastavíte všetko potrebné. Pretože na indukčnej doske nie sú vystúpené žiadne prvky, máte zaistenú jednoduchú a rýchlu údržbu. 

Indukčná varná doska  Concept IDV1430 s funkciou PowerBooster

Ako dosiahnuť maximálny výkon, aby ste nemuseli pri platni stáť dlhé hodiny? Indukčná varná doska Concept IDV1430 je vybavená funkciou PowerBooster, ktorá v krátkom čase zaistí maximálne rýchly ohrev. Pomocou tejto funkcie privediete čo najrýchlejšie do varu aj väčšie množstvo vody. Princíp spočíva v krátkodobom zvýšení výkonu najvyššieho varného stupňa. Funkciu môžete využiť na obidve varné zóny. 

Indukčná platňa Concept IDV1430 s jednoduchou údržbou

Po dovarení vášho chutného pokrmu už na vás čaká iba upratovanie indukčnej platne. Tu vás ale milo potešíme. Indukčná platňa Concept IDV1430 je totiž vyrobená z kvalitného hladkého povrchu, ktorý sa ľahko udržuje čistý. Povrch stačí jednoducho utrieť pomocou mäkkej hubky namočenej v teplej saponátovej vode tak, aby bol dokonale čistý. Indukčná platňa sa zahrieva iba o dno hrnca a po jeho odobratí sa rýchlo ochladí. Vďaka tomu počas varenia nikdy nič nepripálite. 

Bezpečnosť predovšetkým

Indukčná doska Concept IDV1430 je vybavená niekoľkými bezpečnostnými prvkami, ktoré zaisťujú bezpečnú a plynulú prevádzku počas používania. V prípade, že je varná doska prázdna, varné zóny sa nezahrievajú, a to ani v prípade, že je práve zapnutá. Varné zóny sa po dovarení veľmi rýchlo ochladia. Nechýba tiež praktický ukazovateľ zvyškového tepla, vďaka ktorému budete mať úplný prehľad o zvýšenej teplote. Ak máte doma deti, určite využijete detskú poistku, ktorá zabráni nechcenému ovládaniu. Na zvýšenie bezpečnosti počas varenia môžete využiť aj funkciu oneskoreného vypnutia. 

Doplňujúce informácie: 

Výška: 62 mm
Šírka: 290 mm
Hĺbka: 520 mm
Rozmery pre vstavanie (v × š × h): 50 × 270 × 490 mm
Hmotnosť: 4,1 kg
Napätie: 220 – 240/400 V ~ 50/60 Hz
Priemer a príkon prednej varnej zóny: 180 mm, 1 800/2 200 W
Priemer a príkon zadnej varnej zóny: 160 mm, 1 200/1 500 W
Max. príkon: 3 600 W
Dĺžka pripojovacieho kábla: 120 cm

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek
2 Hotovo!
Funkcie a vlastnosti
Booster, Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Ukazovateľ zvyškového tepla Hotovo!

Rozmery varnej dosky

Výška
5 cm Hotovo!
Šírka
27 cm Hotovo!
Hĺbka
49 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany
Kolmé zabrúsené hrany Hotovo!
Rámik
Bez rámika Hotovo!
Vzhľad
Čierne sklo Hotovo!
Vyhotovenie
Vstavaná Hotovo!
Povrch
Sklo Hotovo!

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie
230 V Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Zapojenie a montáž

Zapojenie
Elektrikár Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Poznámka:
» Všetky vstavané sporáky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím o prověření rozměrů výrobku, opravdu se jedná o: Výška 5 cm, Šířka 56 cm, Hloubka 49 cm? Děkuji

kolik kw má příkon Concept idv 1430

Príslušenstvo pre CONCEPT IDV1430
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií