Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Electrolux EIS84486

Zobraziť katalóg
Electrolux EIS84486
Varná doska – indukčná, 4 platničky, Booster, časovač, detská poistka, dotykové ovládanie, flexi zóna a ukazovateľ zvyškového tepla, možné pripojiť k digestoru, skosené hrany, bez rámika, vstavaná, vzhľad čierne sklo, povrch sklo, pripojenie 220 – 240 V a 400 V, čierna farba
Kód:  ELXVD036 Produktové číslo:  EIS84486 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Electrolux EIS84486

Varná doska Electrolux EIS84486 - varte s ľahkosťou šéfkuchára

S indukčnou vstavanou varnou doskou Electrolux ľahko pripravíte rodinný obed aj večeru so šiestimi chodmi pre všetkých známych a kamarátov. Stačí len nastaviť správnu teplotu a môžete sa bez okolkov pustiť do varenia na jednej zo štyroch varných zón, ktoré možno ľahko spojiť pomocou funkcie Bridge. Vďaka digitálnemu ukazovateľu budete vždy vedieť, ktorá zóna je momentálne v činnosti a získate dokonalý prehľad o varnom procese. S indukčnou doskou Electrolux získate efektívneho pomocníka, ktorý vám ušetrínielen čas, ale aj energiu pri varení.

Kľúčové vlastnosti varnej dosky Electrolux EIS84486

  • Indukčná technológie na rýchle varenie
  • Funkcia spájanie varných plôch Bridge
  • Digitálne dotykové ovládanie
  • Ukazovateľ pre každú varnú zónu
  • Varná doska je vybavená detským zámkom
  • Funkcia PowerBoost pre maximálny výkon
  • Veľkosť dosky Electrolux je 78 × 52 cm

Šikovné technológie

Premyslené funkcie robia z varnej dosky Electrolux EIS84486 ideálnu voľbu do každej kuchyne. Potrebujete získať maximálnu teplotu počas krátkej doby? Funkcia PowerBoost umožňuje zvýšenie energie na maximum behom okamihu a vy tak privediete pokrm k varu skôr, než sa nazdáte. Praktické a jednoduché ovládanie uľahčí nastavenie teploty a s funkciou Pause môžete varenia prerušiť bez straty tohto nastavenia. Technológia SenseFry udržuje povrch panvice ideálne rozpálený a tak už nebude potrebné meniťnastavenie teploty.

Jednoduché ovládanie pomocou dotykovej obrazovky

Varenie bude s farebnou dotykovou obrazovkou úplne jednoduché a intuitívne. Stačí si zvoliť pokrm, ktorý chcete variť a varná doska Electrolux EIS84486 s vami prejde jednotlivé kroky, aby ste vždy uvarili perfektné jedlo.

Spojenie varných zón

Potrebujete jednu veľkú varnú plochu, aby ste mohli napríklad grilovať viac vecí naraz? Vďaka technológii spojenie varných zón to bude hračka. Nastavenie času a teploty potom prebehne automaticky.

Praktické aj bezpečné

Integrovaná funkcia detského zámku ochráni vaše ratolesti a zamedzí ich manipulácii s varnou doskou počas vašej neprítomnosti. Indukčná technológia varnej dosky Electrolux EIS84486 zachováva okolie hrncov chladné, takže aj keď vám jedlo z hrnca utečie, nikdy sa na dosku nepripáli. Výhodou je aj nastavenie času pre jednotlivé varné zóny, takže nehrozí pripálenie niektorých z pokrmov pri varení viac vecí naraz. Jednoduchú a rýchlu údržbu tak oceníte po každom varení. Doska je vyrobená z čierneho skla a mározmery 78 × 52 cm.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek
4 Hotovo!
Funkcie a vlastnosti
Booster, Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Flexi zóna, Ukazovateľ zvyškového tepla Hotovo!
Prepojenie dosky s digestorom
Áno Hotovo!

Rozmery varnej dosky

Šírka
80 cm Hotovo!
Hĺbka
52 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany
Skosené hrany Hotovo!
Rámik
Bez rámika Hotovo!
Vzhľad
Čierne sklo Hotovo!
Vyhotovenie
Vstavaná Hotovo!
Povrch
Sklo Hotovo!

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie
230 V, 400 V Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je tato deska napustitelná do roviny pracovní desky?

Diskusia a poradňa k Electrolux EIS84486
Príslušenstvo pre Electrolux EIS84486 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EIS84486.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií