Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Gardena Sileno+ SMART

Zobraziť katalóg
Gardena Sileno+ SMART
Robotická kosačka počet akumulátorov: 1, kapacita akumulátora 2.1Ah, doba chodu: 65min, záber 220mm, s mulčovaním, s ochranou proti odcudzeniu, s centrálnym nastavením výšky kosenia a s mobilnou aplikáciou, ochrana PINom, senzor proti zdvihnutiu, senzor náklonu a zvukový alarm
Kód:  GAR19061-66 Produktové číslo:  19061-66 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gardena Sileno+ SMART

Robotická kosačka Gardena Sileno+ SMART bez námahy pokosí až 1 300 m2 trávy. Vďaka inteligentnému systému SensorCut nezanechá za sebou pruhy. Nastavenie kosačky je veľmi jednoduché, systém vás prevedie nastavením a kosačka potom vytvorí plán kosenia, ktorý možno podľa potreby upraviť. Robotická kosačka Gardena je vybavená otočným zadným kolesom, ktoré zaistí skvelé manévrovanie a kosačka nevynechá ani úzke priestory. Gardena Sileno+ SMART zvládne pokosiť 68 m2 za hodinu, a to aj na 19° svahu. Po dokončení kosenia sa navyše automaticky vráti do nabíjacej stanice. Robotickú kosačku je možné ovládať  mobilnou aplikáciou. O robotickú kosačku Gardena sa báť nemusíte, je vybavená ochranou proti zlodejovi - PIN kódom.

Kľúčové vlastnosti robotickej kosačky Gardena Sileno+ SMART

  • Kosačka určená pre plochy do 1 300 m2
  • Výška kosenia 2 – 6 cm
  • Šírka záberu 22 cm
  • Rýchlosť kosenia 68 m2/h
  • 3 oceľové britvy
  • Odolná voči počasiu
  • Vybavená ochranou proti krádeži
  • Zvládne svah až do 35 %/19°
  • Veľmi tichá
  • Doba nabíjania kosačky Gardena je 60 minút
  • Priemerná dĺžka kosenia na jedno nabitie dosahuje 65 minút
  • Ovládanie pomocou mobilnej aplikácie

Záhrada pod kontrolou

S bezplatnou aplikáciou Gardena smart App pre iOS a Android budete mať svoju záhradu neustále pod kontrolou. Pomocou pár kliknutí môžete prispôsobiť nastavenie kosačky, a to bez ohľadu na to, kde sa práve nachádzate. Smartová brána zaisťuje bezdrôtovú komunikáciu medzi všetkými prístrojmi Gardena vysokovýkonnou rádiovou technológiou. Dve výkonné antény zaručia stabilné spojenie aj vo väčších záhradách.

Precízna starostlivosť o trávnik

Presné oceľové nože precízne pokosia váš trávnik. Kosačka Gardena Sileno+ SMART je vybavená systémom SensorCut, vďaka ktorému netvorí na trávniku pruhy. Nastavenie výšky kosenia je veľmi jednoduché a nie je na to potrebné náradie. Zvládne pokosiť až 1 300 m2 úplne sama, rovnomerne a bez pruhov. Robotická kosačka Gardena Sileno + SMART je vybavená funkciou EasyPassage, ktorá kosačke umožní zvládnuť úzke zákutia vašej záhrady. Vďaka veľmi odolnému plastovému plášťu jej neublížia nárazy, horúce letné počasie a dokonca ani dážď.

Bez námahy

Vychutnajte si krásny slnečný deň v záhrade so svojimi blízkymi, kým sa Gardena Sileno+ SMART postará o váš trávnik. Kosačka využíva systém mulčovania a jemné odstrižky zostanú na trávniku ako prírodné hnojivo. Robotická kosačka Sileno+ smart sa o trávnik postará za vás. Vďaka funkcii SensorControl sleduje intenzitu rastu trávy, a tomu prispôsobí svoju aktivitu.

Obsah balenia:
Vodič ohraničujúcej slučky – 250 m
Skoby 400 ks
Náhradné žacie britvy – 9 ks


Parametre a špecifikácia

Pohon
Akumulátorový Hotovo!
Doba chodu
65 min (1,08 h) Hotovo!
Doba nabíjania
60 min (1 h) Hotovo!
Počet akumulátorov
1 Hotovo!
Kapacita akumulátora
2,1 Ah Hotovo!

Pohon

Pohon
Akumulátorový Hotovo!

Akumulátor

Doba chodu
65 min (1,08 h) Hotovo!
Doba nabíjania
60 min (1 h) Hotovo!
Počet akumulátorov
1 Hotovo!
Kapacita akumulátora
2,1 Ah Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Mobilná aplikácia Hotovo!

Vlastnosti

Záber
220 mm Hotovo!
Plocha trávnika
1 300 m2 Hotovo!
Minimálna výška kosenia
20 mm Hotovo!
Maximálna výška kosenia
60 mm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky Kosačky na trávu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gardena Sileno+ SMART Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gardena Sileno+ SMART. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gardena Sileno + SMART.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií