Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

HOOVER HDSV 685 B

Zobraziť katalóg
HOOVER HDSV 685 B + 5 rokov záruka po registrácii
Digestor – komínový, energetická trieda A, výkon odsávania 622 m³/h, 1 filter, tukový filter, priemer horného vývodu 15 cm, s možnosťou recirkulácie, s LED osvetlením, s displejom, so spätnou klapkou, vhodný do kuchyne spojenej s inou miestnosťou (nad 30 m²)
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  HOODI005 Produktové číslo:  36900762 Stránky výrobcu
HOOVER HDSV 685 B 302,90 € Momentálne nedostupné

HOOVER HDSV 685 B

Výkonný digestor HOOVER HDSV 685 B s moderným dizajnom

Komínový digestor HOOVER HDSV 685 B so šírkou 60 cm je ideálnym riešením do veľkých kuchýň, kde sa postará o maximálne účinné odsávanie pary vrátane nepríjemných pachov. Spotrebič na prvý pohľad zaujme moderným vzhľadom v nerezovom vyhotovení, ktorý dopĺňa dotykový ovládací panel a úsporné LED osvetlenie.


Kľúčové vlastnosti digestora HOOVER HDSV685B

  • Šírka digestora 60 cm
  • Moderný a dizajnový komínový digestor
  • Dotykové ovládanie
  • Úsporné LED osvetlenie
  • Obvodové perimetrálne odsávanie
  • 3 úrovne výkonu
  • Funkcia Booster na rýchle zvýšenie výkonu a zníženie pachov
  • Spätná klapka

Vysoký sací výkon digestora HOOVER HDSV 685 B

Digestor HOOVER HDSV 685 B je vybavený výkonným elektrickým motorom a odstredivým ventilátorom, vďaka čomu je dosiahnutý silný odsávací výkon s nízkou hlučnosťou. Nechýba ani inovatívna technológia perimetrálneho sania, ktorá zaisťuje výkonné odsávanie po celom obvode spotrebiča.


Odťah aj recirkulácia

Na odsávanie pár možno použiť buď klasický odťah alebo recirkuláciu, ktorá je ideálna v priestoroch, kde nie je možné odvádzať vzduch von z miestnosti. Nasatý vzduch je v prípade recirkulácie vyčistený cez špeciálne filtre s aktívnym uhlím, ktoré ho zbavia všetkých pachov a nečistôt. Potom už vyčistený je vrátený späť do miestnosti.


Digestor HOOVER HDSV 685 B s účinným tukovým a uhlíkovým filtrom

Digestor HOOVER HDSV 685 B je vybavený hliníkovým tukovým filtrom, ktorý zachytáva tuk, prach a dym. Na správnu funkciu odsávača je nutné filter pravidelne čistiť, aby sa odstránili zachytené zvyšky, ktoré môžu byť potenciálne horľavé. V prípade recirkulácie je nutné použiť uhlíkový filter, ktorý efektívne zachytí nepríjemné pachy a nečistoty.


Regulácia rýchlosti odsávania

Pomocou dotykového panela môžete pohodlne regulovať výkon digestora voľbou jedného z 3 stupňov rýchlosti odsávania. K dispozícii je tiež funkcia Booster na rýchle zvýšenie výkonu, vďaka čomu sú dôkladnejšie odstránené nepríjemné pachy. Dokonalé osvetlenie varnej plochy zaistí úsporné LED osvetlenie s dlhou životnosťou.


                

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Dizajn
Klasický Hotovo!
Energetická trieda
A Hotovo!
Typ
Komínový Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Energetické parametre digestora

Energetická trieda
A Hotovo!

Typ

Typ
Komínový Hotovo!

Funkcie a výbava

Počet filtrov
1 Hotovo!

Vývody

Počet
1 Hotovo!
Umiestnenie vývodu
Zvrchu Hotovo!
Priemer horného vývodu
15 cm Hotovo!

Výkon

Výkon odsávania
622 m3/h Hotovo!
Vhodné do
Kuchyne spojenej s inou miestnosťou (nad 30 m²) Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, v jaké části digestoře je umístěno osvětlení? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, k jaké digestoři HOOVER HDSV 685 B jsou vhodné uhlíkové a tukové filtry? Předem děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k HOOVER HDSV 685 B
Príslušenstvo pre HOOVER HDSV 685 B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER HDSV 685 B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HOOVER HDSV 685 B.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií