Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AlzaPlus+ děti AlzaBoxy Q1

Beurer JBY 90

Zobraziť katalóg
Beurer JBY 90
1,0 1 hodnotení
Detská pestúnka dosah až 300m, 69 kanálov, obojstranný prenos, uspávanky, klip na opasok
Kód:  BEU410c Produktové číslo:  JBY 90 ohne display

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beurer JBY 90

Praktická elektronická opatrovateľka na zápästie od spoločnosti Beurer.Súčasťou balenia je prijímacie zariadenie, ktoré je vybavené ovládaním a vysielačom, ktorý je umiestnený u dieťaťa.Zariadenia spolu komunikujú pomocou bezdrôtovej technológie na 69 rôznych kanáloch, zariadenia komunikujú na maximálnu vzdialenosť 300 metrov.Vďaka funkcii intercom rýchlejšie upokojíte vaše dieťa svojím hlasom spolu s integrovaným svetlom.Súčasťou zariadenia je aj 5 uspávaniek, ktoré možno vypnúť diaľkovo.Prístroj je vybavený LED diódou, ktorá zabezpečuje sledovanie šumu.Obe zariadenia je možné napájať pomocou batérií alebo pomocou napájacieho zdroja.Zariadenie je vybavené funkciou Eco modem, ktoré automaticky prepne do úsporného režimu, pre dlhšiu životnosť batérií.

Parametre a špecifikácie:

Počet kanálov:
69

Dosah:
až 300 m

Funkcie a vlastnosti:
vizuálne sledovanie hladiny šumu - blikajúca LED
ovládanie hlasitosti
integrované svetlo
5 uspávaniek
alarm pri strate signálu
signalizácia batérie
Eco modem - úspora energie

Zdroj energie:
Batérie
zo siete

Súčasť balenia:
klip na opasok alebo na stenu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Beurer JBY 90 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beurer JBY 90. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beurer JBY 90. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beurer JBY 90. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beurer JBY 90.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií