Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce Alza dny mini Velikonoce

HiPP 1 BIO Combiotik 4× 700 g

Zobraziť katalóg
HiPP 1 BIO Combiotik 4× 700 g
4,8 24 hodnotení
Dojčenské mlieko počiatočné, vhodné pre deti od narodenia, bez lepku, pridané vitamíny a minerály, s probiotikami, s prebiotikami a bio kvalita - 20,22 €/1 kg
Kód:  BABY10472 Produktové číslo:  4062300366060 Stránky výrobcu

HiPP 1 BIO Combiotik 4× 700 g

Kvalitné mlieko Hipp poskytne vášmu bábätku dôležité živiny pre jeho zdravý vývoj. Dojčenské mlieko Hipp 1 Bio Combiotik je vhodné pre deti už od narodenia. Nová generácia mliečnej výživy je prispôsobená výživovým požiadavkám vášho dieťaťa a navyše obsahuje starostlivo vybrané bio suroviny. Mlieko bez lepku je obohatené o vitamíny a minerály. Unikátna receptúra tak kombinuje hodnotné zložky inšpirované materským mliekom. Ide predovšetkým o probiotiká, teda prírodné kultúry mliečneho kvasenia, a praebiotiká – omega-3 mastné kyseliny, medzi ktoré patrí DHA. Pri výbere surovín dodržiava Hipp prísne legislatívne nariadenia a prechádza prísnymi kontrolami, ktoré zaručujú najvyššiu kvalitu a bezpečnosť. Viac ako 50 rokov skúseností Hipp prináša vašim deťom v lahodnej výžive. Dojčenské mlieko HiPP 1 Bio Combiotik vo výhodnom multipacku 4 × 700 g.

Kľúčové vlastnosti dojčenského mlieka Hipp 1 Bio Combiotik, 4 × 700 g

  • Kvalitné mlieko Hipp poskytne vášmu bábätku dôležité živiny
  • Hipp je vhodné pre deti od narodenia do ukončeného 6. mesiaca
  • Nová generácia mliečnej výživy prispôsobená výživovým požiadavkám dieťaťa
  • Mlieko Hipp 1 obsahuje starostlivo vybrané bio suroviny
  • Hipp neobsahuje lepok a je obohatené o vitamíny a minerály
  • Unikátna receptúra kombinuje hodnotné zložky inšpirované materským mliekom
  • Dojčenské mlieko Hipp 1 Bio s probiotikami a praebiotikami
  • Viac ako 50 rokov skúseností v mliečnej výžive
  • Dojčenské mlieko HiPP 1 Bio Combiotik v multipacku 4 × 700 g

Zloženie:
Odtučnené mlieko, produkt mliečnej srvátky, rastlinné oleje (palmový, repkový, slnečnicový), laktóza (z mlieka), galaktooligosacharidy z lakotózy (z mlieka), rybí olej, chlorid vápenatý, citran draselný, cholín, Mortierella alpina olej, citrónan sodný, L-fenylalanin, vápenaté soli kyseliny ortofosforečnej, síran horečnatý, L-tryptophan, síran zinočnatý, síran železnatý, stabilizátor kyselina mliečna, L-askorbát sodný + L-askorbyl-6-palmitát (vitamín C), prírodné kultúry mliečneho kvasenia, DL-alfa tokoferyl acetát (vitamín E), nikotínamid, D-pantothenát vápenatý, síran meďnatý, retinyl acetát (vitamín A), uhličitan vápenatý, tiamín hydrochlorid (vitamín B1), jodičnan draselný, hydrochlorid pyridoxínu (vitamín B6), kyselina listová, seleničitan sodný, fytomenadión (vitamín K), síran manganatý, cholekalciferol (vitamín D), D-biotín, kyanokobalamín (vitamín B12)

Upozornenie:
Dojčenie je pre vaše dieťa najlepší spôsob výživy. Počiatočné mlieko Hipp 1 Bio Combiotik môžete dieťaťu podávať na základe odporúčania lekára. Dojčenská výživa obsahuje sacharidy, ktoré sú dôležitou súčasťou výživy dieťaťa. Častý alebo trvalý kontakt zubov so sacharidmi môže spôsobiť vznik zubného kazu. Nenechávajte preto dieťa piť z fľaše dlhú dobu a naučte ho čo najskôr piť z hrnčeka. Venujte pozornosť vyváženiu stravy a zdravému životnému štýlu dieťaťa.


Parametre a špecifikácia

XXL balení
Áno Hotovo!
Hmotnosť
2 800 g Hotovo!
Počet ks v balení
4 ks Hotovo!
Typ mlieka
Počiatočné Hotovo!
Zloženie
Bez lepku, Pridané vitamíny a minerály, S probiotikami, S prebiotikami, Bio kvalita Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Áno Hotovo!

Vlastnosti

Hmotnosť
2 800 g Hotovo!
Počet ks v balení
4 ks Hotovo!

Typ mlieka

Typ mlieka
Počiatočné Hotovo!

Zloženie

Zloženie
Bez lepku, Pridané vitamíny a minerály, S probiotikami, S prebiotikami, Bio kvalita Hotovo!

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od
0 mesiacov Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat. Má Hipp 1 combiotik opravdu balení po 700g nebo máte jen chybu v popisu? Děkuji za odpověď Důnovská

Diskusia a poradňa k HiPP 1 BIO Combiotik 4× 700 g
Príslušenstvo pre HiPP 1 BIO Combiotik 4× 700 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HiPP 1 BIO Combiotik 4× 700 g.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií