AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MOTOROLA MBP 24

Zobraziť katalóg
MOTOROLA MBP 24
Detská pestúnka klasická (audio), dosah 300 m, prenos zvuku prebieha digitálne, rodičovskú jednotku napája sieť (230 V) a batéria, detskú jednotku napája sieť (230 V), s displejom, senzor teploty, obojstranný prenos, regulácia hlasitosti, signalizácia mimo dosahu, indikácia slabej batérie a technológia DECT
Kód:  BABY11512 Produktové číslo:  5012786042339 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MOTOROLA MBP 24

Doprajte si chvíľu pokoja a zabezpečte neustále monitorovanie detskej postieľky vášho potomka. MOTOROLA MBP 24 je detská pestúnka, ktorá prenáša priestorom iba zvuk, ide teda o štandardnú verziu detskej pestúnky pre mamičky. Aby bol zvuk pestúnky dokonale čistý, je jeho prenos vyriešený digitálne a dosahuje až 300 m. Táto detská pestúnka vyniká vyšším počtom kanálov a pracuje aj na vyššej frekvencii než analógové pestúnky, takže sa hodí skôr do miest, kde môže byť prenos signálu rušený mnohými prekážkami. Ak predsa len prídete o signál, pestúnka dá vedieť prostredníctvom akustického upozornenia. Zdroj, ktorý poskytuje napájanie pre rodičovskú jednotku je sieť (230 v) a batéria. Napájanie detskej jednotke dodáva sieť (230 v). Pozornosti neujde ani pekný dizajn, vďaka ktorému pestúnka krásne splynie s interiérom vášho domova.

Zásadné funkcie baby monitora MOTOROLA MBP 24

  • Klasická pestúnka pre perfektný dohľad nad bábätkom
  • Digitálny prenos zvuku
  • Dosah signálu je až 300 m
  • Zdroj rodičovskej časti pestúnky: Sieť (230 V) a batéria
  • Napájanie detskej jednotky: Sieť (230 V)
  • Štýlový dizajn prístroja

Funkcie detskej pestúnky Motorola

S modernými technológiami môžete pestúnky využívať aj na ďalšie veci. Vo výbave prístroja nesmie chýbať režim obojstranného prenosu. Keď dieťa začne plakať, ponúka sa tak možnosť uspať ho prostredníctvom vášho hlasu. Vysporiadate sa aj s vyšším hlukom v mieste, kde pestúnku máte, proste si len navolíte na prístroji hlasitosť, akú potrebujete.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Dosah
300 m Hotovo!
Napájanie rodičovskej jednotky
Sieť (230 V), Batéria Hotovo!
Napájanie detskej jednotky
Sieť (230 V) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

nejdú mi spárovať neviete poradiť?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak to tedy je s napájením dětské jednotky? Díky

Dobrý den, tak tedy napájí baterie, jak máte všude v popisu, nebo je třeba mít vždy napojené do sítě, jak informujte v předchozí odpovědi? Je to u chůviček podstatná informace. Děkuji

Je možné použít dětskou jednotku i bez připojení k síti (na baterie)? Případně má dětská jednotka akumulátor?

Diskusia a poradňa k MOTOROLA MBP 24
Príslušenstvo pre MOTOROLA MBP 24 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MOTOROLA MBP 24. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MOTOROLA MBP 24.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií