AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Philips AVENT SCD731

Zobraziť katalóg
Philips AVENT SCD731
4,4 3 hodnotení
Detská pestúnka – klasická (audio), dosah 330 m, prenos zvuku prebieha digitálne, senzor teploty, vibračné upozornenie, regulácia hlasitosti, signalizácia mimo dosahu, indikácia slabej batérie, technológia DECT, eco režim, osvetlenie a uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia), rodičovská jednotka sa nabíja zo siete alebo batériami a detská jednotka sa nabíja batériami (2× AA - v balení)
Kód:  BABY4875 Produktové číslo:  8710103857761 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips AVENT SCD731

Detská pestúnka Philips AVENT SCD731 Lifestyle

Zaistite maximálnu kontrolu nad dianím v detskej postieľke vášho bábätka. Philips AVENT SCD731 je detská pestúnka, ktorá zaistí prenos zvuku, ide teda o štandardnú pomôcku pre mamičky. Prenos zvuku je obstaraný digitálne a pokryje vzdialenosť až 330 m. Detská pestúnka disponuje hneď niekoľkými kanálmi a na rozdiel od analógových pestúnok vysiela na vyššej frekvencii, hodí sa teda skôr do husto zastavaných oblastí, kde hrozí rušenie signálu rôznymi prekážkami. Ak však predsa len signál stratíte, pestúnka sa múdro pripomenie. Zdroj, ktorý napája rodičovskú jednotku je sieť (230 v) a batéria. Energiu detskej jednotke obstará batéria. Kedykoľvek s bábätkom vyrazíte na cesty, iste privítate, že obe jednotky sa napájajú prostredníctvom batérií. Ak skončí životnosť batérie a bude už príliš slabá, pestúnka to sama včas oznámi. Prístroj upúta pozornosť taktiež nadčasovým dizajnom, s ktorým nebude pestúnka vo vašom interiéri žiadnym rušivým elementom.

Podstatné prednosti detskej pestúnky Philips AVENT SCD731

  • Klasická pestúnka pre perfektný dohľad nad bábätkom
  • Digitálny zvukový prenos
  • Dosah signálu až 330 m
  • Napájanie hlavnej (rodičovskej) jednotky: Sieť (230 V) a Batéria
  • Napájanie jednotky, ktorá bude pri bábätku: Batéria
  • Elegantný dizajn detskej pestúnky
Detská pestúnka Philips AVENT SCD731 Vlastnosti/technológia
Detská pestúnka Philips AVENT SCD731 Lifestyle

Ďalšie funkcie, ktoré ponúka detská pestúnka Philips AVENT

V súčasnosti prichádzajú opatrovateľky s množstvom praktických funkcií. Ak sa stretávate s vyšším hlukom v miestnosti, stačí len na pestúnke prispôsobiť hlasitosť danej situácii. Režim uspávania premení túto pestúnku na všestranného pomocníka. Prístroj tak nielen pozorne dáva pozor na bezpečie bábätka, ale vďaka hudbe, ktorú vie prehrať, vám dokonca pomôže bábätko aj uspať.

Parametre a špecifikácia

Batéria

Typ batérií
AA Hotovo!
Počet batérií
2 ks Hotovo!

Chod a napájanie

Batérie súčasťou balenia
Áno Hotovo!

Vlastnosti

Dosah
330 m Hotovo!
Napájanie rodičovskej jednotky
Sieť (230 V), Batéria Hotovo!
Napájanie detskej jednotky
Batéria Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Senzor teploty, Vibračné upozornenie, Regulácia hlasitosti, Signalizácia mimo dosahu, Indikácia slabej batérie, Technológia DECT, Eco režim, Osvetlenie, Uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaké koupit nové nabíjecí baterie do této rodičovské jednotky? Po roce nám už nevydrží nabité. V návodu je Philips 130AAHC 1,2V 1 300 mAh. Ale na prodej máte nejméně 2100 mAh. Byl by problém tam dáte 2 takto silné baterie? Děkuji

Diskusia a poradňa k Philips AVENT SCD731
Príslušenstvo pre Philips AVENT SCD731 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips AVENT SCD731.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií