Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Maxxo IRT02

Zobraziť katalóg
Maxxo IRT02
4,7 39 hodnotení
Bezdotykový teplomer – digitálny, bezkontaktný, infračervený, kompaktné vyhotovenie, meranie teploty ľudského tela aj povrchovej teploty prostredia a povrchov, presnosť +/-0.2°C, rozsah merania teploty 0°C–93°C (32°F–199.4°F), ochrana IP22, meranie zo vzdialenosti 5–8cm, odozva merania 0.5s, automatické vypnutie po 30 sekundách, pamäť až na 10 meraní, certifikácia pre lekárske zariadenie CE1639, vhodný aj ako zdravotnícka pomôcka
Kód:  MAXTE173 Produktové číslo:  8595235806173

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Maxxo IRT02

Digitálny bezkontaktný infračervený teplomer Maxxo IRT02

Bezkontaktný teplomer Maxxo IRT02 je špičkovým prístrojom na meranie telesnej teploty, ktorý nájde uplatnenie v zdravotníctve, domácnostiach, firmách alebo školách.

 Teploměr Maxxo IRT02

Bezkontaktné meranie

Bezkontaktný teplomer Maxxo IRT02 bezpečne meria teplotu z čela bez nutnosti dotyku, čím výrazne znižuje riziko prenosu infekcie. Odchýlka merania činí len 0,2 °C, a to vďaka špičkovému senzoru od nemeckého výrobcu, ktorý zmeria teplotu za 0,5 sekundy. Okrem ľudského tela možno s bezkontaktným teplomerom Maxxo IRT02 meraťtaktiež teplotu predmetov.

 Teploměr Maxxo IRT02

Teplomer s certifikáciou CE 1639

Vďaka kvalitnému spracovaniu a vysokej kvalite použitých materiálov disponuje bezkontaktný teplomer Maxxo IRT02 certifikáciou CE 1639 pre zdravotnícke zariadenia. Bezkontaktný teplomer Maxxo IRT02 je určený na profesionálne použitie v zdravotníctve, rovnako ako na meranie teploty v domácnosti či firmách. Ochrana IP22zaručuje spoľahlivé fungovanieprístroja aj v zhoršených podmienkach.

 Teploměr Maxxo IRT02

LCD displej pre dokonalý prehľad

Bezkontaktný teplomer Maxxo IRT02 je vybavený podsvieteným LCD displejom, takže možno bez problému zistiť presný výsledok merania aj v noci. Vaše dieťa môže vďaka tomu pokojne spať a nie je nutné ho kvôli meraniu budiť. V prípade horúčky vás bezkontaktný teplomer upozorní zvukovým efektom.

 Teploměr Maxxo IRT02

Dva režimy merania teploty

Bezkontaktný teplomer Maxxo IRT02 umožňuje meranie teploty v dvoch režimoch. Ide o režim merania ľudskej teploty v rozsahu od 34 do 43 °C a režim merania teploty jedla či tekutín v rozsahu od 0 do 93 °C. Vďaka tomu vám teplomer umožní behom krátkej chvíle zmerať teplotu vody, čaju aj ohriateho mlieka. Bezkontaktnýteplomer Maxxo IRT02 možnotiež nastaviť na meranie v °C či °F.

 Teploměr Maxxo IRT02

Kľúčové vlastnosti teplomera Maxxo IRT02

  • Certifikácia CE 1639
  • Na meranie telesnej teploty aj teploty predmetov
  • Výsledok merania za 0,5 sekundy
  • Bezdotykové meranie z 5 až 8 cm
  • Podsvietený LCD displej
  • Zvuková signalizácia pre upozornenie na horúčku
  • Meranie v °C alebo °F
  • Napájanie na 2 AAA batérie

Parametre a špecifikácia

Typ
Bezkontaktný – infračervený Hotovo!
Spôsob použitia
Na čelo Hotovo!
Rýchlosť merania
0,5 s Hotovo!
Minimálna teplota
0 °C Hotovo!
Maximálna teplota
93 °C Hotovo!

Typ

Typ
Bezkontaktný – infračervený Hotovo!
Spôsob použitia
Na čelo Hotovo!

Špeciálne funkcie

Rýchlosť merania
0,5 s Hotovo!

Rozsah merania

Minimálna teplota
0 °C Hotovo!
Maximálna teplota
93 °C Hotovo!

Možnosť prepnutia °C na °F

Možnosť prepnutia °C na °F
ÁNO Hotovo!

Typ napájania

Typ napájania
AAA Hotovo!

Určenie

Určenie
Unisex Hotovo!

Materiál

Materiál
Plast Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Fialová Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,o jakého výrobce se jedná

Dobrý den ,můžu připojistit zboží na okamžitou výměnu a kolik dnů po zakoupení Děkuji Kalinová

Diskusia a poradňa k Maxxo IRT02
Príslušenstvo pre Maxxo IRT02 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Maxxo IRT02. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Maxxo IRT02 - kontaktlos. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Maxxo IRT02 - kontaktlos. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Maxxo IRT02.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií