AD homeoffice AlzaBoxy Q1

Microsoft Surface Pro

Zobraziť katalóg
Microsoft Surface Pro
Tablet PC – dotykový 12.3" IPS DDR3, integrovaná grafická karta, SSD 512GB, webkamera, USB 3.2 Gen 1, WiFi 802.11ac, 45 Wh batéria
Kód:  MCS116NAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Microsoft Surface Pro

Vysoko mobilný tablet PC so zabudovaným stojanom nájde medzi používateľmi predovšetkým multimediálne využitie. Plynulý multitasking umožňuje v prípade Microsoft Surface Pro tandem výkonného procesora Intel Core Kaby Lake a až 16 GB RAM. Bezproblémová prenosnosť zariadenia je samozrejmá vďaka ľahkému kompaktnému vyhotoveniu s hmotnosťou len 784 g. Rýchle prihlasovanie (a zároveň vyššiu úroveň zabezpečenia) sľubuje funkcia Windows Hello.

Kľúčové vlastnosti Microsoft Surface Pro

  • Tablet PC v kompaktnom ľahkom vyhotovení
  • Multidotykový displej s uhlopriečkou 12,3" a technológiou PixelSense
  • Procesor Intel Core Kaby Lake pre plynulý multitasking
  • SSD zrýchľuje štart aj beh operačného systému
  • WiFi, Bluetooth, TPM, podpora Surface Connect a microSD pamäťových kariet
  • Webkamery s rozlíšením 5 a 8 Mpx
  • Batéria s výdržou až 13,5 hodiny
  • Rýchlejšie a bezpečnejšie prihlasovanie pomocou funkcie Windows Hello

Solídna hardvérová výbava

Hardvérovú základňu Microsoft Surface Pro tvorí procesor Intel Core Kaby Lake. Náročné postprodukčné editory a iný softvér pre grafickú editáciu bežia hladko vďaka rýchlemu SSD. So Surface Pro si užijete aj hranie menej náročných hier zásluhou integrovanej grafiky Intel HD.

Tablet PC s rozšírenou konektivitou

S multidotykovým displejom s uhlopriečkou 12,3" si vychutnáte intenzívnejší pohľad najmä vďaka technológii Pixel Sense. Surface Pro sa pýši širšou konektivitou a okrem rozhrania WiFi alebo Bluetooth ponúka vo svojej výbave tiež šifrovací procesor TPM, slot pre pamäťovú kartu microSD a vysokorýchlostné USB 3.1 Gen 1. Na účely videokonferencie využijete prednú a zadnú kameru s rozlíšením 5 a 8 Mpx.

Pohodlnejšie písanie vďaka Alcantara poťahu

Čerešničku v zozname silných stránok Surface Pro predstavuje batéria s výdržou až 13,5 hodiny. Nemôžeme zabudnúť ani na podsvietenú klávesnicu potiahnutú špeciálnym vláknom Alcantara, ktoré spríjemňuje písanie a navyše dobre odoláva vlhkosti, poliatiu a ľahko sa čistí. Vo výbave tohto Tablet PC Microsoft Surface Pro je k dispozícii aj integrovaný reproduktor a predinštalovaný operačný systém Windows 10 Pro. Rýchle prihlasovanie dotykom alebo pohľadom umožňuje funkcia Windows Hello.

Balenie obsahuje:
Tablet PC Microsoft Surface Pro
Nabíjačka
Quick Start manuál
Záručný list

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Microsoft Surface Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Surface Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Surface Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Surface Pro. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Microsoft Surface Pro.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií