Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

MIDEA MIH 653A

Zobraziť katalóg
MIDEA MIH 653A
4,5 39 hodnotení
Varná doska – indukčná, 4 platničky, Booster, časovač, detská poistka, dotykové ovládanie a ukazovateľ zvyškového tepla, bez rámika, vstavaná, vzhľad čierne sklo, povrch sklo, pripojenie 230 V, rozmery 6,2 × 59 × 52 cm (V׊×H), na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár
Kód:  MIDVDI001 Produktové číslo:  MIH 653A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIDEA MIH 653A

Midea MIH 653A

INDUKČNÁ DOSKA

Vybavte svoju kuchyňu modernou, výkonnou a cenovo dostupnou indukčnou varnou doskou značky Midea. Doska je vybavená štyrmi platničkami - 2× 180 mm, 1× 160 mm a 1× 210 mm, intuitívnym dotykovým ovládaním a mnohými praktickými funkciami, ktoré vám prídu vhod a uľahčia varenie každý deň.

MIDEA MIH 653A
MIDEA MIH 653A

Indukčná varná doska s jednoduchým ovládaním

Indukčná varná doska Midea MIH 653A sa ovláda pomocou dotykového panela. Každá platnička umožňuje nastavenie 9 stupňov výkonu a nechýba ani 99-minutový časovač, detská poistka, ukazovateľ zvyškového tepla, booster, automatická detekcia riadu a bezpečnostné vypnutie.

Kľúčové vlastnosti indukčnej varnej dosky Midea MIH 653A

  • Štyri varné platničky
  • Dotykové ovládanie
  • Klasické čierne vyhotovenie
  • Časovač
  • Detská poistka
  • Automatické vypnutie
  • Energeticky úsporná
  • Otvor pre inštaláciu 564 × 494 mm

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Zapojenie a montáž

Zapojenie
Elektrikár Hotovo!

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek
4 Hotovo!
Funkcie a vlastnosti
Booster, Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Ukazovateľ zvyškového tepla Hotovo!
Prepojenie dosky s digestorom
Nie Hotovo!

Rozmery varnej dosky

Výška
6,2 cm Hotovo!
Šírka
59 cm Hotovo!
Hĺbka
52 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vyhotovenie varnej dosky

Rámik
Bez rámika Hotovo!
Vzhľad
Čierne sklo Hotovo!
Vyhotovenie
Vstavaná Hotovo!
Povrch
Sklo Hotovo!

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie
230 V Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, chcel by som vedieť či styk medzi linkovou doskou a indukcnou doskou je zaisťený gumennou podlozkou po obvode alebo sa má priestor vytmeliť. Ďakujem

Dobrý den. Vyžaduje tato varná deska třífázový jistič? Pokud ne, poskytuje třífázové zapojení nějakou výhodu z hlediska výkonu varné desky? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, mám indukční desku v záruce, ale rozbilo se mi cizím zaviněním sklo. Dá se sklo koupit jako samostatný náhradní díl? Mohu nějak uplatnit záruku?

Dobrý den, Přívod proudu mám jen přes 16A jistič. Je vůbec možné indukční desku přes tento jistič provozovat?? Pokud ano, bude možno využít všechny plotýnky najednou?

Dobrý den, nenašel jsem v parametrech energetický štítek. Můžete mne na něj prosím odkázat? Děkuji

Dobrý den, měl bych dotaz ohledně připojení, má klasický kabel do zásuvky? nebo musí být připojení provedeno odborně elektrikářem?

Dobrý deň, rád by som sa opýtal, či je možné nejaký spôsobom vypnúť alebo stíšiť zvuk ovládania - keď napr. pridávam alebo uberám výkon. Zvuk je pomerne silný a dosť rušivý pre celú domácnosť (aj susedov v byte)

Dobrý den před zhruba 3 týdny jsme si zakoupily indukci midea A dotaz když desku zapnu a je studená na pravé spodní zone svítí po zapnutí písmeno H i jedna s o závadu ?

Kdo zajišťuje servis spotřebičů Midea

Jaký mají jednotlivé plotýnky příkon a na které plotýnce jde zapnout BOOSTER kolik Watu má ta plotýnka + booster. Nic takového na webu nemáte. Kde je tedy ten MANUAL

12
Diskusia a poradňa k MIDEA MIH 653A
Príslušenstvo pre MIDEA MIH 653A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIDEA MIH 653A. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MIDEA MIH 653A.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií