Galaxy A55 | A35 5G

Samsung Galaxy Note

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka/model telefónu
Značka
Samsung
(1)
Funkcie
Rýchle nabíjanie
(1)
Bezdrôtové nabíjanie
(1)
Rýchle bezdrôtové nabíjanie
(1)
Čítačka odtlačkov prstov v displeji
(1)
Reverzné bezdrôtové nabíjanie
(1)
Bezdrôtové technológie
NFC
(1)
WiFi
(1)
Bluetooth
(1)
GPS
(1)
A-GPS
(1)
UWB
(1)
Najnovšie objednávky

Samsung Galaxy Note vieme doručiť už v deň objednávky! Stačí, aby bol vybraný tovar na sklade. Vytvorte si objednávku z pohodlia domova a nechajte si ju doručiť na vašu adresu, do AlzaBoxu alebo na jednu z našich pobočiek. Prečo ešte nakupovať na Alza.sk?

Pokračovať

7 dôvodov, prečo nakupovať Samsung Galaxy Note na Alza.sk

  • Máme širokú sieť predajní, kde dodržiavame všetky hygienické opatrenia, a bezkontaktných Alzaboxov (odberných miest) po celom Slovensku.
  • Pri každom tovare hneď vidíte, kedy si ho môžete vyzdvihnúť. Nezabudnite, že doručujeme aj cez víkend.
  • Prijímame väčšinu typov platieb vrátane bezkontaktných a kryptomien.
  • Vrátenie alebo reklamáciu môžete jednoducho vykonať aj v našich Alzaboxoch.
  • Potrebujete poradiť? Naša zákaznícka podpora je tu pre vás 24 hodín denne.
  • Sortiment dopĺňame ponukou príslušenstva aj doplnkových služieb.
  • Pri každom produkte nájdete všetky dôležité informácie. Pri niektorých z nich aj používateľské recenzie, ktoré vám pomôžu s výberom.

Na čo sa zamerať, ak vyberáte Samsung Galaxy Note?

Ak si chcete zaobstarať Samsung Galaxy Note, je tu pár aspektov, ktoré vám pomôžu pri výbere toho správneho produktu. V ľavom menu môžete využiť parametrický filter a zúžiť si tak ponuku šitú na mieru vašim preferenciám. Rovnako odporúčame využiť zoradenie podľa obľúbenosti či ceny.

Uľahčite si výber. Použite predpripravené filtre pre kategóriu: Samsung Galaxy Note

Hľadáte najlepšie Samsung Galaxy Note? Pozrite si produkty zoradené podľa predajnosti, prípadne dajte na recenzie od ostatných používateľov.

Najdrahšie vs. najlacnejšie Samsung Galaxy Note

Ak vás zaujíma tovar z hľadiska ceny, pozrite sa na najlacnejšie Samsung Galaxy Note, alebo vyberte typ zoradenia od najdrahšieho.

Samsung Galaxy Note – hlavné typy

Skryť popis
1 položka
Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G bronzová - Mobilný telefón Doručenie na
predajňu zadarmo
4,9 27×
Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G bronzová
Mobilný telefón – 6,9" AMOLED 3088 × 1440 (120Hz), operačná pamäť 12 GB, vnútorná pamäť 256 GB, hybridný slot + eSIM, procesor Samsung Exynos 990, fotoaparát: 108Mpx (f/1,8) hlavný + 12Mpx širokouhlý + 12Mpx teleobjektív, predná kamera 10Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, vodoodolný podľa IP68, rýchle nabíjanie 25W, bezdrôtové nabíjanie 15W, batéria 4500 mAh, model 2020, Android
1 049 €
Použité
Objednávací kód: SAMO0197b1

Samsung Galaxy Note

SamsungOdolný parťák do nepohody. Nový Samsung Galaxy Xcover7 chce zaujať vysokou odolnosťou Samsung prichádza s novým odolným telefónom, Samsung Galaxy XCover7. Má toho vydržať veľa, pričom okrem certifikácie IP68 pridáva aj armádnu odolnosť. Poradiť by si teda mal s vodou, prachom, ale aj ďalšími nepriaznivými vplyvmi. Čo všetko prináša?
Fotoaparáty boli predtým v telefónoch okrajovou záležitosťou, dnes sú mnohokrát tým hlavným kritériom pre ich výber. Pripravili sme pre vás prehľad najlepších fotomobilov v troch cenových kategóriách a tiež pár stručných rád k tomu, ako sa vo fotografických...
Príchod nového smartfónu Samsung Galaxy FE znamená výkonné komponenty v tele cenovo dostupnejšieho telefónu. V minulých rokoch sa tomuto modelu darilo a ponúkol rozumný kompromis. Ako je na tom najnovší Samsung Galaxy S23 FE? To sme sa rozhodli v recenzii zistiť.
mobilySamsung Galaxy A25 5G (PREVIEW): Lacná novinka konečne s displejom typu AMOLED Posledným Samsungom Galaxy A, ktorý nesie číslovku 20, bol na našom trhu Galaxy A23 5G. Model očíslovaný hneď po ňom sa na Slovensko nedostal. Výrobca však príchod Samsungu Galaxy A25 5G berie vážne a jeho parametre sú sľubné.
Hľadáte telefón na manažérsku prácu, pre prarodičov alebo na fotografovanie selfie pred zrkadlom? Poradíme vám, ako vybrať mobilný telefón tak, aby vám slúžil dlho a spoľahlivo.
Najvybavenejší kórejský telefón súčasnosti Samsung Galaxy Z Fold5 je navyše ohybný a stavia na úspešných základoch svojho predchodcu. V čom ho prekonáva, kto mu konkuruje a stojí upgrade vôbec za to?
Viac článkov Všetky články

Samsung Galaxy Note

V kategórii Samsung Galaxy Note máme práve teraz na Alza.sk celkom 1 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné samsung Galaxy Note Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie samsung Galaxy Note Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie samsung Galaxy Note Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii samsung Galaxy Note recenzie
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií