Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Samsung Galaxy AI

Samsung Galaxy Note8

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Note8
4,8 60 hodnotení
Mobilný telefón 6.3 "Quad HD + Super AMOLED 2960x1440, procesor Samsung Exynos 8895 Octa Core, RAM 6GB, interná pamäť 64GB, microSDXC až 256GB, fotoaparát 12Mpx F / 1.7 + 8 Mpx F / 1.7, GPS, NFC, 3G / LTE, USB-C, OTG , čítačka odtlačkov prstov a očnej dúhovky (iris), Nano SIM, vodeodolný podľa IP68, Qi bezdrôtové nabíjanie, Dual SIM (2x nano SIM), rýchle nabíjanie, batéria 3300mAh, Android 7.0
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SAMO0156ax Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Note8

Vlastnosti telefonu

Samsung Galaxy Note8
Samsung Galaxy Note8
Úhlopříčka displeje

6,3"

úhlopříčka displeje

Typ operačního systému

Android 7

typ operačního systému

Výdrž baterie

3300 mAh

kapacita baterie

MicroSim

Nano SIM

typ SIM karty

Rozměry

Není známo

(parametr nebyl dohledán)

Vnitřní paměť

64 GB

vnitřní paměť

Typ fotoaparátu

2× 12 Mpx + 8 Mpx

fotoaparát

Připojení

4G LTE

nejrychlejší internet

SD karta

microSDXC do 256 GB

slot na paměťové karty

Váha

Není známo

(parametr nebyl dohledán)

Tvorte veľké veci

Nechajte sa pohltiť neuveriteľne rozsiahlym Infinity displejom. Okoreňte vašu komunikáciu jedinečnosťou, ktorú v sebe prináša dotykové pero S Pen. Zachyťte ešte ostrejšie fotografie s duálnym fotoaparátom. Objavte výkonný hardvér pre náročnú prácu a nikdy nekončiacu zábavu. Zoznámte sa s jedinečným smartfónom Samsung Galaxy Note8.

Veľký displej pre veľké myšlienky

Objavte jedinečné spojenie technológií v prémiovom prevedení, čo je zrejmé už z prvého pohľadu na jedinečný Infinity displej. S uhlopriečkou 6,3 palcov a Full HD+ rozlíšením, ktoré je možné zmeniť dokonca na Quad HD+ sa Note8 môže pochváliť tou najväčšou obrazovkou vo svojej modelovej rade. Symetrické prevedenie a jemné zakrivenie hrán telefónu spolu s pomerom strán 18,5:9 umožňuje prirodzenú manipuláciu so zariadením a sú dôkazom dokonale ergonomického dizajnu.

* Infinity displej: takmer bezrámový, celoplošne sklenený displej siahajúci až k okrajom zariadenia.

* Rozmer displeja meraného diagonálne ako celý obdĺžnik je 6,3" a so započítaním zaoblených rohov 6,2".

Váš jedinečný rukopis

Vezmite do ruky S Pen a jedným ťahom premeňte spôsob akým ste doteraz komunikovali so svojím okolím. Pridajte k vami zachytenej fotografii tiež vlastnoručne napísanú poznámku. Alebo si nakreslite vlastnú emotikonu, ak vám tie štandardné nestačia. Len 0,7 mm tenký hrot pera S Pen umožňuje mimoriadne presné písanie a kreslenie. Vďaka 4096 úrovniam tlaku zvládne pero S Pen funkciu precízneho pera aj umeleckého štetca. A keď sa vám náhodou ťah nepodarí, na vymazanie vám postačí len jediný dotyk tlačidla.

* Obrázky slúžia len na ilustračné účely

Súhra dvoch objektívov

Vaše fotografie budú dokonale ostré za každých okolností. Galaxy Note8 je totiž vybavený zadným duálnym fotoaparátom so širokouhlým objektívom so svetelnosťou f/1.7 a teleobjektívom s dvojnásobným zoomom. Kombinácia ich schopností umožní zachytiť vaše okolie aj v horších svetelných podmienkach a zaostriť aj na vzdialenejšie objekty - oba totiž disponujú optickou stabilizáciou obrazu. A vďaka zaostreniu prostredníctvom funkcie Live Focus dokážete na fotografii zdôrazniť vami vybranú časť.

* Dual Pixel Sensor a objektív so svetelnosťou f/1.7 je prítomný len pri širokouhlom objektíve.

* Fotografia zachytená na Galaxy Note8

Veľké veci vyžadujú vysoký výkon

Vždy plynulý chod a to aj pri náročnom multitaskingu alebo pri hraní hier zaisťuje Galaxy Note8 10nm mobilný procesor a 6 GB operačná pamäť. Sieťová rýchlosť pritom nezostáva v úzadí a telefón podporuje gigabitové pripojenie cez LTE a Wi-Fi. Samozrejmosťou je aj možnosť navýšenia 64GB interného úložiska až o 256 GB pomocou microSD karty. Smartfón je navyše odolný aj voči vode a prachu podľa certifikácie IP68. Navyše podporuje bezdrôtové nabíjanie a používanie dvoch SIM kariet.

* MicroSD karta je predávaná samostatne.

* Bezdrôtová nabíjačka je predávaná samostatne.

* Galaxy Note8 a pero S Pen sa vyznačujú certifikáciou IP68, čo znamená, že sú chránené voči vplyvom vody a prachu. Odolnosť voči vode vychádza zo skúšobných podmienok pri ponorení do hĺbky 1.5 metra po dobu 30 minút.

Pracujte ako na počítači

Objavte ešte rozsiahlejšie možnosti práce v spojení inteligentného telefónu Galaxy Note8 a stanice DeX. DeX dokáže váš telefón premeniť na výkonnú platformu porovnateľnú s tradičným počítačom. Pripojte k nej väčšiu obrazovkou, klávesnicu a myš a odomknite si väčšiu pracovnú plochu presne ako na stolnom PC. Kancelárska práca bude oveľa prehľadnejšia a jednoduchšia, sledovanie filmov a hier zas o niečo zábavnejšie.

Preneste si svoj obsah

Keď sa rozhodnete pre najnovší smartfón od spoločnosti Samsung, nemusíte sa báť o obsah z váš pôvodného zariadenia. S aplikáciou Smart Switch si všetko od zoznamu kontaktov cez správy až po nastavenie telefónu jednoducho prenesiete do svojho nového Galaxy Note8. Aj najmilšie fotografie a videá z dovolenky vám zostanú, ale užijete si ich na výkonnejšom a inteligentnejšom telefóne s dokonalým displejom.

* Dostupnosť služieb sa môže líšiť v závislosti od zariadenia. USB konektor je súčasťou balenia.

Prémiový servis MojeGalaxy

So službou MojeGalaxy získate hneď tri zaujímavé benefity v podobe možnosti kontaktovať špeciálnu infolinku 0800 665 377 či osobné vyzdvihnutie poškodeného telefónu na území SR vrátane získania náhradného telefónu po dobu opravy a garanciu rýchlej opravy pri návšteve zákazníckeho centra. Viac informácií nájdete na webe výrobcu.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka displeja
6,3" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
2960 × 1440 Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
6,3" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
2960 × 1440 Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
12 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
8 Mpx Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Výška
162,5 mm Hotovo!
Šírka
74,8 mm Hotovo!
Hĺbka
8,6 mm Hotovo!
Hmotnosť
195 g Hotovo!
Farba
Zlatá Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
12 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/1,7 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!
Skóre DxOMark (hlavný fotoaparát)
94 Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
3 300 mAh Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
6 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
64 GB Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
256 GB Hotovo!
Značka procesora
Samsung Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,3 GHz (2 300 MHz) Hotovo!

Konektory a senzory

Senzory
Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia (proximity) Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 7.1 Nougat Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Note8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Note8.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií