PET AP+ plus nový vizuál

TEKA HLB 8600 U-Stone Grey + TEKA GZC 64320 U-Stone Grey

Zobraziť katalóg
TEKA HLB 8600 U-Stone Grey + TEKA GZC 64320 U-Stone Grey
Set rúra a varná doska – RÚRA: en. trieda A+, objem 70 l, gril, horný ohrev, pravý horúci vzduch, sprievodca pečením, rozmrazovanie, spodný ohrev, ventilátor, hydrolytické čistenie rúry, sivá farba, 59,5 × 59,5 × 55,9 cm (V׊×H) + VARNÁ DOSKA: indukčná, počet patničiek: 4, automatické vypnutie, automatické zapaľovanie, skosená predná hrana, bez rámika, povrch sklo, pripojenie 230 V, 5 × 60 × 51 cm (V׊×H), sivá farba, na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár
Kód:  TESET035 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TEKA HLB 8600 U-Stone Grey + TEKA GZC 64320 U-Stone Grey Predaj skončil

TEKA HLB 8600 U-Stone Grey + TEKA GZC 64320 U-Stone Grey

Set rúra a varná doska TEKA HLB 8600 U-Stone Grey + TEKA GZC 64320 U-Stone Grey jednoducho uvarí všetko, na čo budete mať chuť. Indukčná varná doska má svoju výhodu v rýchlom ohreve bez tepelných strát a presnej regulácii ohrevu počas varenia. Jej klasický dizajn určite krásne zapadne do vašej kuchyne. Varnú dosku bez rámika dopĺňa skosená hrana. Zaujme vás 4 platničkami, s ktorými zvládnete navariť aj viac jedál. Možno ju zabudovať do pracovnej dosky. Zatiaľ čo sivá farba dodá varnej doske moderný vzhľad, kvalitné materiály zase vysokú odolnosť. Výrobca na jej výrobu použil sklo. Varná doska pri svojej práci využíva 230 V. Rozmery varnej dosky TEKA sú 5 × 60 × 51 cm (v × š × h).

Kľúčové prednosti varnej dosky TEKA

  • Indukčná varná doska ponúka varenie s presnou reguláciou teploty
  • Varná doska bez rámčeka pôsobí čisto
  • skosená predná hrana varnej dosky TEKA
  • Výrobným materiálom povrchu dosky je sklo
  • Pri varení môžete využiť 4 platničky
  • Farba dosky je sivá
  • Pripojenie: 230 V
  • Rozmery varnej dosky TEKA sú 5 × 60 × 51 cm (v × š × h)
  • Nevyhnutnou výbavou je elektrické zapaľovanie
  • Doska nemá prípravu na prepojenie s digestorom

Varná doska TEKA ponúka ďalšie užitočné funkcie

Na varnej doske TEKA vám prídu vhod ďalšie rozšírené technológie. Od varenia môžete odbehnúť vďaka vstavanému časovaču, ktorý automaticky oznámi, že je jedlo uvarené. K výbave dosky patrí aj elektrické zapaľovanie, ktoré zvládne zapaľovanie bez zápaliek. Varná doska nie je kompatibilná na prepojenie s digestorom. S varnou doskou TEKA vás bude varenie baviť.

Set rúra a varná doska TEKA HLB 8600 U-Stone Grey + TEKA GZC 64320 U-Stone Grey s najmodernejšou technológiou na prípravu pokrmov

Set rúra a varná doska je v súčasnej dobe prakticky nevyhnutnou súčasťou každej modernej kuchyne vďaka mnohým funkciám a výhodám, ktoré ponúkajú. Vstavaná teplovzdušná rúra s grilom TEKA prináša do modernej kuchyne nielen elegantný a estetický vzhľad, ale aj špičkové funkcie a efektívny výkon. Vďaka svojmu klasickému a univerzálnemu štýlu sa rúra ľahko začlení do akéhokoľvek interiéru a stane sa vynikajúcim doplnkom. Pre všetky vaše obľúbené pokrmy má rúra k dispozícii objem 70 l. Jej príkon dosahuje 3215 W. Vstavaná rúra TEKA spadá do energetickej triedy A+.

Kľúčové vlastnosti vstavanej rúry TEKA

  • Vstavaná rúra TEKA vnesie do vašej kuchyne štýlový prvok
  • Celkovo pojme až 70 l
  • Jej príkon je 3215 W
  • Vstavaná rúra TEKA sa zaraďuje do energetickej triedy A+
  • Teleskopické výsuvy na koľajniciach uľahčujú manipuláciu s plechmi​
  • Čistenie rúry: hydrolytické
  • Ide o teplovzdušnú vstavanú rúru
  • Ponúka rozmrazovanie pečiva aj iných potravín
  • Ľahko pripravíte aj výnimočne chutné grilované jedlá
  • Prepojením spodného a horného ohrevu možno pohodlne pripravovať všetky druhy pokrmov vrátane možnosti grilovania
  • S ventilátorom bude príprava jedál jednoduchá a rýchla vďaka rovnomernému prepečeniu a cirkulácii horúceho vzduchu
  • Funkcia sprievodca pečením vám zaistí dokonalý výsledok ako od šéfkuchára
  • Na inštaláciu budú potrební odborníci

Pečenie vám pôjde ľahko

Vstavaná rúra TEKA vo vás svojimi vlastnosťami zapáli lásku k pečeniu. Vynikajúcou vychytávkou sú teleskopické výsuvné koľajničky, ktoré zabraňujú vyklopeniu plechu z rúry počas kontroly pečenia. Dochutenie pokrmu tak bude maximálne ľahké. Celkom určite sa vám zapáči program na čistenie, ktorý pracuje na báze vodnej pary. Stačí do rúry vložiť nádobu s vodou a program spustiť. Vysoká teplota aj para uvoľnia nečistoty z povrchu rúry. Tie potom ľahko zotriete vlhkou handričkou.

Vstavaná rúra TEKA dáva k dispozícii rozmanité funkcie

Nezáleží na tom, či pečiete kačicu alebo sa chystáte na tortu, vstavaná rúra TEKA vám ponúkne ten najlepší program na prípravu vašich jedál. Teplovzdušná rúra splní nároky na klasické pečenie aj ohrievanie. Je vybavená funkciou rýchleho rozmrazovania pečiva a ďalších potravín. Táto rúra s grilom sa stane nepostrádateľným kuchynským pomocníkom, ktorý vám uľahčí prípravu mnohých lahodných jedál.

Efektívna príprava jedál a majstrovské stolovanie s TEKA

Set rúra a varná doska TEKA HLB 8600 U-Stone Grey + TEKA GZC 64320 U-Stone Grey umožňuje rýchlejšiu a efektívnejšiu prípravu jedál a prispieva k bezchybnému stolovaniu. Kombinácia spodného a horného ohrevu vám umožní ľahko pripravovať jedlá s dokonalou kôrkou a správnym prepečením. Ponúka tiež ventilátor, ktorý slúži na dôkladnú cirkuláciu horúceho vzduchu, takže sa pokrmy rovnomerne prepečú za podstatne kratšiu dobu. S prednastavenými receptami si môžete byť istí úspechom pri pečení. Nie je nič jednoduchšie, len zadáte hmotnosť potraviny a rúra sama zvolí vhodný program, čas aj teplotu pri pečení. Vďaka funkcii sprievodca pečením sa zaradíte na úroveň profesionálov v pečení.

Maximálne bezpečná a ľahko udržiavateľná

Vstavaná rúra TEKA je navrhnutá s ohľadom na jednoduchú údržbu a bezpečnosť pri každodennom používaní. Sklenené vnútorné dvierka rúry sú vyrobené z kvalitného bezpečnostného trojvrstvového skla. K výhodám dvierok sa zaraďuje ich ľahká údržba. Vďaka špeciálnym pántom možno rúru ľahko a ticho uzavrieť, čo prináša používateľovi ešte väčšie pohodlie. S detským zámkom sú v bezpečí aj tí najmenší šéfkuchári. Rúra dokáže zablokovať ovládací panel, aby sa s ním nedalo manipulovať. Pre maximálnu bezpečnosť zostávajú dvierka zvonku studené aj počas pečenia. Pomocou ochladzovacieho systému budete mať istotu, že nebude poškodená linka v blízkosti rúry.

Vstavaná rúra TEKA – tešte sa na jej výbavu

Vstavaná rúra TEKA je charakteristická vysokým komfortom a flexibilitou. Vždy budete mať prehľad o priebehu prípravy vďaka modernému a intuitívnemu displeju. Vďaka časovaču môžete jednoducho nastaviť požadovanú dobu pečenia, aby vaše jedlo bolo vždy dokonale pripravené. Rúra disponuje moderným dotykovým ovládaním s vysokou prehľadnosťou a jednoduchou obsluhou. Súčasťou výrobku je aj sieťový kábel so zástrčkou.

Programy:

gril, horný ohrev, pravý horúci vzduch, sprievodca pečením, rozmrazovanie, spodný ohrev a ventilátor

Farba:

sivá

Rozmery:

59,5 × 59,5 × 55,9 cm (v × š × h)

Poznámka k inštalácii

Budete potrebovať odbornú inštaláciu elektrikárom.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
3 215 W Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
55,9 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Sivá Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Ochladzovací systém, Studené dvere rúry, Tlmené zatváranie dvierok Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, so zástrčkou Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
70 l Hotovo!

Zapojenie a montáž

Zapojenie
Elektrikár Hotovo!

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek
4 Hotovo!
Funkcie a vlastnosti
Automatické vypnutie, Automatické zapaľovanie Hotovo!
Prepojenie dosky s digestorom
Nie Hotovo!

Rozmery varnej dosky

Výška
5 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Hĺbka
51 cm Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany
Skosená predná hrana Hotovo!
Rámik
Bez rámika Hotovo!
Vyhotovenie
Vstavaná Hotovo!
Povrch
Sklo Hotovo!

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie
230 V Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TEKA HLB 8600 U-Stone Grey + TEKA GZC 64320 U-Stone Grey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TEKA HLB 8600 U-Stone Grey + TEKA GZC 64320 U-Stone Grey.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií