AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

Beurer FT 70

Zobraziť katalóg
Beurer FT 70
Teplomer multifunkčný 7 v 1, nameraní teploty počas niekoľkých sekúnd v uchu alebo na čele, povrchová teplota predmetov a tekutín, veľký ľahko čitateľný displej, 10 pamäťových miest
Kód:  BEU402f4 Produktové číslo:  beu-ft70

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beurer FT 70

Beurer FT 70 je multifunkčný teplomer, ktorý zmeria teplotu tela a objektov počas pár sekúnd. Teplotu môžete merať na čele alebo v uchu. Vďaka 10 pamäťovým miestam je vhodný najmä na meranie teploty detí, pretože je tu možnosť spätného sledovania zmien teplôt. Teplomer taktiež zobrazuje aktuálny čas a dátum.

Veľký displej je veľmi ľahko čitateľný a vďaka zvukovému signálu pri dokončení merania sa bez zbytočného čakania dozviete výsledok. Teplomer disponuje automatickým vypnutím pri dlhšom nepoužívaní. S týmto teplomerom môžete tiež merať povrchovú teplotu predmetov a tekutín.

Parametre a špecifikácia:

Zobrazenie:

LCD displej

Funkcie:
počet pamäťových slotov: 10
automatické vypnutie
teplotný alarm
možnosť merania teploty predmetov a tekutín
hlasová funkcia v šiestich jazykoch

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Typ
Bezkontaktný – infračervený Hotovo!

Typ

Typ
Bezkontaktný – infračervený Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Beurer FT 70 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beurer FT 70. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beurer FT 70. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beurer FT 70.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií