Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

MORA VTCS 785 DB + MORA VDIT 654 C7

Zobraziť katalóg
MORA VTCS 785 DB + MORA VDIT 654 C7
Set rúra a varná doska – RÚRA: en. trieda A+, objem 77 l, funkcia rýchleho predhriatia, gril, okrúhle výhrevné teleso, parná funkcia, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie, stupeň na pizzu, ohrev tanierov, katalytické čistenie rúry, 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (V׊×H) + VARNÁ DOSKA: indukčná, počet patničiek: 4, automatické vypnutie, časovač, detská poistka, ukazovateľ zvyškového tepla, zvukový signál, KeepWarm, EasyMelt, pause, memory, SuperBoost, KeyLock, brúsené hrany, bez rámika, vzhľad čierne sklo, povrch sklo, pripojenie 400 V, 5,8 × 59,5 × 52 cm (V׊×H), čierna farba, na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár
Kód:  MORSET160 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MORA VTCS 785 DB + MORA VDIT 654 C7 Predaj skončil

MORA VTCS 785 DB + MORA VDIT 654 C7

Set rúra a varná doska MORA VTCS 785 DB + MORA VDIT 654 C7 jednoducho pripraví všetky vaše obľúbené jedlá. Indukčná varná doska má svoju výhodu v rýchlom ohreve bez tepelných strát a presnej regulácii ohrevu počas varenia. Jej klasický dizajn dodá vkusný vzhľad vašej kuchyni. Varnú dosku bez rámika dopĺňajú brúsené hrany. Disponuje 4 platničkami, s ktorými pripravíte viac jedál naraz. Je určená na zapustenie do kuchynskej dosky. Zatiaľ čo čierna farba dodá varnej doske moderný vzhľad, kvalitné materiály zase špičkovú odolnosť. Výrobca na jej zhotovenie zvolil čierne sklo a povrch je tiež vyrobený zo skla. Varná doska pracuje na 400 V. Rozmery varnej dosky MORA sú 5,8 × 59,5 × 52 cm (v × š × h).

Kľúčové prednosti varnej dosky MORA

  • Indukčná varná doska ponúka varenie bez tepelných strát
  • Varná doska bez rámčeka pôsobí vkusne
  • brúsené hrany varnej dosky MORA
  • Na výrobu povrchu slúži sklo, zatiaľ čo vzhľad dosky tvorí čierne sklo
  • Pri varení môžete využiť 4 platničky
  • Farba dosky je čierna
  • Pripojenie: 400 V
  • Rozmery varnej dosky MORA majú 5,8 × 59,5 × 52 cm (v × š × h)
  • Dĺžku varenia nastavíte časovačom
  • Detská poistka nedovolí náhodné zapnutie
  • Ukazovateľ zvyškového tepla označí horúcu platničku
  • Na rýchly ohrev je pripravená funkcia Boost
  • V prípade nechceného vypnutia máte možnosť vrátiť posledný režim jedným stlačením
  • Varná doska zvládne na určitú dobu prerušiť varenie
  • Celkom určite oceníte funkciu na udržanie teplého jedla
  • O rovnomerné rozpúšťanie potravín pri 42 °C sa postará funkcia EasyMelt

Varná doska MORA vás nadchne ďalšími užitočnými funkciami

Na varnej doske MORA vám prídu vhod ďalšie rozšírené technológie. Dobu varenia môžete zveriť nastaviteľnému časovaču, ktorý po istej dobe pípne, aby ste jedlo premiešali. Varná doska má k dispozícii detskú poistku, ktorá chráni prístroj pred nechceným spustením. Túto funkciu oceníte hlavne vtedy, ak vám doma pobehujú zvedavé ratolesti. Medzi vyhľadávané funkcie patrí ukazovateľ zvyškového tepla, ktorý vás varuje pred horúcou doskou. Booster dokáže na krátky čas rapídne zvýšiť výkon, čím značne urýchli ohrev. Na varnej doske si obľúbite funkciu obnovenia posledného režimu, ktorú využijete, keď sa vám podarí dosku nechcene vypnúť. Získate tak niekoľko sekúnd, aby ste obnovili posledný režim. Určite vám príde vhod funkcia prerušenia varenia, ktorá zníži výkon na vymedzenú dobu. Keď potrebujete udržať jedlo teplé na nejakú dobu, vyskúšajte funkciu udržiavania teploty. Nielen pre milovníkov RAW stravy je pripravená funkcia EasyMelt​, ktorá jemne rozpúšťa maslo, zeleninu aj čokoládu pri 42 °C. S varnou doskou MORA sa do varenia zamilujete.

Set rúra a varná doska MORA VTCS 785 DB + MORA VDIT 654 C7 na prípravu rôznych druhov pokrmov

Set rúra a varná doska je v dnešnej dobe takmer nevyhnutnou súčasťou každej modernej kuchyne, a to vďaka svojim funkciám a výhodám, ktoré ponúka. Vstavaná teplovzdušná rúra s grilom MORA je moderné a praktické riešenie pre kuchyňu, ktoré umožňuje hospodárnu a efektívnu prípravu jedál. Klasický štýl rúry sa hodí do akéhokoľvek interiéru a dokáže dodať kuchyni unikátny vzhľad. Pre vaše obľúbené jedlo má rúra k dispozícii objem 77 l. Jej príkon je 3500 W. Vstavaná rúra MORA sa zaraďuje do energetickej triedy A+.

Hlavné vlastnosti vstavanej rúry MORA

  • Vstavaná rúra MORA podčiarkne a doladí vzhľad každej kuchyne
  • Celkovo pojme až 77 l
  • Jej príkon dosahuje 3500 W
  • Vstavaná rúra MORA sa zaraďuje do energetickej triedy A+
  • Jednoduchá manipulácia s plechmi vďaka teleskopickým výsuvným koľajničkám
  • Čistenie rúry: katalytické
  • Je to teplovzdušná vstavaná rúra
  • Disponuje speciálním programem na pizzu
  • Pečivo a iné pokrmy ľahko rozmrazíte
  • S grilovacou funkciou budú vaše pokrmy perfektné
  • Parný ohrev v rúre je šetrná a zdravá alternatíva k iným metódam pečenia
  • S funkciou rýchleho predhriatia bude príprava jedál jednoduchá ako nikdy predtým
  • Rúra umožňuje ohrev tanierov pred samotným stolovaním
  • Vyžaduje odbornú montáž

Uľahčite si pečenie

Vstavaná rúra MORA vytvorí z prípravy jedla príjemne strávený čas. Teleskopické vysúvanie plechu sa postará o to, aby plech počas kontroly pečenia nevykĺzol z rúry. Môžete tak svoj pripravovaný pokrm dochutiť k dokonalosti. Katalytický povrch stien rúry pomáha s odstraňovaním mastnoty a nečistôt zo svojho povrchu.

Vstavaná rúra MORA disponuje širokou škálou funkcií

Nezáleží na tom, či pečiete zložitý obed alebo rýchlu večeru, vstavaná rúra MORA vám vždy ponúkne vhodný program. Teplovzdušná rúra patrí k stáliciam na trhu – je ideálna ako na pečenie, tak na ohrievanie. Obľúbia si ju všetci, ktorí milujú taliansku pizzu, pretože má na jej pečenie pripravený samostatný program. Disponuje funkciou rýchleho rozmrazovania, čo oceníte pri príprave pečiva a ďalších jedál. S touto rúrou s grilom budete mať istotu, že vaše jedlá budú vždy perfektne pripravené. Ak chcete jesť zdravo, parné pečenie je tou najlepšou voľbou pre vaše jedlo, aby sa zachovali všetky nutričné hodnoty.

Rýchlejšia príprava jedál a dokonalé stolovanie s MORA

Set rúra a varná doska MORA VTCS 785 DB + MORA VDIT 654 C7 uľahčí prípravu jedál a prispeje k dokonalému stolovaniu. S funkciou rýchleho predhriatia budete schopní veľmi rýchlo začať s pečením. K štýlovému stolovaniu dneška patrí aj predhrievanie tanierov v rúre. Servírované jedlo tak nemusíte opätovne ohrievať, pretože zostane dlhšie teplé.

Bezpečná aj ľahko udržiavateľná

Vstavaná rúra MORA disponuje funkciami, ktoré umožňujú jednoduchú údržbu a zvyšujú bezpečnosť. Rúra má kvalitné vnútorné sklenené dvierka s bezpečnostným trojvrstvovým sklom. K výhodám dvierok sa zaraďuje ich ľahká údržba. Komfort pri používaní zvyšujú špeciálne pánty, ktoré umožňujú tiché a plynulé zatváranie dvierok. S detským zámkom sa nemusíte báť ani o malých šéfkuchárov. Aby sa nedalo s ovládacím panelom manipulovať, rúra ho dokáže zablokovať. Pre bezpečnosť zostávajú dvere zvonku studené aj pri maximálnej teplote pečenia.

Vstavaná rúra MORA – jej výbava vám urobí radosť

Vstavaná rúra MORA je charakteristická vysokým komfortom a flexibilitou. Vďaka modernému a intuitívnemu displeju budete mať vždy prehľad, koľko času do konca prípravy ešte zostáva. S časovačom rúry sa nemusíte báť zabudnúť na jedlo v rúre, pretože vám bude pripomínať, kedy ho máte skontrolovať. Disponuje moderným dotykovým ovládaním, ktoré sa vyznačuje vysokou prehľadnosťou a minimom tlačidiel. V balení nájdete aj sieťový kábel so zástrčkou.

Programy:

funkcia rýchleho predhriatia, gril, okrúhle výhrevné teleso, parná funkcia, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie, stupeň na pizzu a ohrev tanierov

Rozmery:

59,5 × 59,5 × 56,4 cm (v × š × h)

Poznámka k inštalácii

Potrebná je odborná montáž elektrikárom.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
3 500 W Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
56,4 cm Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Studené dvere rúry, Tlmené zatváranie dvierok Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, so zástrčkou Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
77 l Hotovo!

Zapojenie a montáž

Zapojenie
Elektrikár Hotovo!

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek
4 Hotovo!
Funkcie a vlastnosti
Automatické vypnutie, Časovač, Detská poistka, Ukazovateľ zvyškového tepla, Zvukový signál, KeepWarm, EasyMelt, Pause, Memory, SuperBoost, KeyLock Hotovo!

Rozmery varnej dosky

Výška
5,8 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
52 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany
Brúsené hrany Hotovo!
Rámik
Bez rámika Hotovo!
Vzhľad
Čierne sklo Hotovo!
Vyhotovenie
Vstavaná Hotovo!
Povrch
Sklo Hotovo!

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie
400 V Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MORA VTCS 785 DB + MORA VDIT 654 C7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MORA VTCS 785 DB + MORA VDIT 654 C7.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií