Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD květen univerzal MPLA323439

MEDELA Calma fľaša pre dojčené deti 150 ml

Zobraziť katalóg
MEDELA Calma fľaša pre dojčené deti 150 ml
4,2 24 hodnotení
Pomáha predĺžiť obdobie dojčenia. Špeciálny cumlík zodpovedá tvarom a dĺžkou bradavke, takže uľahčuje dieťaťu prechod od prsníka k fľaštičke a späť.
Kód:  MED018sk Produktové číslo:  7612367021975 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MEDELA Calma fľaša pre dojčené deti 150 ml Predaj skončil

MEDELA Calma fľaša pre dojčené deti 150 ml

Potrebujete niekedy, aby sa vaše bábätko napilo z fľaše, ale zároveň potom neodmietlo dojčenia? Práve na tento účel je vyrobená táto špeciálna fľaša so špeciálnou cumlíkom. Tá zodpovedá tvarom i dĺžkou bradavke. Uľahčí tak dieťaťu prechod od prsníka k fľaštičke a späť. Silikónový cumlík je vyrobená z veľmi jemného silikónu, ktorý umožňuje dieťaťu pohybovať jazykom rovnako ako pri dojčení. Vďaka špeciálnej membráne s ventilom musí dieťa samo sať, aby mlieko z fľaše vytekalo. Jedinečnosť cumlíky prináša mamičkám voľnosť a pocit pokoja a pohody v čase, keď dojčenie nie je možné. 

kľúčové vlastnosti

  • Jedna veľkosť cumlíky
  • Udržuje naučený prirodzený spôsob sania
  • Zabraňuje samovoľnému toku mlieka
  • Pomáha predĺžiť dobu dojčenia
  • Zabraňuje nadúvanie dieťaťa
  • Balenie obsahuje fľaštičku s objemom 150 ml a systém Calma

používanie fľaše

Keďže cumlík tečie iba na základe sanie dieťaťa prináša mu možnosť odpočinku kedykoľvek to potrebuje. Dieťa je veľmi pokojné, frekvencia dýchania aj srdcový rytmus je rovnaký ako pri bežnom dojčení.Príjem potravy si teda riadi podľa svojich možností a potrieb. 
Jednotlivé diely fľaše po každom použití umyte horúcou jarovou vodou. Následne čistou vodou. Ovšem sterilizujte ju iba 1 × denne. Ak budete fľaštičku ohrievať, vždy zložte systém Calma a pretrepávajte iba s uzáverom. Cumlík nasaďte až po pretrepaní. Údržba je veľmi jednoduchá a môžete si ju jednoducho brať aj na cesty.

Parametre a špecifikácia

Objem
150 ml Hotovo!
Materiál fľaše
Plast Hotovo!

Objem

Objem
150 ml Hotovo!

Materiál

Materiál fľaše
Plast Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MEDELA Calma fľaša pre dojčené deti 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MEDELA Calma láhev pro kojené děti 150 ml.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií