Doručení zdarma Alzaboxy

Zlomok sekundy

Zobraziť katalóg
Zlomok sekundy
4,5 2 hodnotení
Hra na PC
Kód:  WG308n Produktové číslo:  590761072408900249

Zlomok sekundy

V hre Split Second: Velocity budete búrať do ostatných vozidiel a vytlačovať ich z dráhy, ale nielen to. Môže dôjsť aj k iným ostrým stretom, ktoré pretekom dodávajú bezkonkurenčnú dynamiku. Je potrebné postupovať strategicky a vyhadzovanie nepriateľov si presne načasovať. Môžete tiež takticky upraviť existujúce dráhy alebo vytvoriť nové. Split Second: Velocity kombinuje to najlepšie z  adrenalínových pouličných pretekov s úchvatnými hollywoodskymi vizuálnymi efektmi. To všetko obohacuje vynikajúcim bojom v multiplayeri. Online preteky môže hrať až 8 hráčov, na rozdelenej obrazovke len dvaja (split-screen). Hra tiež zahŕňa podporu pre LAN preteky až pre osem hráčov.

V pretekárskom režime sa hráči vyrútia na trať, kde sa budú snažiť zničiť súperov a dosiahnuť cieľovú čiaru ako prví. A čo si budeme klamať, nechať spadnúť obrovské lietadlo na počítačom riadeného protivníka je síce fajn, ale urobiť to isté priateľovi a pripraviť ho tak o víťazstvo, to je úplne k nezaplateniu.

Boj o prežitie je druhým herným módom, kde v online režime prídu k slovu ťahače. V tomto režime sa ocitnete na náročných tratiach v konvoji obrovských pretekárskych nákladných vozidiel. Čo tieto monštrá dokážu, je veľmi dobre známe, napríklad z filmov Terminator 2, Duel alebo Mizer. Cieľom hry bolo čo najvernejšie napodobniť pocit, keď ste v plnej rýchlosti blízko takého kolosu. Preto bolo nutné upraviť trate tak, aby ste museli predbehnúť ťahače v čo najmenšej vzdialenosti, zatiaľ čo sa vás budú snažiť natlačiť na mantinely. Toto vývojárom ale nestačilo, takže to oživili ďalším prvkom. Zatiaľ čo sa blížite k ťahaču pred vami, padajú z jeho korby exploduje sudy. Musíte medzi nimi len kľučkovať a čakať na správny okamih, aby ste ho predbehli.

V režime pre jedného hráča vás bude sprevádzať skupina počítačom riadených áut, ktoré sa vám budú pliesť pod kolesá a snažiť sa vám urobiť váš život o niečo zaujímavejší (a kratší). Nahraďte ich  siedmimi živými spolujazdcami, pridajte kokteil zo športových vozidiel, pretekárskych špeciálov a ťahačov a máte všetko pripravené na unikátne demolačné derby v prostredí ako vystrihnutého z hollywoodskeho trháku.

Parametre a špecifikácia:
Špecifikácia: PC DVD
Jazyková lokalizácia: Angličtina
 

Prečítať viac
» Všetky závodné hry

Parametre a špecifikácia

Žáner
Pretekársky Hotovo!
Textová lokalizácia
EN, DE, RU, PL, FR, ES, IT Hotovo!
Zvuková lokalizácia
EN, DE, RU, PL, FR, ES, IT Hotovo!
Multiplayer
Lokálna zdieľaná/rozdelená obrazovka Hotovo!

Žáner

Žáner
Pretekársky Hotovo!

Lokalizácia

Textová lokalizácia
EN, DE, RU, PL, FR, ES, IT Hotovo!
Zvuková lokalizácia
EN, DE, RU, PL, FR, ES, IT Hotovo!

Multiplayer

Multiplayer
Lokálna zdieľaná/rozdelená obrazovka Hotovo!
Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

» Všetky závodné hry na PC

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Zlomok sekundy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Split Second. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Split Second. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Split Second. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Split Second.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií