AD květen univerzal Effaclar

ASUS M32CD-CZ027T

Zobraziť katalóg
ASUS M32CD-CZ027T
4,5 2 hodnotení
Počítač Intel Core i7 6700 Skylake, Intel H110, RAM 8 GB DDR4, NVIDIA GeForce GTX 950 2 GB, HDD 2TB 7200 otáčok, DVD, GLAN, WiFi ac, bluetooth 4.0, DVI, HDMI, DisplayPort, USB 3.0, USB 3.1, čítačka kariet, CZ/SK klávesnica, myš, Windows 10 Home 64-bit
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  TA235c50 Produktové číslo:  M32CD-CZ027T Stránky výrobcu

ASUS M32CD-CZ027T

Perfektný počítač do domácnosti

Vysoký multimediálny výkon

Srdcom počítača je procesor 6. generácia Intel i7 6700 Skylake, ktorý sa postará o rýchly a efektívny multitasking. 8 GB operačná pamäť DDR4 ponúka dvakrát vyššiu rýchlosť ako staršia DDR3. Aby ste si mohli užiť dokonalý obraz vo skvelom rozlíšení, je počítač vybavený grafickou kartou NVIDIA GeForce GTX 950.

6. generácia Intel

Pamäť DDR4

Grafická karta NVIDIA

Ultrarealistické zobrazenie

Výkonná grafická karta NVIDIA posunie domácu zábavu na úplne novú úroveň. Užívejte si fotografie zo svojej dovolenky, nejlepšie filmové novinky, alebo len prehliadajte web v úžasnom rozlíšení .

vypnuté
Ultra realistické zobrazení
 
 
vypnuté
Ultra realistické zobrazení
 
 

Perfektný zvuk stvorený expertmi

Užívajte si čistejší zvuk, krištáľovo jasné výšky a dunivé basy vďaka technológii SonicMaster.

 

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prečo tu je uvedené že zdroj v tomto pc má 500W keď konkrétny model zdroju v tomto pc má 300W?

Prečo tu je uvedené že zdroj v tomto pc má 500W keď konkrétny model zdroju v tomto pc má 300W?

Môžem sa spýtať aké označenie ma táto základná doska?

No ten problém sa vyriešil reštartovaním Biosu.. ale je základná doska na tomto Desktope dostačujúca na túto grafiku? https://m.alza.sk/msi-geforce-gtx-1660-super-gaming-x-d5702197.htm?o=6 Pretože keď zapnem niektorú hru tak mi zamrzne celý počítač a musím ho natvrdo vypnúť.. nepomohlo ani preinštalovanie ovládača na grafiku..

Dobrý deň mám taký problém... Mám túto zostavu a dnes som vymenil grafickú kartu aj so zdrojom.. Grafika: https://m.alza.sk/msi-geforce-gtx-1660-super-gaming-x-d5702197.htm?o=6 Zdroj: Odkaz do neznáma Po nainštalovaní do počítača som ho zapol všetko beží ale nevidím obraz ani na jednom monitore.. skúšal som aj HDMI aj VGA ale bez výsledku.. následne som zapojil stary zdroj aj grafiku aby som odinštaloval stare grafické ovládače ale už mi nenacitalo obraz ani na starých komponentoch.. môžete mi nejako poradiť prosim?

Môžem sa spýtať aka je maximálna frekvencia pre Ramky? 3200 MHz by nemalo robiť problém pri tomto pc? Keď tam je teraz 2331 alebo koľko

Zdravím mám tento počítač a chcem vymeniť grafickú kartu a zdroj ale bohuzial niesom doma a neviem aké ma napájanie základná doska koľko pin... mohli by ste mi prosim poradiť ?

Dobrý den chci se jen zeptat zda tento procesor podporuje Intel VT

Dobrý deň dá sa do toho pc dopnliť usb porty ???? Ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, jako laikovy se mi zdá že tato sestava má všechno potřebné, abych ji mohl považovat za vynikající při hraní i velmi náročných her. Mýlím se? Mate mě označení sestavy jako kancelářská.

12
Diskusia a poradňa k ASUS M32CD-CZ027T
Príslušenstvo pre ASUS M32CD-CZ027T
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS M32CD-CZ027T.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií