Beurer SRFB1

Zobraziť katalóg
Beurer SRFB1
Masážna vanička – vibrácie, bublinky, dohrievanie, nadstavce na pedikúru, aróma filter na použitie prísad do kúpeľa, 16 magnetov na magnetickú terapiu, bodové infračervené svetlo, praktické držadlo
Kód:  BEUMN095 Produktové číslo:  Beurer SRFB1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beurer SRFB1

Masážna vanička SRFB1 nemeckej značky Beurer bude splneným snom všetkých unavených nôh. Táto vanička ponúka okrem klasickej reflexnej, perličkovej a vibračnej masáže ešte mnoho ďalších relaxačných prvkov. Masážny prístroj obsahuje 16 integrovaných magnetov, infračervené svetlo, háčik s tromi nadstavcami na pedikúru a dokáže dohrievať vodu, tj. udržiavať pôvodnú teplotu vody. Špeciálnym vybavením je potom aromafilter, vďaka ktorému si môžete dopriať relaxačnú aromaterapiu. Vanička má praktické držadlo na jednoduché prenášanie. Je vybavená odnímateľnou ochranou proti striekajúcej vode, má protišmykové gumové nožičky a na spodnej časti je umiestnený navíjač na sieťový kábel. Masážna vanička Beurer SRFB1 je vhodná na chodidlá do veľkosti 30 cm (veľkosť topánok 44).

Kľúčové vlastnosti masážnej vaničky Beurer SRFB1

  • Ponúka skvelú masáž v domácom prostredí
  • Masážna vanička Beurer SRFB1 s tromi druhmi masáží, aromaterapiou a ďalšími funkciami
  • Ponúka masáž reflexnú, perličkovú a vibračnú
  • S možnosťou aromaterapie vďaka aromafiltru
  • Vanička má 16 integrovaných magnetov
  • 4 infračervené body na lepšie prekrvenie
  • Vrátane troch pedikúrnych nadstavcov na praktickom háčiku
  • Vanička dokáže dohrievať vodu
  • S praktickým držadlom na jednoduché prenášanie
  • S protišmykovými gumovými nožičkami
  • Navíjací sieťový kábel je v spodnej časti vaničky
  • Masážna vanička Beurer SRFB1 je vhodná pre chodidlá do 30 cm (veľ. topánok 44)

Soľ do kúpeľa? Žiadny problém!

Pri bežných masážnych vaničkách sa použitie soli do kúpeľa neodporúča. Mohla by ju zaniesť a poškodila by sa tak ich funkčnosť. To ale nie je prípad masážnej vaničky Beurer SRFB1. Tá je vďaka odnímateľným filtrom na aromaterapiu priamo stvorená. Naplňte filter voňavou soľou alebo inými prísadami do kúpeľa a užívajte si nádherne voňavú masáž.

Zvoľte si tú najpríjemnejšiu masáž chodidiel

Masážny prístroj Beurer SRFB1 ponúka niekoľko druhov masáží. Základom je reflexná masáž pomocou odnímateľných valčekov a masážnych nopkov na dne vaničky. Jednoducho budete pohybovať chodidlom dopredu a dozadu podľa potreby. K tomu si môžete pridať revitalizačnú perličkovú masáž doplnenú stimulujúcimi účinkami infračerveného svetla a dohrevom vody. Vírivú masáž zaisťujú lišty so vzduchovými otvormi pod každým chodidlom. A ak ani toto nebude dostačujúce, môžete si zvoliť ešte aj jemnú vibračnú masáž na odbúranie stresu. Všetko sa dá jednoducho nastaviť pomocou dvoch tlačidiel uprostred krytky chrániacej okolie pred striekajúcou vodou.

Neviditeľné magnety

Masážna vanička Beurer SRFB1 má v sebe integrovaných 16 magnetov. Tie vytvárajú magnetické pole, ktoré stimuluje bunky, aby naberali viac energie. Magnetické pole sa zapína automaticky pri spustení perličkovej masáže. Magnety nemožno samostatne vypnúť alebo zapnúť.

Nadstavce na pedikúru Beuer

Na vyvýšený ostrovček uprostred masážnej vaničky Beurer SRFB1 sa do jeho dolnej časti umiestni jeden z troch vymeniteľných nadstavcov na pedikúru. Jeden nadstavec je s pemzou a slúži na odstránenie stvrdnutej kože. Ďalší je masážny s tromi guľôčkami. Posledný nadstavec s kefkou slúži opäť na masáž chodidiel a ich reflexných zón. Na uloženie nadstavcov, ktoré práve nepoužívate, slúži praktický vešiačik. Ten možno zavesiť na vaničku.

Rozmery:
41 × 38 × 17 cm

Hmotnosť:
cca 2 kg

Výkon:
40 W

Dĺžka chodidla:
do 30 cm (veľ. topánky 44)


Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Beurer SRFB1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beurer SRFB1.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií