AD květen univerzal P&G boost

BEKO HIC 64502 T

Zobraziť katalóg
BEKO HIC 64502 T
Varná doska sklokeramická, 4 zóny s Hi-Light (1x dvojitá), Booster, dotykové ovládanie, ukazovateľ zvyškového tepla, šírka 60cm
Kód:  SKBEVD012 Produktové číslo:  7756288606 Stránky výrobcu

BEKO HIC 64502 T

Sklokeramická varná doska je vyrobená v atraktívnom čiernom prevedení. Je vybavená posuvným dotykovým ovládaním Touch slider, časovačom, booster, detským zámkom a navyše pamäťou pre obľúbené varenie. Vďaka hladkému povrchu je veľmi ľahké udržiavať dosku v dokonalej čistote. Pro bezpečnost má deska ochranu před dětmi. Zvláštne tlačidlo slúži na zablokovanie funkcií aj nastavenie teploty. Ukazovateľ zvyškového tepla vás informuje, či je zóna ešte teplá aj po vypnutí dosky. Kontrolky automaticky zhasnú, ak teplota klesne pod 60 ° C.

kľúčové vlastnosti

  • Štyri zóny s Hi-Light
  • booster
  • dotykové ovládanie
  • Ukazovateľ zvyškového tepla
  • Šírka 60cm

Aktiváciou funkcie booster je možné dosiahnuť vysokých teplôt v jednom okamihu a rovnako rýchlo dokončiť varenie. S touto funkciou je teplo z platne privedené na maximum po dobu 4 minút, čo je výhoda, ktorá sa odráža v rýchlejšom varenie, čím ale netrpí chuť ani konečný výsledok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO HIC 64502 T
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií