Kocka s aktivitami

Zobraziť katalóg
Kocka s aktivitami
3,5 4 hodnotení
Interaktívna hračka – vhodné od 10 mesiacov
Kód:  HRAnk002228 Produktové číslo:  3839

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kocka s aktivitami

Pre vašich malých bádateľov tu máme pripravenú interaktívnu hračku Kocka spravodajskej činnosti. Táto kocka v sebe skrýva niekoľko možností využitia. Predstaví vám celkom päť pohľadov na svet a to formou telefónu, afrického bubna, rozdeľovača tvarov, opičieho koncertu a knižky s číslami a písmenami. Deti si tak ľahko môžu rozvíjať svoju motoriku, ale aj rozoznávanie tvarov, farieb alebo čísel. Interaktívna hračka cieli na ich zvukové, zrakové aj hmatové zmysly. Kocka spravodajskej činnosti je vyrobená z kvalitného materiálu ABS a PP. Je vhodná pre deti od 10 mesiacov.

Kľúčové vlastnosti interaktívnej hračky Kocka spravodajskej činnosti

  • Kocka spravodajskej činnosti sa radí medzi interaktívne hračky
  • Predstavuje celkom päť pohľadov na svet
  • Rozvíja detskú psychomotoriku pomocou vnemov
  • Je vyrobená z kvalitného materiálu ABS a PP
  • Deti si osvoja svoje prvé písmenká aj čísla
  • Kocka predstaví niekoľko druhov hudobných nástrojov

Každá strana interaktívnej hračky predstavuje iný svet

Deti určite zaujme knižka v tvare motýlika, v ktorej sa zoznámia s písmenkami a číslami. Nad knižkou objavia farebné koráliky a tiež spínač na zapnutie a vypnutie hračky. Priestor pre hudbu predstavuje ďalšia strana s opičím koncertom. Tu si deti užijú tancujúcu opičku, môžu si zahrať na trojfarebný klavír a vyskúšať si šesť rôznych hudobných nástrojov. Vo svete telefonovania objavíte odnímateľný mobilný telefón, číselnú klávesnicu, ale aj listy stromov alebo očíslované banány. Ako klasický mód je tu pripravená strana s otvormi, do ktorých je potrebné vkladať predmety rovnakých tvarov.

Bubnovanie s Kockou spravodajskej činnosti

Ručný bubon na hornej strane interaktívnej hračky ponúka hneď dva módy. V prvom móde bude bubon vydávať rytmické zvuky spolu so svetelnými efektmi. Ak bubon podržíte dlhšiu dobu, prepne sa do módu jazzu. Kocka spravodajskej činnosti disponuje celkom štyrmi druhmi svetiel. Šikovné deti objavia aj mláďa žirafy, ktoré po zatlačení sa opäť vracia k mamičke.


Parametre a špecifikácia

Typ batérií
AA Hotovo!
Počet batérií
3 ks Hotovo!
Vhodné od
0,83 rokov Hotovo!
Odporúčaný vek od
10 mesiacov Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Batéria

Typ batérií
AA Hotovo!
Počet batérií
3 ks Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
0,83 rokov Hotovo!
Odporúčaný vek od
10 mesiacov Hotovo!

Materiál

Materiál
Plast Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hračky pre deti od 9 mesiacov
» Všetky hračky pre deti od 6 mesiacov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je kostka v češtině???

Diskusia a poradňa k Kocka s aktivitami
Príslušenstvo pre Kocka s aktivitami Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kostka s aktivitami. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Goodway foglalkoztató kocka.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií