P&G boost Effaclar

BEKO CWB 9730 X

Zobraziť katalóg
BEKO CWB 9730 X
Digestor komínová, 608m3, 4 rýchlosti, odťah alebo recirkulácia, automatické vypnutie, 2 tukové filtre, halogénové osvetlenie 2x 20W, dotykové ovládanie, šírka 90cm, farba nerez
Kód:  SKBEDG001 Produktové číslo:  8978393200 Stránky výrobcu

BEKO CWB 9730 X

Prvotriedne komínový odsávač BEKO CWB 9730 X sa šírkou zbernice 90 cm predstavuje vrcholný produkt značky BEKO, ktorý snúbi špičkový dizajn a najmodernejšie funkcie. Ponúka vysoký výkon odsávania (608 m3 / hod) s možnosťou regulácie 4 rýchlostných stupňov odťahu a jednoduché ovládanie pomocou dotykového displeja. Moderná výbava zahŕňa užitočnú funkciu automatického vypnutia, deflektor, možnosť recirkulácie či ukazovatele indukujúce čistotu a plnosť filtra. Výnimočnosť tohto produktu podčiarkuje ešte funkcia automatického čistenia vzduchu, ktorá vďaka elektronickému systému automaticky čistí vzduch v miestnosti v prípade jeho znečistenia.

kľúčové vlastnosti

  • Komínová digestor šírky 90 cm
  • Možnosť odťahu aj recirkulácie
  • automatické vypnutie
  • čistenie vzduchu
  • nerezové prevedenie
  • Halogénové osvetlenie 2 × 20 W
  • Vrátane dvoch tukových filtrov
  • dotykové ovládanie
  • Štyri rýchlosti odsávania

Nechýba ani špeciálna funkcia Air divertora spočívajúca v nainštalované odvetrávacie rozbočke, ktorá výrazne zlepšuje odťah digestora a zároveň predlžuje jej životnosť. O osvetlenie sa postarajú dve kvalitné halogénové svetlá s výkonom 20 W. V neposlednom rade je súčasťou výbavy aj spätná klapka a dva kovové tukové filtre, ktoré možno ľahko umývať v umývačke.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO CWB 9730 X
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO CWB 9730 X.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií